- Konu Sahibi Pammikprensess
Sakın vermeyin çocuğun zehirlersinizİlaçları dolaba koymayın diyor doktorlar koymuyorum oda ısısında koruyorum ama yanlış mı
antibiyotik dolapta saklanır şakaya gelmez sakın vermeyin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakın vermeyin çocuğun zehirlersinizİlaçları dolaba koymayın diyor doktorlar koymuyorum oda ısısında koruyorum ama yanlış mı
Benim bebeklerim daha küçük ama şöyle söyleyeyim hep hafta sonu hasta olurlar.Başka doktora da mı götürsem ya. 2 doktora götürdüm hala kafamda soru işareti var. Ne diyim
Peki vermicem tesekkurlerSakın vermeyin çocuğun zehirlersiniz
antibiyotik dolapta saklanır şakaya gelmez sakın vermeyin.
Artık doktorlara da güvenilmiyorBenim bebeklerim daha küçük ama şöyle söyleyeyim hep hafta sonu hasta olurlar.
Hastalanınca antibiyotik başlayan oldu, iğne veren oldu, beta deyip penisilin vermke isteyen ya da bir şeyi yok üşütmüş diyen.
Ama çocuğumun gerçek hastalığı el ayak mış mesela bir hemşire ve kendi doktorumuz hariç 5 doktor da anlamadı.
O yüzden bilgili donanımlı ve her ihtimali düşünen doktor bulduğumda sadece ona giderim.
Küçük bebeğim bronşolit olduğunda 3 ayrı doktor hastaneye yatırmaya kalktı ama güvendiğim bir doktora gittiğimde ne alakası var hastalığın seyri bu 10 günde iyileşecek, sıvı alımı iyi yapacak bir şey yok bekleyeceğiz demişt çyle de oldu.
Canm bu sulandirilan antibitoyik degil mi toz halinde olan?bunun icerigindede yaziyo dolapta saklayin diye.digerleri dolap disinda saklanicakİlaçları dolaba koymayın diyor doktorlar koymuyorum oda ısısında koruyorum ama yanlış mı
Hiç bilmiyorum faydası var mıdır. Ama zor bir yöntem. Hem akar hem de çocuğu rahatsız eder diye dusunuyorumDenicem insallah işe yarar ya. Bide gece yatmadan önce balı gögsüne ve sırtına sürüp gazete kagıdıyla örtün dedi bir arkadas o acaba işe yarar mı biliyon mu
Evet sulandırılıyor. Ben hepsi dısarda saklanıyor zannettim Şimdi araştırdım toz halinde oldugu zaman dısarda sulu bir sekilde dolapta saklanmalıymış. 10 gün sonra bozulurmusCanm bu sulandirilan antibitoyik degil mi toz halinde olan?bunun icerigindede yaziyo dolapta saklayin diye.digerleri dolap disinda saklanicak
2.5Bebeğiniz kaç yaşında?