Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba anneler ve anne adayları..
Hamileliğinizde antibiyotik kullandınız mı?
Bebeğinize bi zararı oldu mu? Doktorunuz nasıl yönlendirdi?
Kullanmam gerekiyor geçmeyen boğaz ağrıma göğüs ağrısı ve grip eklendi.. Ama bebeğime dokunur diye çok tedirginim...
Ablam agir bi grip gecirmisti ama kullanmadi diye hatirliyorum simdi cocugu 4 yasinda ona da hic icirmedi (tabi mutlaka gerekiyorsa ve doktor icmelisin diyorsa yinede bir doktora daha sorun isterseniz) , cok gecmis olsun Banada genelde agir geliyor antibiyotikler eskiden beri hic sevmem acil sifalar dilerim
7. Haftamda kullanmak zorunda kaldim bogaz enfeksiyonundan.Farkli 2 doktora da gittim acilen baslamalisin demislerdi yoksa enfeksiyon bebege daha da zarar verirmis.Cok sukur su ana kadar sorun olmadi.
B grubu yani hamilelikte kullanilabilen antibiyotik veriyorlar zaten.11.haftandansin kritik surecin cogunu atlatmissin zaten.Ben cok erken kullanmistim kritik surecte.
7. Haftamda kullanmak zorunda kaldim bogaz enfeksiyonundan.Farkli 2 doktora da gittim acilen baslamalisin demislerdi yoksa enfeksiyon bebege daha da zarar verirmis.Cok sukur su ana kadar sorun olmadi.
B grubu yani hamilelikte kullanilabilen antibiyotik veriyorlar zaten.11.haftandansin kritik surecin cogunu atlatmissin zaten.Ben cok erken kullanmistim kritik surecte.
Yaaaa ağzın bal yesin senin tek korkum bebek kendimi geçtim..
Bu pis hastalık da geçmiyor öksürük daha çok zarar verecek zaten öksürmekten içim çıktı
Bugün 12ye girdik artık çok şükür inşallah atlatırım ona zarar gelmeden
Ablam agir bi grip gecirmisti ama kullanmadi diye hatirliyorum simdi cocugu 4 yasinda ona da hic icirmedi (tabi mutlaka gerekiyorsa ve doktor icmelisin diyorsa yinede bir doktora daha sorun isterseniz) , cok gecmis olsun Banada genelde agir geliyor antibiyotikler eskiden beri hic sevmem acil sifalar dilerim
Benim geçmiyor canım Ocak ayında bronşit oldum iki kutu içtim antibiyotik öyle geçti.. Bünyem çok hassas mecbur ilaç kullanıcam parol bile içmek istemedim ama 2 kere içtim.. Ama şuan kötüye gidiyor durumum.. Bebeğe geçmesin ateşim de oluyor ara ara
Yaaaa ağzın bal yesin senin tek korkum bebek kendimi geçtim..
Bu pis hastalık da geçmiyor öksürük daha çok zarar verecek zaten öksürmekten içim çıktı
Bugün 12ye girdik artık çok şükür inşallah atlatırım ona zarar gelmeden
Benim bunyem,bagisikligim o kadar dusuk ki disarida 2 dakika atki ya da şal takmayayim hemen hasta oluoyrum ki su anda da nezleyim mesela.Nisanin yarisi geldi ben hala sarip sarmalaniyorum.
Bebege birsey olmaz merak etme.Enfeksiyondan cok kprkuyor doktorlar ki haklilar.Bogaz kulturu yaptirmissindir.Orda cikti mi enfeksiyon ? Benim kanimda crp yuksek cikmisti yani enfeksiyon fazlaydi.Bol bol su ic antibiyotik kullanirken.At vucudundan etkilerini yani.
Gecmis olsun cok .
Benim bunyem,bagisikligim o kadar dusuk ki disarida 2 dakika atki ya da şal takmayayim hemen hasta oluoyrum ki su anda da nezleyim mesela.Nisanin yarisi geldi ben hala sarip sarmalaniyorum.
Bebege birsey olmaz merak etme.Enfeksiyondan cok kprkuyor doktorlar ki haklilar.Bogaz kulturu yaptirmissindir.Orda cikti mi enfeksiyon ? Benim kanimda crp yuksek cikmisti yani enfeksiyon fazlaydi.Bol bol su ic antibiyotik kullanirken.At vucudundan etkilerini yani.
Gecmis olsun cok .
Yok canım şimdi gidicem doktora.. Henüz gitmedim durumu bende bilmiyorum ama olaki antibiyotik verdi mecbur kullanıcam.. Önceden açtım konuyu gece hiç uyuyamadjm vicdan yaptım..
Benimde bünyem çok hassas ya.. Bu sene kaçıncı gribim boğaz ağrım bronşit oluşum.. Sayamadım..
Sağol canım sana da çok geçmiş olsun kivi ye.. Kivi çok iyi geliyor hafif hastalıklara..
Gebelikte ilac kullanilmaz diye birsey yok canim elbette kullanilmasa daha iyi ama bazi durumlarda kullanılması da lazim.
Bende hamile kaldigimda 6 haftaliktim sanırım bademcik şişmesi ile mecbur kullandim doktor kullanmazsam ates yapar sonra bebege de sana da zarar verir, zaturreye bile cevirebilir demişti. Hamilelere uygun bir antibiyotik vermişti kullandım mecbur Allah'ım sen koru ikimizi de diyerek.
Çok geçmiş olsun Rabbim şifanı versin tez vakitte inşallah.
Gebelikte ilac kullanilmaz diye birsey yok canim elbette kullanilmasa daha iyi ama bazi durumlarda kullanılması da lazim.
Bende hamile kaldigimda 6 haftaliktim sanırım bademcik şişmesi ile mecbur kullandim doktor kullanmazsam ates yapar sonra bebege de sana da zarar verir, zaturreye bile cevirebilir demişti. Hamilelere uygun bir antibiyotik vermişti kullandım mecbur Allah'ım sen koru ikimizi de diyerek.
Çok geçmiş olsun Rabbim şifanı versin tez vakitte inşallah.
Çok sağol canım..
Doktor ilaç bile vermedi.. İyi gözüküyor boğazın dedi..
Parol bile içme dedi.. İçmiyorum ama öksürükten mahvoldum
Geçecek inşallah bunlarda hayırlıyla..