Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Depresyon canım, hayattan zevk alamıyorum kotu seyler dusunmekten, aşırı sinir.. Valla bana verdıği iştahımı kapadı yaa zaten zor kılo almıstım oda gıttıBen de yarın psikiyatriste gitmeyi düşünüyorum. Aksine benim de kilo problemim var ve antidepresanlarla daha da içinden çıkılamaz bir hal almasından korkuyorum.
Gönlünüzce olsun inşallah. Geçmiş olsun, rahatsızlığınız neydi?
Devlete gıttım ben canım, ilk gıttıgım hosuma gıtmedı baska doktora gıttım sonra o doktor ıyı cıktı, esprili güler yuzlu konuskan.. Memnunum sımdılık daha bı kwre gıttım zaten bakalım neler olcak sanada cok gecmıs olsun inşallah tedavı sonunda daha iyi oluruzSizinki de başka bir dert. Geçmiş olsun.
Bende de depresyon var gibi. İsteksizlik, huzursuzluk, çok yemek yeme isteği vs gibi.
Özelde mi gitmiştin acaba doktora? Nasıl, ilgilenmişler miydi merak ediyorum
İnşallahDevlete gıttım ben canım, ilk gıttıgım hosuma gıtmedı baska doktora gıttım sonra o doktor ıyı cıktı, esprili güler yuzlu konuskan.. Memnunum sımdılık daha bı kwre gıttım zaten bakalım neler olcak sanada cok gecmıs olsun inşallah tedavı sonunda daha iyi oluruz
ne kullanmıştınız kilo verdirenDepresyon canım, hayattan zevk alamıyorum kotu seyler dusunmekten, aşırı sinir.. Valla bana verdıği iştahımı kapadı yaa zaten zor kılo almıstım oda gıttı
Selectra canımne kullanmıştınız kilo verdiren
hımmm teşekkür ederim. ben de kullandım antidepresan kilo verdirmemişti. ama çok da iyi gelmişti. tabi asıl terapi çok iyi gelmişti o da ayrı birşey.Selectra canım