• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANTALYADA TÜP BEBEK YAPTIRANLAR LÜTFEN YARDIM

samara_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
143
29
68
MERHABA ARKADAŞLAR BİR YILDIR HAMİLE KALAMIYORUM ARTIK BİR TÜP BEBEK MERKEZİNE GİDECEĞİM.TAM OLARAK SORUN NEDİR ONU ÖĞRENMEK İÇİN BİR ÇOK DOKTORA GİTTİM BAZILARI BİR ŞEY YOK DEDİ BAZILARI PCO DEDİ BAZILARI DA ENDOMETRİOSİZ AMA MAKATLA VAJEN ARASINDA.AKLIMDA İKİ KİŞİ VAR KEMAL ÖZGÜR VE BATU AYDINURAZ SİZCE HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM

MERHABA ARKADAŞLAR BİR YILDIR HAMİLE KALAMIYORUM ARTIK BİR TÜP BEBEK MERKEZİNE GİDECEĞİM.TAM OLARAK SORUN NEDİR ONU ÖĞRENMEK İÇİN BİR ÇOK DOKTORA GİTTİM BAZILARI BİR ŞEY YOK DEDİ BAZILARI PCO DEDİ BAZILARI DA ENDOMETRİOSİZ AMA MAKATLA VAJEN ARASINDA.AKLIMDA İKİ KİŞİ VAR KEMAL ÖZGÜR VE BATU AYDINURAZ SİZCE HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM
merhaba,ben geçen yıl tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ve şu an dünya tatlısı bir oğlum var.Antalya tüp bebek merkezinde hasan bulut un hastasıydım.ve merkezden inanılmaz memnun kalmıştım.tavsiye ederim.

Bende batu beyle 2 dene once kizima kavustum. Simdi 2. Bebek icin tekrar batu beye gidiyorum

Cnm öncelikle Rabbım emeklerini boşa çıkarmaz insallah.8 yıl önce ankarada 2 kez tup bebek denedim olmadı 3.denememi Antalyada Kemal Beye yaptırdım ve şükürler olsun kızıma kavuştum 2.cocuk için yine Kemal Beyi tercih ettim şimdide ogluma hamileyim. Tabiki önce Rabbimizin izni merkezler sadece bir aracı ama dr nun da onemı var en azından psikolojik açıdan.yıllardır Kemal Beye çok arkadaşımı gönderdim hepside bebeklerini kucaklarına aldı darısı senin basına olur inşallah

Cnm öncelikle Rabbım emeklerini boşa çıkarmaz insallah.8 yıl önce ankarada 2 kez tup bebek denedim olmadı 3.denememi Antalyada Kemal Beye yaptırdım ve şükürler olsun kızıma kavuştum 2.cocuk için yine Kemal Beyi tercih ettim şimdide ogluma hamileyim. Tabiki önce Rabbimizin izni merkezler sadece bir aracı ama dr nun da onemı var en azından psikolojik açıdan.yıllardır Kemal Beye çok arkadaşımı gönderdim hepside bebeklerini kucaklarına aldı darısı senin basına olur inşallah
canım çok teşekkür ederim duan için bende artık bir bebek sahibi olmak istiyorum yaşım 30 olacak onun için direk bir tüp bebek merkezi ile başlamak istiyorum.inşallah derdime çare olurlar.

özel değilse sizin tüp bebek yapma nedeniniz neydi.ben kendimde endometriosisten şüpheleniyorum da

Back
X