• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalyada tüp bebek

bende şafak hocada yaptım 1 kere yumurtalarımı toplayamadı

Antalyada nerde tüp bebek yaptırdınız tecrübenize ihtiyacım var 3 defa Antalya tıp fakültesi nde yaptırdım ama malesef sonuç alamadım
Antalya ivf tüp bebek merkezi Kemal özgür hastane gayet iyi kendine ait lab. Ve embriyologlrı var. Diğer hastaneler gibi dışarı ile çalışmıyor memnunum

Ben tıp fakültesine gitmedim hiç. Direk ivf ye başladım. Memnumum şimdilik . İnşallah ekimde transferim olacak
inşallah pozitif sonuc alırsın. ben çok kalablık oluyor diye duymustum çünki vitaleninde hastaları oraya gidiyor diyee

Tıp fakültesi nde doktorlar sürekli değişiyordu tedavi süresince toplamada farklı doktor tıransef erde farklı kim denk gelirse çok yoruldum 3 tüp bebek tedavisinde

Tıp fakültesi nde doktorlar sürekli değişiyordu tedavi süresince toplamada farklı doktor tıransef erde farklı kim denk gelirse çok yoruldum 3 tüp bebek tedavisinde
çok garip siz ne zaman denediniz. ben hangi dr'la başladıysam onda devam etti

2017 Aralık 'ta ilk tüp bebek 2018 Şubat ikinci tüp bebek 2018 Ekim üçüncü tüp bebek
hmm ben 2019 aralıkta denemiştim değişmiş sanırım neden ısrarla 3nüde orda denedin. ben mesela 1. denedim negatif bidaha gitmeyi düşünmüyorum

İlk denemede tüp de sıvı var ondan tutmadı dediler amaliyat oldum ikincide enfeksiyon kaptım ondan tutmadı dediler üçüncü de emriyo kaliteli olmadığı için olmadı dediler şimdi tekrar denemek istiyorum cesaret edemiyorum kime güveneyim bilmiyorum

İlk denemede tüp de sıvı var ondan tutmadı dediler amaliyat oldum ikincide enfeksiyon kaptım ondan tutmadı dediler üçüncü de emriyo kaliteli olmadığı için olmadı dediler şimdi tekrar denemek istiyorum cesaret edemiyorum kime güveneyim bilmiyorum
bnmde tüpte sıvı bırıkimi vardı 2 tüpümde alındı. senindemi 2si alındı yoksa bağlattın mı

Back
X