Anti depresan bırakma süreci

Sakın ve sabirli olman lazım birden bırakılmaz doktor tavsiyesi ile yavaş yavaş düşük doz ile ilk 1 hafta 15 gün dünya başına yıkılır altında kaldın sanarsin uyumak istersin uyuyamazsin gülmek istersin ağlarsın aglanak istersin gozyasin akmaz ama geçecek bunları bilirsen kolay olur

Ben 10 mg paxili bırakma sürecine girdim 2 ay olcak nerdeyse ve cok kötüyüm tekrar baslamam lazım gibi

Ben 10 mg paxili bırakma sürecine girdim 2 ay olcak nerdeyse ve cok kötüyüm tekrar baslamam lazım gibi
Bende 40mg kapsül kullaniyordum 4 ay içinde 20mg düşurdum doktora gittim onun yerine şurubunu verdi 20 içmiştim 1 ay şimdide şişenin yarısını 10mg içecem yarısından sonra 5mg bitince birak dedi

Ben de evlenme isi olursa birakacam hamilelik için.Bakalim kısmet.Evlilik işi olmazsa daha bırakmam henüz.

10 mg çok değil sabret doktoruna görün ama baslama söyle bir durum var d vitaminine baktır ve hava değişimi birde adet dönemlerin çok önemli bunlar depresyona sokuyor

bende 5 mg dan 2.5. a düşürdüm. simdi bir ay bu sekilde kullanıp onu da yarıya indiricem. sonra bir gun ic bir gun icme seklinde devam edicek

Bende doktor kontrolünde 2 yıl kadar soft bir antidepresan kullandım;ilacın ve doktorun çok faydasını gördüm;bir gün ilacı bırakma vaktim geldiğinde , çok endişelendim - bırakmakda istemedim ama azaltarak zamanla bıraktım.Yan etkisi olmadı normale geçtim.Doktora danışarak bırakmak çok önemli !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…