- 5 Mart 2014
- 298
- 120
- 83
- 34
- Konu Sahibi sahraaaaaaa
-
ben fotoğrafçı işinide hallettim canım atilla color ile anlaştım çoğu yerde şubesi var çekimlerine baktım hoşuma gitti fikir olabilir belki bi görüşebilirsin hayırlı olsun şimdiden
canım benim düğünümde hazirandateşekkür ederim canım. peki fiyat için bilgi verebilir misin bana. bir de haziranda olacak inşallah şimdiden görüşmek gerekir mi sence??
Tamam canım eğer bir yer duyarsa ya da görürsem yazarım ben deinşallah canım bende kına için kuaför bakcam aynı yere gitmeyi düşünüyodum ama bu seferde 1200 tl ye gelcek bide eksta manikür pedikür kaş bıyık ağda falan girince işin içine dahada pahalı olcak oyüzden kına için başka kuaför bakıcam daha uygun fiyatlı şuan sürekli gittiğim kuaför var aslında ama onunda makyajına güvenmiyorum güllük tarafına da bakabilirim sende daha uygun bi yer bulursan beni bilgilendir misin
Tamam Canımcim ekstra biryere gelirse aklıma yazarımilgine teşekkür ederim. bende yeşil mavi manzara harika olur diye düşündüm. aklına gelen bişey olursa mutlaka yaz canım
Çok değil mi canım 700 yaa ...canım benim düğünümde hazirandaben aralık başında hallettim fotoğrafçı işini erken gittiğim için indirim oldu 700 tl ye anlaştık bence şimdiden araştırmalara başla derim son dakkalara kalınca daha pahalıya denk gelebilir
canım istediğin pakete göre değişiyo ben en iyisi için anlaştım kristal albüm olcak parlak su geçirmez cam gibi gözüküyo 1 tane büyük 2 tane aile albümü 1 cep albümü var ayrıca 3 tane büyük tablo yapıcak çerçeveleride dahil bütün çekilen resimlerin arşiv cd sini alcam slayt gösterisi yapıp cd ye atcak istediğim 20 resmi de ayriyetten çıkartıp vericek dış mekan çekim olcak bi kaç yerle konuştum en uygun ve kaliteli burasıydı içlerinde erken gittiğim için ve sahibini patronum tanıyodu patronumda gidip konuştu indirim yaptırdımÇok değil mi canım 700 yaa ...
Anladım Canımcimcanım istediğin pakete göre değişiyo ben en iyisi için anlaştım kristal albüm olcak parlak su geçirmez cam gibi gözüküyo 1 tane büyük 2 tane aile albümü 1 cep albümü var ayrıca 3 tane büyük tablo yapıcak çerçeveleride dahil bütün çekilen resimlerin arşiv cd sini alcam slayt gösterisi yapıp cd ye atcak istediğim 20 resmi de ayriyetten çıkartıp vericek dış mekan çekim olcak bi kaç yerle konuştum en uygun ve kaliteli burasıydı içlerinde erken gittiğim için ve sahibini patronum tanıyodu patronumda gidip konuştu indirim yaptırdım
ama 400 tl yede paketleri var mesela 3 tablo yerine 1 tablo veriyo cep albümü vermiyo onda bide kristal albüm değil mat albüm oluyo bütçene göre ayarlarsın canım paketi hangisi uygun gelirse sana
Arkadaşımız çekmişti :)Anladım Canımcim
Acikcasi benim fiyatlarla ilgili pek bir bilgim yok zaten
Nisan foto agkafasimiz çekmişti
Ondan bilgim yok sen arastirmis sin o zaman dogrudur bn hu kadar olabileceğini tahmin etmemiştim açıkçası
canım 2015 haziran gelinleri diye topiğimiz var orda da evlenecek arkadaşlarla sohbet ediyorz fotoğrafçıların fiyatları malesef biraz tuzlu ordan da arkadaşların ayarladığı fotoğrafçıların fiyatlarını duyunca benimki uygun bile geldi bana kendimde çıkıp araştırdım tabi gidip konuştum bi kaç yerle sonunda burayla anlaştım inşallah istediğimiz gibi olur herşeyAnladım Canımcim
