• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalyalı bayanların yardımına ihtiyacım var!...

umutsuzvakaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
46
Yer
İstanbul
istanbulda yaşamak istemiyorum artık antalya çok güzel doğa harikası bir yer orda yaşamak istiyorum:10:duyduğuma göre olanakları istanbula göre daha ucuzmuş kafayı taktım bu yaz yerleşmek istiyorum kesin gidicem hayırlısıyla oraya ulaşım nerelerde daha iyi barınma yeme gelir gider konusu ayrıca yaşam nasıl öğrenmek istiyorum gitmeden.ben çünkü tatillerde gidiyorum kışın falan hayat nasıl geçer bilgilendirin arkadaşlar beni lütfennnn:29:

İstanbulda yaşıyorsan buraya yerleştiğinde ilk zamanlar garip gelecektir. Çünkü Antalya küçük bir şehir. Yani merkezi yerleri küçük, alışveriş merkezleri kısıtlı. Yazın çok sıcak, gerçi tatillere geliyorsan biliyorsundur. Ama denizi bir harika.. Evinden yürüyerek plajlara gidebileceğin çok semti var. İstanbul büyük bir şehir olmasına rağmen istediğin yerden istediğin yere gidebiliyosun otobüs imkanları çok iyi ama burda otobüs sorunu var, araban varsa rahat edersin, ama ben burda otobüslerden nefret ediyorum, saati belli değil, gelir mi gelmez mi belli değil, neyse... alıştıktan sonrada burdan kopamazsın bütün şehirlerden daha güzel çünkü... Sebze meyve ucuz ve taze.. :)) aklıma gelenler bu kadar.. ;)

:)teşekkr ederm canım çok yardmcı oldun orası gerçekten çok güzel bi yer istanbul gibi kuru gürültüsü yok denizi harika.istanbulda otobüs cokta gitceğin yer fizan oluyor günün otobüste geçiyor oyüzden.artı herşey çok pahalı sana anlatamam.burdaki paramla orda rahat ederim:64:.bu yaz ordayım hayırlısıyla inş;)

canım bnm.bende 10 yıl önce istanbuldan antalyaya eşimle yerleştim.ilk zamanlar istanbulu çok aradım.çünkü istanbul fanatiği idim.bu kadar uzun kalacağımı tahmin etmiyordum.bi kere herşeyin tazesini tüketiyorsun.5 dk da plajdasın.ben lara fener de oturdum.çok memnundum semtten.tertemiz havası yürüyüş yolları mükemmel.eveeet alıştığım bu güzel şehirden ayrılıyoruz.eşimin işi nedeniyle izmire taşınıyoruz.umarım alışırım izmire.yazarken bile gözlerim doldu.bence sizde gelin antalyaya.aklımagelmişken semt pazarları özellikle sosyete pazarı salı yı aratmıyor.antalya yı çok özlicem...

canım bnm.bende 10 yıl önce istanbuldan antalyaya eşimle yerleştim.ilk zamanlar istanbulu çok aradım.çünkü istanbul fanatiği idim.bu kadar uzun kalacağımı tahmin etmiyordum.bi kere herşeyin tazesini tüketiyorsun.5 dk da plajdasın.ben lara fener de oturdum.çok memnundum semtten.tertemiz havası yürüyüş yolları mükemmel.eveeet alıştığım bu güzel şehirden ayrılıyoruz.eşimin işi nedeniyle izmire taşınıyoruz.umarım alışırım izmire.yazarken bile gözlerim doldu.bence sizde gelin antalyaya.aklımagelmişken semt pazarları özellikle sosyete pazarı salı yı aratmıyor.antalya yı çok özlicem...

canım annem izmirli bnm güzel ucuz memlekettir orasıda üzülme:61:ama ne yalan söyliyim ben antalya aşığıyım az kaldı gitmeme hayırlısıyla gidicem inş yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim canım umarım antalyadaki rahatı ordada bulursun:69:

Merhaba,
Antalya guzel sehir.orada dogup buyudum.son 5 senedir inanilmaz buyudu ve gelisti.istanbuldan geliceginiz icin belli bir sure sikilabilirsiniz ama cok keyif alarak yasayacaginiza eminim...
Ayrica otobus,dolmus artik cok degisti ve gelisti..havalimanindan bile otobus kalkar oldu:))
Aksamlari cikacaginiz bir cok kaliteli mekanlar var..dedemandan sonrasi antalyanin en guzel yerlesim yerlerinden..lux guvenlikli sitelerin oldugu kaliteli lux bi bolge..yeme icmede arkadaslarin dedigi gibi inanilmaz ucuz ve taze..deniz yurume mesafesinde..

Back