• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antidepresan kullananlar

Nego

Özgür Filistin ☝️Bir sabah gelecek kardan aydınlık
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
84.676
355.216
898
Bazı sebeplerden dolayı psikolojim bozuldu. Öfkemi kontrol edemez oldum, her şeye bağıran bir insana dönüştüm.
Buna sebep olan etkileri ortadan kaldıramadıģım için psikolojik destek almaya karar verdim. İlaçla kendimi uyusturmak istedim işin açığı amma velakin, 9 aydır ilaç kullanmama rağmen istediğim gibi bir etki göremedim.
Yine kendi kendimi telkinlerle kendimi sakinleştiriyorum diyebilirim.
Bu 4.ilacım, diğerleri kilo.aldırdığı için değiştirdi doktorum. İlk başta iki adet farklı ilacı aynı anda kullanıyordum sonra bir ilaca düştü.
Sorum ilaçla bu sorundan kurtulan var mı? İlacın etki etmediği insanlarda varmıdır? Bu halimden gerçekten bıktım
Doktorumu değiştirsem?

Son düzenleme:
Benimde boyle bir sorunum vardi halada kismen var . Bekarim lakin erkek arkadasima siddet gosterecek kadar fenalasa biliyordum . Telkinlerde bulunmaya basladim internette var 10 kadar sayip sakin ol sakkin ol gerek yok oncelerde ise yaramadi bu sinit simdide ise yaramayacaak diyorum bu bende ise yaramaya basladi . Tavsiye ederim nacizane

Benimde boyle bir sorunum vardi halada kismen var . Bekarim lakin erkek arkadasima siddet gosterecek kadar fenalasa biliyordum . Telkinlerde bulunmaya basladim internette var 10 kadar sayip sakin ol sakkin ol gerek yok oncelerde ise yaramadi bu sinit simdide ise yaramayacaak diyorum bu bende ise yaramaya basladi . Tavsiye ederim nacizane
Geçmiş olsun. Denedim o tür yöntemler, olmuyor çok fazla birikmiş var bende :(

bağırmaya basladıgında obur odaya gıt cocuklarına zarar verebılcegını dusun onları o halde dusun korkarsın bagırmassın okadar ama her anne bıraz bagırır yaramaz cocuklara öbür odaya gıt sen en ıyısımı bende cok bagırıyorum bazen delı edıyor cocum benı ama ona zarar gelır dıye korkup bagrıma basıyorum gecıyor

Kendini rahatlatacak hobiler edinsen,
Belki ilaçlar sinirini atamadığın için etki etmiyordum.
Problemin çözümü konusunda birşeyler yapsan, toptan halletsen.
Tabi mümkünse...

Merhaba. 2 çocuk annesiyim. Bazı sebeplerden dolayı psikolojim bozuldu. Öfkemi kontrol edemez oldum, her şeye bağıran bir insana dönüştüm.
Buna sebep olan etkileri ortadan kaldıramadıģım için psikolojik destek almaya karar verdim. İlaçla kendimi uyusturmak istedim işin açığı :KK43: amma velakin, 9 aydır ilaç kullanmama rağmen istediğim gibi bir etki göremedim.
Yine kendi kendimi telkinlerle kendimi sakinleştiriyorum diyebilirim.
Bu 4.ilacım, diğerleri kilo.aldırdığı için değiştirdi doktorum. İlim başta iki adet farklı ilacı aynı anda kullanıyordum sonra bir ilaca düştü.
Sorum ilaçla bu sorundan kurtulan var mı? İlacın etki etmediği insanlarda varmıdır? Bu halimden gerçekten bıktım :KK43:
Doktorumu değiştirsem?

