• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya'da uygun fiyatlı lazer için öneri?

mmzAya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
14
1
1
Antalya
Kızlar antalyada yaşıyorum lazere başlamak istiyorum ama karar veremedm mezo medika diye bi merkez buldum uygun fiyatlı temiz bir mekan ama daha önce yaptıran varmı emin olamıyorum,başka tavsiyesi olan varmııı?

Merhaba, ben uzun araştırmalarım ve arkadaşlarımın tavsiyesi neticesinde Köni Polikliniğine gittim.Fiyat uygunluğunun yanı sıra uzman tarafından yapılması ve hijyen birinci önceliğimdi. Nakit indiriminden faydalandım, 4. Seans sonrasında çok rahat ettim :34:

Merhaba, ben uzun araştırmalarım ve arkadaşlarımın tavsiyesi neticesinde Köni Polikliniğine gittim.Fiyat uygunluğunun yanı sıra uzman tarafından yapılması ve hijyen birinci önceliğimdi. Nakit indiriminden faydalandım, 4. Seans sonrasında çok rahat ettim :34:

Ben bahsettiğim yere başladım canım kafama yattı seninde dediğin gibi hem estetisyenin uzman olması hem temiz mekan hem doktor kontrolunde bide fiyatı çok uyguna geldi kampanya sayesinde:1: öğrenciyim ben bide nereye sorsam 2 milyardan açtılar ağızlarını bende memlekete dönünce yaptırım diyordum bi tanıdık yönlerdirdi benide çokta iyi oldu öğrenci olduğum halde ücreti beni sarsmadı düşün:1: yinede teşekkür ederim yardımın için.

Back