umutugce Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2012 779 32 53 İstanbul 23 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi umutugce #1 Antalyadan kirişe nasıl gidebilirm acaba? taksiyle gitsem çok tutarmı pgs World hoteli seçicez ama ulaşımı bilmiyorum
Antalyadan kirişe nasıl gidebilirm acaba? taksiyle gitsem çok tutarmı pgs World hoteli seçicez ama ulaşımı bilmiyorum
tugce0107 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Şubat 2013 786 110 73 24 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi umutugce #2 umutugce .!.: Antalyadan kirişe nasıl gidebilirm acaba? taksiyle gitsem çok tutarmı pgs World hoteli seçicez ama ulaşımı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... nerden gidiceksin canım önce bi onu öğreneyim öyle söylicem
umutugce .!.: Antalyadan kirişe nasıl gidebilirm acaba? taksiyle gitsem çok tutarmı pgs World hoteli seçicez ama ulaşımı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... nerden gidiceksin canım önce bi onu öğreneyim öyle söylicem
umutugce Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2012 779 32 53 İstanbul 24 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi umutugce #3 tugce0107 .!.: nerden gidiceksin canım önce bi onu öğreneyim öyle söylicem Genişletmek için tıkla... Antalyahavalanindan canim
tugce0107 .!.: nerden gidiceksin canım önce bi onu öğreneyim öyle söylicem Genişletmek için tıkla... Antalyahavalanindan canim
tugce0107 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Şubat 2013 786 110 73 24 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi umutugce #4 umutugce .!.: Antalyahavalanindan canim Genişletmek için tıkla... hımm bildiğim kadarıyla havaalanından oraya direk yok havaalanından otobüse binip konyaaltına 5m migrosun oraya gelceksiniz ordan tekrar kemer kiriş otobüslerine binip gidiceksiniz ama eğer turla gelcekseniz onlar transferi karşılarlar
umutugce .!.: Antalyahavalanindan canim Genişletmek için tıkla... hımm bildiğim kadarıyla havaalanından oraya direk yok havaalanından otobüse binip konyaaltına 5m migrosun oraya gelceksiniz ordan tekrar kemer kiriş otobüslerine binip gidiceksiniz ama eğer turla gelcekseniz onlar transferi karşılarlar
umutugce Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2012 779 32 53 İstanbul 24 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi umutugce #5 tugce0107 .!.: hımm bildiğim kadarıyla havaalanından oraya direk yok havaalanından otobüse binip konyaaltına 5m migrosun oraya gelceksiniz ordan tekrar kemer kiriş otobüslerine binip gidiceksiniz ama eğer turla gelcekseniz onlar transferi karşılarlar Genişletmek için tıkla... Tamam canim cok sagol evet aradim turda varmis ucretli ama daha hesapli oluyo indi bindi derdide kalmiyor en azindan
tugce0107 .!.: hımm bildiğim kadarıyla havaalanından oraya direk yok havaalanından otobüse binip konyaaltına 5m migrosun oraya gelceksiniz ordan tekrar kemer kiriş otobüslerine binip gidiceksiniz ama eğer turla gelcekseniz onlar transferi karşılarlar Genişletmek için tıkla... Tamam canim cok sagol evet aradim turda varmis ucretli ama daha hesapli oluyo indi bindi derdide kalmiyor en azindan
tugce0107 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Şubat 2013 786 110 73 24 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi umutugce #6 umutugce .!.: Tamam canim cok sagol evet aradim turda varmis ucretli ama daha hesapli oluyo indi bindi derdide kalmiyor en azindan Genişletmek için tıkla... rica ederim canım:)
umutugce .!.: Tamam canim cok sagol evet aradim turda varmis ucretli ama daha hesapli oluyo indi bindi derdide kalmiyor en azindan Genişletmek için tıkla... rica ederim canım:)