Antibiyotik kullanırken hamile kalabilir miyim

bukaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
83
18
24
Kızlar geçen aydan itibaren bebek deniyoruz. 5aylık evliyim. Vajinusmusu geçen ay yendim ve denemeye başladık. Reglim biteli 8 gün oldu gün aşırı ilişki yaşayıp deniyoruz. Fakat 20 ilk dişim ağrıdığı için 2 gündür antibiyotik kullanıyorum etkiler mi sizce

Kızlar geçen aydan itibaren bebek deniyoruz. 5aylık evliyim. Vajinusmusu geçen ay yendim ve denemeye başladık. Reglim biteli 8 gün oldu gün aşırı ilişki yaşayıp deniyoruz. Fakat 20 ilk dişim ağrıdığı için 2 gündür antibiyotik kullanıyorum etkiler mi sizce
Rahim filmi çekildikten sonra antibiyotik kullanmam gerekti. Yumurtlama günümden iki üç gün önce doktor antibiyotiği bıraktırmıştı. Muhtemelen zararı olabiliyordur canım ama diş için kulanılan antibiyotik de bu gruba dahil mi bilmiyorum

Rahim filmi çekildikten sonra antibiyotik kullanmam gerekti. Yumurtlama günümden iki üç gün önce doktor antibiyotiği bıraktırmıştı. Muhtemelen zararı olabiliyordur canım ama diş için kulanılan antibiyotik de bu gruba dahil mi bilmiyorum
Takvime göre yumurtlama günüme 3-4 gün var içmesmmi acaba emin olamadım

Takvime göre yumurtlama günüme 3-4 gün var içmesmmi acaba emin olamadım
Dişin daha kötü olursa ama onu da düşün. Ya bu ayı boş geçip, antibiyotik tedavinin tamamla ya da ilaçsız iyi olacağını düşünüyorsan antibiyotiği bırak canım. Karar senin

Merhabalar nasıl yendiniz acaba

Merhabalar nasıl yendiniz acaba
Aslında tamamen yendim diyemem fakat şöyle. Biz hep yaptığımızı sanırdık doktora gittim ve kızlık zarımın durduğunu her hangi bişey olmadığını söyledi. Şok olmuştum. Aç kapat yöntemiyle yaptık. İçime yavaş yavaş geldiğinde aç kapat yaptım sürekli olarak. Ve sonunda o beklediğimiz kan geldi. Şimdi de bi anda girmiyor yavaş yavaş giriyor benim biraz dar çünkü. Aç kapat yöntemiyle yavaş yavaş geliyor o arada ben başka şeyler düşünüp acımı hafifletiyorum ama hala acıyor tabi

X