Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ayın 14 unde adet olacaktım normalde ama ayın 12 sınde ve 13 unde azar azar kan geldı. Sonra kesıldı. Acaba hamıle olabılırmıyımkiAntibiyotik bende gecikme yapiodu belki sizde de boyle bi etki yapmis olabilir
Yerlesme kanamasina da benzio ama antibiyotik de düzeni bozabilio yani iki ihtimalde olabilir. Yerlesme kanamasiysa zaten testte cikar bi idrar testi yapsanaBen ayın 14 unde adet olacaktım normalde ama ayın 12 sınde ve 13 unde azar azar kan geldı. Sonra kesıldı. Acaba hamıle olabılırmıyımki
Pazartesı doktora gıdecegım kısmetse. Hala gelmedı adetım. O ıkı gun ne geldıyse geldı ve bıttı. Bu kadar yaparmıki ilaçlar. Hiç başıma gelmemişti. İnşallah hamıleyımdırYerlesme kanamasina da benzio ama antibiyotik de düzeni bozabilio yani iki ihtimalde olabilir. Yerlesme kanamasiysa zaten testte cikar bi idrar testi yapsana
Benım şöyle oldu adetım ıkı gun erken basladı. Ama öyle çok fazla gelmedı kan. Azar azar gelıyordu. Ikı gun öyle surdu. Ve sonrakı gun kesıldı tamamenBozar canım felaket geciktirir yanı bende öyle oldu dış ağrısı için augmentin kullandım 1 hafta mahvetti beni hamileyim sandım gittim test yaptırdım hamile degilmisim antibiyotik ten dolayı gecikme yaşamının 1 haftayı geçkin olamadiydim o zamanlar
Yani cok umutlanmamanda fayda var canim insalla hamilesindir ama antibiyotik sebebiyle adet duzeninin bozulma ihtimalini daha yuksek tut. Bende de 1 haftaya yakin gecikme yapmisti cnk.Pazartesı doktora gıdecegım kısmetse. Hala gelmedı adetım. O ıkı gun ne geldıyse geldı ve bıttı. Bu kadar yaparmıki ilaçlar. Hiç başıma gelmemişti. İnşallah hamıleyımdır
Peki sadece gecıkmemı yaptı yoksa adet olup azar azarmı gelfı canım. Sonra kesıldımı yıneYani cok umutlanmamanda fayda var canim insalla hamilesindir ama antibiyotik sebebiyle adet duzeninin bozulma ihtimalini daha yuksek tut. Bende de 1 haftaya yakin gecikme yapmisti cnk.
Ben de sadece gecikme yapmisti sonra baya yoğun bi adet gecirmistim. Ertesi ay da hamile kalmistimPeki sadece gecıkmemı yaptı yoksa adet olup azar azarmı gelfı canım. Sonra kesıldımı yıne