- 20 Ocak 2015
- 327
- 186
- 63
- Konu Sahibi sahraaaaaaa
-
canım ben antalyadayım 14 haziranda düğünüm var allah nasip ederseAcaba yanlış yerde mi sordum yaaa
Çok sevindim senin adına balımcanım ben antalyadayım 14 haziranda düğünüm var allah nasip ederseforumda pek antalyalı gelin adayı yok oyüzden yazan olmamıştır. ben düğün salonu kuaför fotoğrafçı ve balayı işini hallettim senin düğün ne zaman ?
canım akşamları girmiyorum pek akşama kadar bilgisayar başında çalıştığım için eve gidince bilgisayar görmek istemiyorumÇok sevindim senin adına balım
Benim tarih belli değil ama ben araştırmalarıma başladım
Şimdi isteyim ama akşam deneyimlerinden faydalanmak isterim :) :) :)
Aynen yaa bn de çok mutlu oldum gerçektencanım akşamları girmiyorum pek akşama kadar bilgisayar başında çalıştığım için eve gidince bilgisayar görmek istemiyorumsen bana akşam girince sormak istediklerini sor ben yarın sabah cevaplarım
çok sevindim antalyalı bi gelin adayı buldum burda
canım ben kuaförümü ayarladım makyajantalya diye bi yer var facebook ta sayfasıda var baya bi araştırdım özellikle makyaj konusu önemliydi benim için oyüzden ilk gidip orayla görüştüm ve anlaştım lara tarafında sampi kavşağında zaten internette telefon ve adresi var bi görüş istersen ogün sana özel oluyo senin gittiğin saatlerde başka hiç bir müşteri almıyolar zaten sözleşmeyle çalışıyo sahibide çok tatlı bi bayanAynen yaa bn de çok mutlu oldum gerçekten
Ben aslında istanbulluydum ama şimdi antalyadayım o nedenle hiçbi yer bilmiyorum desek doğru olacak
1. Bna önereceğin moda evi gelinlik ve bindallı için
2. Kuaför özellikler aranıyorum iyi bir kuaför
Daha sonrası için devam edecek sorularım
Nişanım da istanbulda olduğu için hiç bilmiyorum burada
Özellikle kuaför konusunda çok telasliyim tatlım yaa ...
Teşekkürler şimdiden. .
canım ben kuaförümü ayarladım makyajantalya diye bi yer var facebook ta sayfasıda var baya bi araştırdım özellikle makyaj konusu önemliydi benim için oyüzden ilk gidip orayla görüştüm ve anlaştım lara tarafında sampi kavşağında zaten internette telefon ve adresi var bi görüş istersen ogün sana özel oluyo senin gittiğin saatlerde başka hiç bir müşteri almıyolar zaten sözleşmeyle çalışıyo sahibide çok tatlı bi bayan
gelinlik konusuna bende tam giremedim saat kulesinin orda bi kaç moda evine gittim ama isimlerini hatırlamıyorumışıklara gidicem daha zaten o sokak full moda evi sende oraya git derim antalyada gelinlik deyince akla ilk orası gelir
sen de nişanlında istanbullusunuz antalya nerden çıktı nasıl oldu merak ettim doğrusu
istanbuldan sonra antalyayı çözmen kolay olur ama merak etme
anladım canım baltıkça bilgi veririm sanadaNişanlim burali
Okul sebebiyle geldim ben de nisanlima tanısınca burada kaldım Mastır başladım falan filan
Aslında 5 yıldır burdayım ama doğru düzgün kuaför öneren kimse olmadı olanlarda fiyatlar dudak uçuklatan fiyatlar oluyor
Gelinlik konusu birkaç yer var kafamda özel dikim için ama sen de çok memnun kaldigin yer olursa diye sormak istedim
Çok teşekkürler kuzum sana da kolay gelsinanladım canım baltıkça bilgi veririm sanadahayırlı olsun şimdiden
canım kalıcı makyajda yapıyolar oda işlerinin bi parçasıBu arada dediğin makyaj antalyanın sayfasına baktım kalıcı ve profesyonel makyaj diyor ama bilmiyorum
Bi de fiyatlarını da merak ettim açıkçası snaden ne kadar ücret talep ettiler canım
Aslında çoğu yere göre gayet iyicanım kalıcı makyajda yapıyolar oda işlerinin bi parçası
ben aralık ayı başında gidip sözleşme yaptım erken gittiğim için indirim yaptı 600 tl sadece saç ve makyaj bide 3 gün önce saç makyaj provası yapılcak
Acikcasi birkaç mekan tercih edin bence ve çok sıcak bir vakit tercih etme derim malum antalya çok sıcak oluyor rezillik olur..selam kızlar antalyalı gelin değilim ama orada kalıcam düğünden sonra birkac ay. düğün resimlerini de orda çektirmeye karar verdik. malum yabancıyız yardımcı olursanız çok sevinirim.
inşallah canım bende kına için kuaför bakcam aynı yere gitmeyi düşünüyodum ama bu seferde 1200 tl ye gelcek bide eksta manikür pedikür kaş bıyık ağda falan girince işin içine dahada pahalı olcak oyüzden kına için başka kuaför bakıcam daha uygun fiyatlı şuan sürekli gittiğim kuaför var aslında ama onunda makyajına güvenmiyorum güllük tarafına da bakabilirim sende daha uygun bi yer bulursan beni bilgilendir misinAslında çoğu yere göre gayet iyi
İnşallah istediğin gibi güzel olur canım benim tarih belli olursa ben de gider bir görüşürüm
ben fotoğrafçı işinide hallettim canım atilla color ile anlaştım çoğu yerde şubesi var çekimlerine baktım hoşuma gitti fikir olabilir belki bi görüşebilirsin hayırlı olsun şimdidenselam kızlar antalyalı gelin değilim ama orada kalıcam düğünden sonra birkac ay. düğün resimlerini de orda çektirmeye karar verdik. malum yabancıyız yardımcı olursanız çok sevinirim.
Acikcasi birkaç mekan tercih edin bence ve çok sıcak bir vakit tercih etme derim malum antalya çok sıcak oluyor rezillik olur..
Mekan olarak antalyanın o kadar güzel doğallığı var ki yesilligin ve mavinin birleştiği her yer olur bence...
Spesifik bir yer diyorsan kaşın sokakları harika bir nostalji için İdeal Merkezde aşıklar parkı başka bir ismi de olabilir ama eski lara yolu üstünde aklıma gelirse tekrar yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?