arada gidiyorum oralı degilim ama güzel biryer bizipi bilmem ama sahinbey sehitkamil güzel gelişmiş. can güvenliği olarakta suan olay yok ama ilerde ışıdın bir numaralı hedefi .Öğretmenlik için tercih edeceğim.şehitkamil Şahinbey Nizip vs
En önemlisi can güvenliği.6 yılım orada geçecek. Ona göre tavsiye eder misiniz acaba?
Karadenizin küçük sakin bi şehrinde büyüdüm.bugüne kadar gördüğüm en büyük olay mahalledeki gençlerin kavgası. Yani öyle büyük olayları bünyem psikolojim kaldırmayabilir.
Malatya Adıyaman da düşünüyorum. Bu 3 il hakkında bilgi alabilir miyim?
Tek başıma yaşayacağım.
arada gidiyorum oralı degilim ama güzel biryer bizipi bilmem ama sahinbey sehitkamil güzel gelişmiş. can güvenliği olarakta suan olay yok ama ilerde ışıdın bir numaralı hedefi .
Canim ben adiyamanliyim çok sakin güzel bi şehir allahima şükür öyle kötü olaylarda hiç duymadım burda antepte güzel ama büyük biraz burası sakin ulaşım imkanı güzel şehir tavsiye ederim benim eşimde burda öğretmen ..genelde öğretmenler bu şehri tercih ediyolarÖğretmenlik için tercih edeceğim.şehitkamil Şahinbey Nizip vs
En önemlisi can güvenliği.6 yılım orada geçecek. Ona göre tavsiye eder misiniz acaba?
Karadenizin küçük sakin bi şehrinde büyüdüm.bugüne kadar gördüğüm en büyük olay mahalledeki gençlerin kavgası. Yani öyle büyük olayları bünyem psikolojim kaldırmayabilir.
Malatya Adıyaman da düşünüyorum. Bu 3 il hakkında bilgi alabilir miyim?
Tek başıma yaşayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?