Antibiyotik kullanımı

Tazeanne1818

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2022
25
4
1
26
Merhaba arkadaşlar bugün acile gittim boğazım ağrıyordu hâlâ da ağrıyor 2 buçuk aylık bebeğim var emziriyorum lagropen die bi antibiyotik verdi daha önce kullanan oldu mu bebekte bi yan etki yaptımı çok tereddütlüyüm...parol bile yutarken çok korkuyorum lütfen bilgisi olan kullanan birileri varsa aranızda yazarmısınız fikir verirmisiniz..

Keske alternatif bir seyler deneseniz. Antibiyotik bebegin bagirsak florasini yok edecek cunku. Adacayi, udi hindi yagi, beyaz dut kurusu cayi bana cok iyi gelir bu gibi durumlarda.

largopen mı? sen bı kadın dogum dr una danıs. ben acılden bısı yazdıklarında danısmadan ıcmıyorum. klavunat verdıler bana emzırme donemım dıye. içmedım gercı de aynı gun emzırıyorum dıye ısrarla soylememe ragmen buskopan vurdular agrı kesıcı emzıremedım mısal. hatta emzırme cocugunu dıyen de hemsıre ne dıye yaptırdın kı emzırıyosun madem falan dedı e soyledım dedım bana ne vuracaklarını sormuyorlar soylemıyorlar kı? ..yapıyolar yanı boyle. hıc de yapmaz dıkkat ederler dıye dusunme. kadın dogum doktorun emzırırken kullanabılırsın derse iç.

Keske alternatif bir seyler deneseniz. Antibiyotik bebegin bagirsak florasini yok edecek cunku. Adacayi, udi hindi yagi, beyaz dut kurusu cayi bana cok iyi gelir bu gibi durumlarda.
Merhaba. Udi hinfi yaginin hethangi bir yan etkisini gördünüz mü acaba? Ben aldim ama kullanmaya korkuyorum da.

Merhaba. Udi hinfi yaginin hethangi bir yan etkisini gördünüz mü acaba? Ben aldim ama kullanmaya korkuyorum da.
Aldiginiz yagin orjinalligine guveniyorsaniz kullanin. Ben uzun yillardir kullanirim. Ama sadece hastalik zamaninda kullanilir. Cocuklarimda balgam, oksuruk, bogaz agrisi, kulak agrisi, burun akintisi varsa mutlaka kullanirim. Tadi aci icmezler ama bogazlarina masaj yaparak surerim, sürerken Kuran okurum. Kulaklarina birer damla damlatirim, kulak agrisini derhal keser. Kantaron yagini da damlatiyorum kulaklarina ve burunlarina. Udi hindi burundan damlatmayin, genzi yakar biber gibi.

Orjinalliginden eminim. Ben aslinda cok halsiz ve enerjisizim onun icin kullanacaktim.
Bir de sinuzit rahatsızlığım oluyor. O zamanlarda buruna damlatilinca iyi geldigini söylüyorlar. O kadar cok mu yakiyor?

Orjinalliginden eminim. Ben aslinda cok halsiz ve enerjisizim onun icin kullanacaktim.
Bir de sinuzit rahatsızlığım oluyor. O zamanlarda buruna damlatilinca iyi geldigini söylüyorlar. O kadar cok mu yakiyor?
Burnu yakmiyor. Burundan akip geniz akintisi gibi bogaza iniyor ya, iste tamami akana kadar hafif yakiyor. Yetiskin etkilenmez de cocukta kullanacaksaniz korkup aglarlar diye uyardim. Korkuyorsaniz bir kac damla agizdan alin, bogazinizda olusan his geniz akintisi olusan bolgede oluyor. Hani su icince bogaz temizleniyor ama genize su degmedigi icin yag tamamen akana kadar o tadi almaya devam ediyorsunuz. Ben acikcasi tada kokuya karsi hassas bir insanim, midem cok kolay bulanir. Ben bile kullanabiliyorsam herkes kullanir

Ben de cok hassasim malesef. Ama sinuzit o kadar canima yetti ki. Gecirecekse katlanirim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…