Dahiliyede diger testleriniz yapildimi yani sizin ofke kontrolu sandiginiz sey bazen bazi eksiklerden veya bozukluklardan kaynaklida olabiliyor ornegin endokrin sistem sikintilari vitamin eksiklikleri kan sekeri dengesizlikleri vb e depresan grubu ilaclar bunlara etki etmeyeceginden sonuc olumsuz olabilir acaba altta yatan sorun baskada ondan mi etki etmiyor bu olasiliginiz arastirilip kaldirildimi mesela ?oyle oldugu halde sonuc alamiyorsaniz bence baska bir dr lada gorusun her ilac her kisiye uymaz bedensel farkliliklarimiz var misal size tek uyusturucu ile rahatlikla dolgu yapilabilirken bana 1,5 doz gerekir yada farkli formullu bir anestezik grup gerekebilir gibi dusunun

Birde tedavinin yanina spor (illa salon plates vb sart degil,acikhavada gunluk yuruyus gibi) ekleyin kafanizi surekli mesgul edecek ugraslar bulun yasadiklarinizi surekli dusunmek surekli ofkenizi canli tutar unutturacak birseylere yonelmek daha iyi gelebilir

Cok Gecmis olsun

Dahiliyede diger testleriniz yapildimi yani sizin ofke kontrolu sandiginiz sey bazen bazi eksiklerden veya bozukluklardan kaynaklida olabiliyor ornegin endokrin sistem sikintilari vitamin eksiklikleri kan sekeri dengesizlikleri vb e depresan grubu ilaclar bunlara etki etmeyeceginden sonuc olumsuz olabilir acaba altta yatan sorun baskada ondan mi etki etmiyor bu olasiliginiz arastirilip kaldirildimi mesela ?oyle oldugu halde sonuc alamiyorsaniz bence baska bir dr lada gorusun her ilac her kisiye uymaz bedensel farkliliklarimiz var misal size tek uyusturucu ile rahatlikla dolgu yapilabilirken bana 1,5 doz gerekir yada farkli formullu bir anestezik grup gerekebilir gibi dusunun

Birde tedavinin yanina spor (illa salon plates vb sart degil,acikhavada gunluk yuruyus gibi) ekleyin kafanizi surekli mesgul edecek ugraslar bulun yasadiklarinizi surekli dusunmek surekli ofkenizi canli tutar unutturacak birseylere yonelmek daha iyi gelebilir

Cok Gecmis olsun
Teşekkür ederim, kan değerlerime baktırdım. D vitaminim çok düşük ilaç kullanıyorum, birde demir eksikliği var onun içinde kullanıyorum. Aslında bunlar da etken buna farkındayım.
Spor fırsat buldukça yapıyorum, bol bol kitap okuyorum çok seviyorum okumayı, kendim için bir şeyler yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince.
Başka bir dokira randevu aldım, birde ona danışayım diyorum.
Teşekkür ederim

bağırmaya basladıgında obur odaya gıt cocuklarına zarar verebılcegını dusun onları o halde dusun korkarsın bagırmassın okadar ama her anne bıraz bagırır yaramaz cocuklara öbür odaya gıt sen en ıyısımı bende cok bagırıyorum bazen delı edıyor cocum benı ama ona zarar gelır dıye korkup bagrıma basıyorum gecıyor
Evet bunu yapıyorum, yüzümü yıkıyorum, abdest alıyorum , su içiyorum vs. Ama başaramıyorum çoğu zaman. Yardımsız beceremiyorum :(
Çocuklarım çok hareketli evet ana aslında benim öfke problemim onlar kaynaklı değil, başka sebepler var. En çok çocuklarım için kurtulmak istiyorum bu halden.

Kendini rahatlatacak hobiler edinsen,
Belki ilaçlar sinirini atamadığın için etki etmiyordum.
Problemin çözümü konusunda birşeyler yapsan, toptan halletsen.
Tabi mümkünse...
Problemin kaynağını toptan kesip atmam mümkün değil maalesef, onunla yaşamayı öğrenmem lazım benim.

Otoparktaki İnek diye bir kitap var farklı bakış açıları için nispeten sakinleştirici bir kitap tavsiye ederim. Sen çözebildinmi dersen öfkemi doğru yere kanalize edebiliyorum. Gereksiz öfkem yok eskisi kadar, ama öfkelenince yıkıcıyım. Çözümde aramıyorum artık böyle iyiyim.

Back