Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Antalya ivf tüp bebek merkezi Kemal özgür hastane gayet iyi kendine ait lab. Ve embriyologlrı var. Diğer hastaneler gibi dışarı ile çalışmıyor memnunumAntalyada nerde tüp bebek yaptırdınız tecrübenize ihtiyacım var 3 defa Antalya tıp fakültesi nde yaptırdım ama malesef sonuç alamadım
sen oraya mı başladın canımAntalya ivf tüp bebek merkezi Kemal özgür hastane gayet iyi kendine ait lab. Ve embriyologlrı var. Diğer hastaneler gibi dışarı ile çalışmıyor memnunum
inşallah pozitif sonuc alırsın. ben çok kalablık oluyor diye duymustum çünki vitaleninde hastaları oraya gidiyor diyeeBen tıp fakültesine gitmedim hiç. Direk ivf ye başladım. Memnumum şimdilik . İnşallah ekimde transferim olacak
çok garip siz ne zaman denediniz. ben hangi dr'la başladıysam onda devam ettiTıp fakültesi nde doktorlar sürekli değişiyordu tedavi süresince toplamada farklı doktor tıransef erde farklı kim denk gelirse çok yoruldum 3 tüp bebek tedavisinde
çok garip siz ne zaman denediniz. ben hangi dr'la başladıysam onda devam etti
hmm ben 2019 aralıkta denemiştim değişmiş sanırım neden ısrarla 3nüde orda denedin. ben mesela 1. denedim negatif bidaha gitmeyi düşünmüyorum2017 Aralık 'ta ilk tüp bebek 2018 Şubat ikinci tüp bebek 2018 Ekim üçüncü tüp bebek
neden olmadı peki canımSonları hayal kırıklığı ile biten tedaviler![]()
bnmde tüpte sıvı bırıkimi vardı 2 tüpümde alındı. senindemi 2si alındı yoksa bağlattın mıİlk denemede tüp de sıvı var ondan tutmadı dediler amaliyat oldum ikincide enfeksiyon kaptım ondan tutmadı dediler üçüncü de emriyo kaliteli olmadığı için olmadı dediler şimdi tekrar denemek istiyorum cesaret edemiyorum kime güveneyim bilmiyorum
bnm tanıstıgım 1 arkadaş orda yaptı ama sonucu negatif olmuştu başkada bir bilgim yok cnm.Antalya anadolu hastanesine gitmeyi dusunuyorum, bu tup bebek merkezi ile ilgili bilgisi olan var mi?
Bir tüpüm bağlandı biri alındı yumurtamın biri yokbnmde tüpte sıvı bırıkimi vardı 2 tüpümde alındı. senindemi 2si alındı yoksa bağlattın mı
yumurtanıda mı aldılar kist mi vardı canımBir tüpüm bağlandı biri alındı yumurtamın biri yok