Bugün gittim doktora. Ağır anksiyete bozukluğu dedi. Ve bir ilaç verdi.
2 hafta kullanıp yine gideceğim. Bakalım .
İlacı içtim bugün. Şimdilik iyiyim. Sakinim ama neyin sakinliği bilmiyorum .
Yorum yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim ilgileri ve temiz kalpli yorumları için. Sağolun , var olun ...
Çok geçmiş olsun canım allah şifalar versin. İlaçları aksatma canım dua fotosu çektim sana göndericem inşallah benim de anksiyeteydi ilaç sonrası daha iyi oldum fazlası sana nasip olsun inşallah
Çok geçmiş olsun canım allah şifalar versin. İlaçları aksatma canım dua fotosu çektim sana göndericem inşallah benim de anksiyeteydi ilaç sonrası daha iyi oldum fazlası sana nasip olsun inşallah
Sorcham senin için işe yarar bi tavsiyem var mı bilmiyorum.Sadece elimden gelen dua etmek olur
Hayatımızda geçirdiğimiz zorlu dönemler birikiyror birikiyor bir gün gelip önümüzde dağ oluyor.O zaman işte hayattan kopuyoruz.
Bende bir dönem kullandım.Kilo aldığımı hatırlamıyorum üzerinden 4 sene geçti.
Bana da gönderir misin?
Canimm gecmis olsun banada ansiyekete bozuklugu demisti ilaclarini aksatma sakin.
Optummmm
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
Çok teşekkür ederim minik kuşum
Bu benim ilacım daha çok iştah kapanıklığı yapıyormuş. Çok görülen yan etkilerinde kilo kaybı diyor hatta :)
Uyku olarak da bugün ilk günüm ama hiç uykum yok. Cin gibiyim :)
Genelde uyuşukluk ve uyku hali olur ama senin durum gayet iyi canım.Sevindim senin adınaBi an öncede iyileşirsin inşallah
Eki Görüntüle 1092268
Yalnız dikkate alınsın içinde allahın isimleri var tesiri kuvvetli ve başladım mı bırakılması yanlış.Arapçasını okuyamayanlar içn: Yaa baariennufuusi bilaa misaali halaa min ğayrihi,yaa baariü.bu dualar idris aleyhisselama indirilen 40 ismi şeriftendir.
Kaynak isteyenler için söyledim.Uzatmaları 2 harfle yazdım
:13:
Eki Görüntüle 1092271
Başlayan bırakmamaya özen göstersin,ben faydalarını göruyorum allah sabırla okumayı ve şifayı nasib etsin
Antidepresanlar iştah açtığı için değil uyku hali yaptığı için kilo almaya neden oluyor aslında
Bunun önüne geçmek için uykun gelse de eskiden uyuduğun kadar uyumaya zorlayabilirsin kendini mesela eskiden 8 saat uyuyorsan o alışkanlığını terk etmemeye çalış derim...
bunun haricinde 6 ay bırakmamak gerekiyor bikaç ay sonra bırakmazsın inş.
kendini yalnız hissetme,o kadar çok insan kullanıyor ki antidepresan bilsen şaşırırsın :)
kılo konusuna gelınce ben kesınlıkle almadım hala aynı kıladayım bu ılacı kullandıgımdan berı
:13:
Eki Görüntüle 1092271
Başlayan bırakmamaya özen göstersin,ben faydalarını göruyorum allah sabırla okumayı ve şifayı nasib etsin
Eki Görüntüle 1092268
Yalnız dikkate alınsın içinde allahın isimleri var tesiri kuvvetli ve başladım mı bırakılması yanlış.Arapçasını okuyamayanlar içn: Yaa baariennufuusi bilaa misaali halaa min ğayrihi,yaa baariü.bu dualar idris aleyhisselama indirilen 40 ismi şeriftendir.
Kaynak isteyenler için söyledim.Uzatmaları 2 harfle yazdım
kaydetmeli bunu da ,nereye..
Canım benim, çok teşekkürler, mesajına cvp veremedim, 5dk dolmadı :/ daha önce başkasına msj attığım için :)
ALLAH razı olsun canım benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?