Antibiyotik kullanıyorum..Kan testi yapmıştım, sizce erken mi?

polanegri

Nefis-e
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
1.278
8
benim yumurtlama gunlerim bu ay 29 kasım-3 aralıktı o aralar ilişkide bulundum fakat.yılbaşı gecesi diş çektirdim.artı üstüne çektrdiğim diş mikrop kaptı ve ağzımın içi şişti.yediğim narkozun hattı hesabı yok 5 kapsul iğne yedim.antibiyotk kullanmam gerekiyor şu anda kullanıyorumda.ayın 4 de kan testi yaptrıdım sonuç 0.5 çıktı yani negatif sonra koştum antibiyotik almaya içiyorum.sizce 2-3 gunluk zaman diliminde kanda gebelik çıkarmı.çok korkuyorum çünki çok erken oldu yumurtlama gunumün bitimnden 1 -2 gun sonra test yaptırdım.bu arada göğüslerm çok acıyo adet olmama daha zaman var hiç acımazdı bu kadar önceden bi de çok iştahım açıldı ama yiyemiyorum hiç bişe tabi dişimden dolayı.kan testi erken mi oldu yoksa bi daha yaptırıyım mı? antibiyotikleri içiorm çünki durmadan????? çok mu erken olmuş sizce kan testi

kan testinde gebelik çıkmadıysa antibiyotik kullanmanın hiçbir zararı olmaz. ayrıca ne kullanıyorsun antibiyotik olarak? her antibiyotiğin bebeğe zararı yokki

kan testini çok erken yaptırdığın için hiç bir anlamı yok. bence 2 gün sonra kan testini tekrarla. çünkü negatif çıkınca genelde 0.1 çıkıyo sonuç. senin biraz daha fazla. tabi bu minimal yükseklik LH artışından da kaynaklanabilir. o yüzden emin olman için kan tahlilini yenilemen lazım, artış varsa gebesin demektir.ayrıca peisilin grubu antibiyotik kullanmanın hiç bir zararı yok, çünkü gebelerde de kullanılıyor. ayrıca ilk 2 hafta kullandığın ilaçların pek bir önemi yok. genelde kadın doğumcular gebeliğin ilk 2 haftasında kullanılan ilaçları önemsemezler. bilmem yardımcı olabildimmi

çok tşk ederim gayet açıklayıcı bi cvp oldu.ben pazartesi tekrar yaptırıym kan testi.kullandımğm antibiyotik augmentin 1000 mg.en etkili diş antibiyotiğiymiş öle dedi doktor.umarım yolunda gider herşey bu ay çok ilaç kullandm o yusden istemedm bu ay gebelk olsun.tşk ederm yazdıklarınız için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…