• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANTALYAda tüp bebek tedavisi için hangi hastane ve doktoru önerirsiniz??

beybilli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2017
481
433
103
herkese merhaba antalyada tüp bebek yaptrmayı düşünüyorum daha evvel antalya tüp bebek merkezinde 1 kez yaptırdım. Antalya da hangi doktor ve hastaneyi önerirsiniz ? ilaçlar dışında tedavi için ne kadar ödedniz?

Slm cnm,şimdiden hayırlı olsun.Neresi iyi olur bilemiyorum,Kemal hoca Ant.tup bbk merkezindeki yada ali fuat vitale de çok iyi diyorlar.Ama ben şimdi sorun olmasın isim vermeyeyim lara da özel bir hastaneye gidiyorum çok pişmanım.En pahalı hastanelerden biri olmasına rağmen devlet hastanesi gibi.2 konuya dikkat et transfer ve yumurta toplama işlemin yine tedavi gordugun hastanede aynı yerde mi yapılıyor,çünkü hastanenin tüp bebek lisansı yok ant.tup bebekte yapıyor işlemleri,2 saat dr gelmesini bekledim ben.Diger önemli bir konu da dr.un hemşiresi yada sekreteri varmı.Eger yok ise sana vakit ayıramıyor kafa dalgın vs.. birsürü sorun.

Ben Kemal özgürün hastasıyım. Merkezden çok memnunum doktorumdanda. Transferi bekliyorum. 8500+ilaç ödedik
Hayırlı olsun cnm. Orayı çok duydum benimde perşembe günü transferim orada yapıldı. Tertemiz bir yer laboratuvarları çok iyi Çalışanlar kibar benim bu transferim olumlu sonuçlanmazsa orada donmuş embriyoların var, ben de tedavimde orada devam ederim. Fiyat fix galşba
6000 Yumurta toolama
2500 transfer
700tl dondurma işlemi.

Antalyada pek çok hastane ivf nin laboratuvarını kullanıyor. En yüksek gebelik oranına sahip Antalyada. Embriyologları da iyi☺️

Hayıtlı olsun inşallah güzel sonuçlanır.. Evet fiyat sabit ben dondurma kısmını unuttum ☺️700 tl de dondurma . Bende regl bekliyorum ona göre başlayacağız. ☺️

Ben Kemal özgürün hastasıyım. Merkezden çok memnunum doktorumdanda. Transferi bekliyorum. 8500+ilaç ödedik
Hayırlı olsun cnm. Orayı çok duydum benimde perşembe günü transferim orada yapıldı. Tertemiz bir yer laboratuvarları çok iyi Çalışanlar kibar benim bu transferim olumlu sonuçlanmazsa orada donmuş embriyoların var, ben de tedavimde orada devam ederim. Fiyat fix galşba
6000 Yumurta toolama
2500 transfer
700tl dondurma işlemi.
Merhaba canım benimde kemal bey doktorum transferim eylul gibi görünüyor simdilik

öncelikle cevplarınız için teşk ederm. ben antlya ivf de hasan bey e gittim ama hasan bey benm için hüsran gerçekten ilgisizliği konuşmaması böle konuşmak istemez gibi saçma tavırları... eğer kemal bey konuşup anlatıyor mu bunu çok merak ediyorum hasan bey bir merhaba bile demedi bana çünkü

Kemal özgür kardeşiminde doktoruydu, siz ne sorarsanız dinliyor aklınıza takılanlara cevap veriyor. Kibar davranıyor. Çok fazla konuşmuyor. Yani bence bu süreçte rahat olmak gerekli , panik oluşturan strese sokan bir doktor değil..bir noktadan sonrası nasip işi nasipte varsa hayırlıysa olur inşallah diyorum. Bir de doktorların mizaçlarıda değişebiliyor bizler ona göre etkileniyoruz.

Ali fuat şengör de tüp bebek yaptırdık ama maalesef yumurtalar 5.güne bile ulaşamadı transfer aşamasına bilr gelemedik:(

Merhaba Ayla üçkuyu özel muayenesi var ona gidiyorum müthiş bir doktor toplama ve transfer ivf de yapılıyor. Ayla hanım herşeyi en ince detayına kadar anlatıyor diğer hastanelerdeki yaşadığım kötü tecrübelerden oluşan çatal fobimi yenmeyi başardı.

Bende aynısı oldu maalesef ne zaman yaptırdınız ve nedeni konusunda bişey söylendi mi size
Mart sonu gibi yapıldı nedeni konusunda hicbir açıklama yapılmadı. Nisan gibi kapatmislardi zaten virüs var diye. Yumurtalari toplayan hasan doktor 5.gün aradi sadece yumurtalar ulasamadi dedi kapatti. Kemal beyi istemistim yumurta toplamada kabul etmediler. Size açıklama yapıldı mı

Mart sonu gibi yapıldı nedeni konusunda hicbir açıklama yapılmadı. Nisan gibi kapatmislardi zaten virüs var diye. Yumurtalari toplayan hasan doktor 5.gün aradi sadece yumurtalar ulasamadi dedi kapatti. Kemal beyi istemistim yumurta toplamada kabul etmediler. Size açıklama yapıldı mı
Hiçbir açıklama yapılmadı bana da sadece gelişmediler dedi neden kaynaklanabilir dedim kalite ile mi alakalı dedim hayır dediler 8 tanesi 1. Kalite idi yumurtaların 2 tanesi de ikinci kalite ne oldu bende anlamadm

Hiçbir açıklama yapılmadı bana da sadece gelişmediler dedi neden kaynaklanabilir dedim kalite ile mi alakalı dedim hayır dediler 8 tanesi 1. Kalite idi yumurtaların 2 tanesi de ikinci kalite ne oldu bende anlamadm
Benim sadece 1 tanesi kaliteliymis o da ulaşmamış. Cok zor günler geçirdim ama şu an Allah a cok şükür kendiligimden hamile kaldım🙏🙏

Herşeyi kullandim nerdeyse:) çörek otu bal tarçın kullandim hayıt ekstrakti,arı sütü bal polen karışımı, bazılarını her ay kullandım çörek otu bal tarçın karışımını son ay kullandım sadece. Insallah siz de en yakın zamanda hamile kalırsınız tüp bebek süreçleri bizi cok yıprattı.

Herşeyi kullandim nerdeyse:) çörek otu bal tarçın kullandim hayıt ekstrakti,arı sütü bal polen karışımı, bazılarını her ay kullandım çörek otu bal tarçın karışımını son ay kullandım sadece. Insallah siz de en yakın zamanda hamile kalırsınız tüp bebek süreçleri bizi cok yıprattı.
amin inşallah. sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. sizin probleminiz neydi neden tüp bebek yaptrdınız acaba

Back