Bebek Beslenmesi Anti Reflü mamalar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ben kullanıyorum. Bebegim 6 aylik, 4.ayinda başladık. İlk 3 ay eziyet çektik resmen, cocuğumda bizde. Sonra Aptamil AR kullandık. Simdi cok memnunuz. Bu mama ile kilo alımı da normal. Kusmuyor da artık. Onceden günde 10 kere üst baş değişiyordum , ne yese çıkarıyordu. Cok uzuluyodum. Hatta dun milupayi aradım bebegim 6 aylik oldu , devam sutu olarak ne kullanacağım dedim, ar mama standart bir mama 1 yasına kadar kullanabilirsiniz dedi.

cevabınız için teşekkürler.
ben anti reflü mamalar zararlımı diye küçük bir araştırma yaptım. uzun müddet kullanmamak gerekiyormuş yazıyor.:105: midede jöleye çevriliyor, katı olduğu için bebeklerde kusmuyor.
biz 4 ayımızı bitirdik. kizim haala ilk günkü gibi kusuyor. 1 yaşına kadar devam eder dediler. çok üzülüyorum:43:

benım kızımda uc aylık ne yese cıkarıyor.aptamıl 1 verıyorum .dolabı her gun bosalıyor sabaha kadar camasır.
uc gunduır elmasuyu verıyorum bır tek onu cıkarmıyor.ozel mamada duydum mılupadan amadoktoru kullan demedı

Gecen doktora gittik, ar mama icine diğer mamalardan karıştırın dedi, biz artık karışık kullanıyoruz, böylede kusmuyo cok şükür.

Gecen doktora gittik, ar mama icine diğer mamalardan karıştırın dedi, biz artık karışık kullanıyoruz, böylede kusmuyo cok şükür.

merhaba asya benimde kızımın reflüsü var bizde ar mama kullanıyoruz ben arada normal mamada veriyordum, karıştırılabildiğini bilmiyordum nasıl karıştırıyorsun acaba bende karıştırırım kusmuyorsa öyle şimdiden teşekkürler.

Back