Merhaba arkadaşlar. Anksiyete bozukluğu şikayeti sebebiyle 2 aydır antidepresan kullanıyorum. İlk 1 ay paxil 20 mg kullandım. Olumlu etkisi olmayınca doktor paxera 40 mg ve olfrex 2.5 mg verdi. Şu an çok daha iyiyim şükür. Eskiye oranla %70 iyiyim ama tam geçmedi. Düşünceler bazen korku yaratıyor ama eskisi kadar şiddetli değil. Doktor doz yükseltince olumlu etkisini hissetmem için minimum 2 hafta beklememi söyledi. Antidepresan etkileri 4-8 haftada ortaya çıkıyor ya acaba doz yükseltilince de tam etki için 4-8 hafta beklemek mi gerekiyor?bilen varsa cevaplarsanız sevinirim.sevgiler
Anladım canım. Netten bi doktora sormuştum az önce cevap vermiş. “Merhaba Doz artışının etkisi 3-4 hafta içinde ortaya çıkması beklenir . Geçmiş olsun.” Bu mesajı yazmış. ben 1 aydır 40 mg kullanıyorum ya etkisi artacak mı diye merak etmiştim :) sanırım artacak :)
Maksimum etki için doz artınca 4-8 hafta daha beklemek mi gerekir diye tekrar sordum doktora. Evet dedi. Umut doldu içim benim gibi bunu merak edenler olursa diye yazmak istedim
Maksimum etki için doz artınca 4-8 hafta daha beklemek mi gerekir diye tekrar sordum doktora. Evet dedi. Umut doldu içim benim gibi bunu merak edenler olursa diye yazmak istedim
Anladım canım. Netten bi doktora sormuştum az önce cevap vermiş. “Merhaba Doz artışının etkisi 3-4 hafta içinde ortaya çıkması beklenir . Geçmiş olsun.” Bu mesajı yazmış. ben 1 aydır 40 mg kullanıyorum ya etkisi artacak mı diye merak etmiştim :) sanırım artacak :)