Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Altı gün fazla test yapsan çıkar antibiyotik aylarca kullandım damar yolundan 3 hafta hap olarak 3 ay üst üste hiç birinde gecikme yaşamadım gebe kalmak mümkün bence
Altı gün fazla test yapsan çıkar antibiyotik aylarca kullandım damar yolundan 3 hafta hap olarak 3 ay üst üste hiç birinde gecikme yaşamadım gebe kalmak mümkün bence
Korkuyorum gebelik testi yapmaya her seferinde hayal kırıklığı yaşamak çok yordu beni hem fitil olarak kullandım hemde ağız yoluyla yani günde 4 tane içtim neredeyse adet günümü takip ettiğim bir uygulama var 15 Ocak ta adet olmuştum şubat 13 cünde gösteriyordu ama hala olmadım gögus ve bacak ağrım var şimdilik sadecs
Antibiyotikler bazı kişilerde döngüyü bozabiliyor erken veya geç olmak gibi. Ona bağlı olabilir ama yine de kan verin önlem amaçlı sonuçta antibiyotik kullandım hamile kalamam diye birşey yok kalabilirsiniz
Korkuyorum gebelik testi yapmaya her seferinde hayal kırıklığı yaşamak çok yordu beni hem fitil olarak kullandım hemde ağız yoluyla yani günde 4 tane içtim neredeyse adet günümü takip ettiğim bir uygulama var 15 Ocak ta adet olmuştum şubat 13 cünde gösteriyordu ama hala olmadım gögus ve bacak ağrım var şimdilik sadecs
Antibiyotik hala kullanıyorsan mutlaka gebelik testi yapmalısın bebeğe zarar verebilir gebelikte her antibiyotik ilaç kullanılmıyor. Hayal kırıklığını anlıyorum ama öğrenmenin de başka yolu yok evde değil de kan tahlili yapsan daha hızlı atlatırsın bu süreci varsa var yoksa hayırlısı de gitsin.
Antibiyotik hala kullanıyorsan mutlaka gebelik testi yapmalısın bebeğe zarar verebilir gebelikte her antibiyotik ilaç kullanılmıyor. Hayal kırıklığını anlıyorum ama öğrenmenin de başka yolu yok evde değil de kan tahlili yapsan daha hızlı atlatırsın bu süreci varsa var yoksa hayırlısı de gitsin.
Ben hamile oldugumu bilmeden kullandim antibiyotik 6. Gecikme sabahinda idrar testinde hamile oldugumu ogrendim. Ama sikintim yok her sey yolunda doktor bir zarari olmayacagini soyledi :)
Ben hamile oldugumu bilmeden kullandim antibiyotik 6. Gecikme sabahinda idrar testinde hamile oldugumu ogrendim. Ama sikintim yok her sey yolunda doktor bir zarari olmayacagini soyledi :)
Ay inşallah çok ümitlendirme de istemiyorum kendimi ben de çocuk olmuyor diye hastaneye gittim tedaviye başladık iltihapım var dediler alttan sıvı aldıkları zaman o yüzden de hem fitil hem de ağız yoluyla antibiyotik yazdılar onları kullandım 30 Ocak’ta başladım zaten fitil üç taneydi bir tane hap vardı o da üç taneydi diğeri de bir hafta kullandım ama sadece Şundan dolayı biraz tereddütteyim kullandığım uygulamada Ocak’ın 15’inde adet olmuştum Şubat’ın 13’ünde gösteriyordu Şubat’ın 13’üne altı gün gecikmiş görünüyor ama diğer ay 15’inde olduğum için eğer 15’inde olmuş olsam üç gün gecikmiş oluyor biraz daha mı beklesem diyorum bilemedim peki adet gecikmesi dışında nasıl bir belirtiniz vardı