Antidepresan bırakmak

Tugba220

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2019
570
170
103
Ben 1 senedir lustral kullanıyorum daha once de kullanıp bıraktım 5 ay sonra yeniden anksiyete basladı ve ben de ilaca döndüm.size sorum bırakanlar nasıl yol izliyor artık bırakmak istiyorum ama bu ilaca asırı ilaçtım neler yapılabilir

Bende ilaç alerji yaptığı için bırakmak zorundayım .30 mg alıyorum bu hafra bir gün aldım bir gün almadım.Başarabilirsem bir gün alıp 2 gün almıycam ve sonra bir gün alıp 3 gün almıycam böyle devam edip keseceğim tabi bu arada pasiflora alıcam ibs olduğum için çok aglayıp üzülmemem gerek bağırsak floramı etkiliyor stres üzüntü.Umarım başarırz geçmiş olsun ..

Bende de anksiyete var yenilerse diye korkuyorum cesaret edemiyorum

Antidepresan kullanmaya başladığında olumlu değişen neler oldu? His, genel ruh hali vs.

Doktorun tavsiyesi bu şekilde yıllardr doz azaltarak bıraktırıyor.Ama ataklar bir yıla yakın sürüyor pasiflorayıda bu atakları en rahat şekilde atlatmam için öneriyor.Tabiki faydasını gördüm ibs yani hassas bağırsak sendromunu antidepresan diyet ve probiyotik alarak yendim.Daha soğukkanlı oluyorsunuz daha sakin, huzurlu. Ben engelli anneanneme bakıyorum bu yüzden soğukkanlı ve hızlı düşünmem gerekiyor bazen onun sağlıgı için.Kendimi yıpratmama da engel oluyor.Ayrıca son zamanlarda tedavisi olmayan genetik bir hastalıgım olduğunu öğrendim sakin sakin kabullendim.İnsanı mantıklı düşünmeye sevk ediyor..

Öncelikle ilacı mutlaka azaltarak bırakmanız lazım. Ani keserseniz eskisinden beter olursunuz . Ayrıca tabi ki anksiyetenin tekrar etme ihtimali de var. Doktorunuzla konuşup öyle kesin.

İbs yi hangi antidepresanla yendiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…