Antisosyal psikolat kişilik bozukluğu

dertlibayan

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
141
37
13
36
Merhaba, psikoloğa gittik doktor eşime bu teşhisi koydu zaten boşanma aşamasındayız duruşma günü bekliyoruz var mı bu hastalıktan mağdur olanlar

Tanıdığım biri var ,allah yardım etsin ne diyim,benmerkezci ve empati duygusundan yoksun oluyorlar, istikrar bekleyemezsin hiçbir konuda,hakkınızda hayırlısı olsun

Tanıdığım biri var ,allah yardım etsin ne diyim,benmerkezci ve empati duygusundan yoksun oluyorlar, istikrar bekleyemezsin hiçbir konuda,hakkınızda hayırlısı olsun
Evet empati ve vicdan duyguları yokmuş bende düşündükçe farkediyorum şiddet hakaret dürtülerine engel olamam manipülasyonlar bitirmek kararı aldım mecbur

Canım valla en iyisini yapıyorsun,çünkü düzeltemez sinde ,bu bahsettiğim kişinin ailesi yıllardır neler çekti, allah başa vermesin, bundan sonra daha güzel mutlu günlerin olsun, hiç arkana bakma kaçç

Canım valla en iyisini yapıyorsun,çünkü düzeltemez sinde ,bu bahsettiğim kişinin ailesi yıllardır neler çekti, allah başa vermesin, bundan sonra daha güzel mutlu günlerin olsun, hiç arkana bakma kaçç
Onun biraz neler yaptığını ailesine neler yaptığını anlatırmışsın içim rahat olsun vicdan azabı duymayım....

Canım çocukluktan tanırım ,bir kere hırsızlık huyu vardı zevkine yani,yalan söyleme bir işte dikiş tuttıramama,birde insanlarla konuşurken karşısındakini pek dinlemez hep kendi yüksek sesle konuşur hep o dinlensin ister,başkalarının fikirleri önemli değildir,bu hırsızlık olayı komşu akraba kimin evine girdiyse ufak tefek,kendi evinden bile eşya götürüp satma huyları gizlice,kafası estiği gibi yaşayan insanları manipüle eden ve çıkar doğrultusunda kullanan bir insan ,dahası ne okul okuyabildi ne aakerliğini tam yapabildi,nede düzenli iş çalışma hayatı olmadı çünkü uyumsuz biri,Dr söyemiş buna antisosyal kişilik bozukluğu var diye ,birde anlatıyor falan böyle ,ama en belirgini karşıdakini dinlemez ,seni dinliyor sanarsın susar böyle düşünür düşünür bir bakarsın çok farklı ve ona çok heyecanlı gelen bir konudan bahsetmeye başlar ,yani diğer psikolojik sorunlardan çok farklıdır şizofren falan değil herşeyini bilir üst baş temiz ,en iyisini yer içer giyer böyle yani

Evet cnm benziyor benimkisinde çocukken uyum sorunu varmış okulda disipline cezaları filan .. şimdi bi işi var üst düzey memur ama istifa etmeyi fln düşünüyor geleceğe dair planları değişiyor sürekli sizinkinin biraz okumuş olanı... suç işleme şeyi Yok ama suç işlemekten Korkmaz yani o şekilde tehditleri vardır evi yakarım kafanı kırarım herkesin ortasında yüzüne tükürürüm vb .... kendime kızıyorum sağlığıma kızıyorum yani

Nasıl bir ailesi var ve nasil bir ortamda büyümüş? Bu bozukluga zemin hazirlayan cevresel faktorler ne acepp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…