Acikcasi benim fiyatlarla ilgili pek bir bilgim yok zaten
Nisan foto agkafasimiz çekmişti
Ondan bilgim yok sen arastirmis sin o zaman dogrudur bn hu kadar olabileceğini tahmin etmemiştim açıkçası
Amin canim insallahcanım 2015 haziran gelinleri diye topiğimiz var orda da evlenecek arkadaşlarla sohbet ediyorz fotoğrafçıların fiyatları malesef biraz tuzlu ordan da arkadaşların ayarladığı fotoğrafçıların fiyatlarını duyunca benimki uygun bile geldi bana kendimde çıkıp araştırdım tabi gidip konuştum bi kaç yerle sonunda burayla anlaştım inşallah istediğimiz gibi olur herşey
izin veriyolarmı canım otelde resim çekimi için ?Ftmglylcn
Canım bu arada çok güzel oteller oluyor mesela suan aklıma ilk gelen
Mardan Hotel
Fotoğraf çekimi için şahane bir yer 7 yıldızlı bir Hotel hayatım da gördüğüm en muhteşem Hotel şuana kadar fotolarıni bir bak derim eğer ayarlayabilirswn diye bir paylaşayım dedim
Aklında olsun benim düşüncem de var çünkü
Acikcasi henüz bir araştırma yapmadım ama çok lüks bir Hotel eğer fotolarıni baktıktan anlamissindirizin veriyolarmı canım otelde resim çekimi için ?
teşekkür ederim fikir için bu arada
anladım canım aslında otellerden hiç hoşlanmıyoruz tabi bu tercih meselesi mesela balayınıda otelde geçirmicez daha pahalıya denk gelicek bize ama daha sessiz sakin doğa içinde biyer ayarladık resim içinde antalyada çok güzel mavi yeşil manzaralı yerler varAcikcasi henüz bir araştırma yapmadım ama çok lüks bir Hotel eğer fotolarıni baktıktan anlamissindir
Çekime izin verseler bile hangi koşullarda verirler bilmem :)
Dediğim gibi biz daha tarihi netleştiremedigimiz den hiçbir şey yapmak gelmiyor ama kafamda tasarlıyorum
Bence sen bir irtibata geçmeyi dene
Bu arada başka hotelleri de araştır içinde çok sık dekoratif süslemeler sahip ve fotoğrafta çok güzel kareler yakalanbilecek başka hotelleri olabilir bnm aklımda MARDAN HOTEL di ilk onu soyledim
canım ben 24 yıldır antalyada yaşıyorum bilmem mi buranın sıcağınııııDoğrudur
Ama bi şey diyim mi SN Antalya sıcağıni henüz bilmiyorsun canım haziran km kaçı düğünün bilmiuorum ama o sıcak da klimalı kapalı ortam da pek fena olmaz
Suan aklıma geldi benim de bu noktası ki gerçekten daha cezbwdixi oldu ☺
30 ağustosta bir arkadaşım evlenmişti ben de sadiceydim foto cekkmini rezalet ve yorucu düğün yerine gidene kadar şaftlari katmıştır desem abartmam
Insallahh öyle olur canımcanım ben 24 yıldır antalyada yaşıyorum bilmem mi buranın sıcağınıııı
14 haziranda düğünüm bilerek yaz başı istedim çok sıcak olmuyo ozaman
ağustosta antalya berbattır çekilmez o nemde ne saç kalır ne makyaj heralde
benim düğünümde açık alanda olcak kır düğünü
ama allahtan haziranda okadar sıcak olmuyo yani bu senede öyle olur inşallah
evet canım merkezde olcak gökhanay kır düğün salonu tutulduInsallahh öyle olur canım
Açık alan cesaret işi ben de çok istiyorum ama bilemiyorum rahat da olmak istiyorum vıcık vıcık terlemeye oynamak Zıplamak istiyorum :)
İnşallah gönlüne göre olur Canımcim
Düğün antalya merkezde mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?