Bebek Beslenmesi Milupa :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benimde kızım iki yasına girmek üzere bende hep milupa verdim yaşından sonra kavanozlarını hıpp vermeye baslamıstım ama süt hala aptamil.acaba ondada varmidir?

Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

slm canım nasılsın?????canım sütte yokmuş yani olması münkün deilmiş...dr söyledi bana da....yalnızca sütlü pirinçli kaşık mamasında varmış

slm canım nasılsın?????canım sütte yokmuş yani olması münkün deilmiş...dr söyledi bana da....yalnızca sütlü pirinçli kaşık mamasında varmış

Saol canım işte uğraşiyoruz.derin bşr ohhh cektım.benim kaşık mamalarında hep almanyadan geldi.uine milupa ama ordan gelen paketlerde üretim yeri almanya.burdakılerde polonya mi be yazıyordu.suan elimde yokda o zaman eşimle fark etmiştik.sağolsun babaannem hep yolladı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba canım. ben İlçe tarım müdürlüğünün gıda bölümünde çalışıyorum. bu olay tvlere düşmeden 3 hafta önce yazısı bize geldi yani analiz sonucunu gözümle gördüm. ve maalesef bende şimdiye kadar bebeğime aptamil veriyordum. yalnız şu var aptamilin sadece bir partisinde çıktı. fakat sinek küçüktür ama mide bulandırır derler ya bende ülkerin hero baby'sine geçtim. yani kısacası maalesef başka markaların karalaması değil. analiz sonucu GDO'lu olduğunu gösteriyor.

Teşekkür ederim cevabın için arkadaşım. İnan içime sular serptin. Ben hani o sabah kahvaltı kaşık maması var meyveli tahıllı, bir de lacivert pakette var gece maması tahıllı; ondan verirdim en çok kaşık maması olarak. Milupa aptamil sütünde çıkmamasına öyle sevindim ki anlatamam. Kesinlikle; çok iyi bilirdim bu mamayı ama ne fayda. Midem bulandı bi'kere. Bilgilendirmen için tekrar teşekkürler.

dr a sordum mulipanın devam sütünde yani 1234 unde gdo olması mümkün değilmiş...yalnızca sütlü piriçli için geçerliymiş...eşim ecz de
denetimde yalnızca onlar toplatılmış....bende hep aptamil aldım...gerçi fazla vermiyorum ama yinede sütlü piriçliden 1 kutu yedirmiştim...ben kavanoz mamasını çok verdim...onlarda olsa onlarda toplatılırdı bence...

Çok sevindim inan canım. Ben sütlü pirinçli kaşık maması vermedim hiç. Hep meyveli tahıllı, ballı irmikli ve gece tahıllıdan vermiştim. Sütte çıkmamasına öyle mutlu oldum ki.. Haklısın, olsa hepsini toplarlardı piyasadan.

Back