Antalya’da tüp bebek sürecim Leep, Salpenjektomi

Merhaba şafak hoca galiba doktorunuz.

Bir kaç defa sordum. Adetin 2 3. Gunu başlamak zorunda değiliz dedi. Bende her hastanede adetin 2. Gunu gel derler. O yuzden sasirdim.
Benim bir arkadasıma da adetle alakasız bir günde başlamışlardı şuan 5 aylık hamile

Bir kaç defa sordum. Adetin 2 3. Gunu başlamak zorunda değiliz dedi. Bende her hastanede adetin 2. Gunu gel derler. O yuzden sasirdim.
Tedavi esnasında ben adetin 2 veya 3. Günü başladım hep. Hatta adet olunca haber verdim, randevularım ona göre oluşturuldu. Bence sizin durumunuzla ilgilidir. Herkese farklı tedavi uygulanıyor sonuçta.

Bende suan şafak hoca ile devam ediyorum. Opu yapıldı. Aynı şey benimde kafama takıldı tekrar tekrar sordum regl ile ilgisi yok hoca uygun görürse başlar dediler. Hatta konu actım bi kişi cevap yazdı suan hamileymiş şafak hoca ona da öyle tedavi uygulamış için rahat olsun doktora güven dedi.
Bana da reglden 15 sonra iğneler başlandı. Yani ilaçsız kendi gelişen yumurtalarım büyütüldü ve toplandı. Şimdi döllenmelerini bekliyorum.

Kaç folikül görüldü ,rezerv azlığında ilaçsız mı ilerliyor

Kaç folikül görüldü ,rezerv azlığında ilaçsız mı ilerliyor
reglden sonraki 15. Gün 15 folikül gördü gonalflere de o zaman başladı. Yani diğerleri gibi reglin başında başlamadı ilaçlara. Az görseydi büyük ihtimalle diğer adeti bekleyecekti

reglden sonraki 15. Gün 15 folikül gördü gonalflere de o zaman başladı. Yani diğerleri gibi reglin başında başlamadı ilaçlara. Az görseydi büyük ihtimalle diğer adeti bekleyecekti
Adetin 15 günü ovulasyon donemi olmuyor mu.

Merhaba kendisi Antalya Hastanesi’nde çalışıyor. Antalya’da bilinen saygın bir doktor evet
merhabalar kürtaj sonrasında parça kalındığı tespit edildi. üzerinden sanırsam 1.5-2 ay geçti ailevi nedenlerimden dolayı gidemiyorum devlet hastanesine. Antalya da bildiğiniz iyi bir özel doktoru varsa yardımcı olabilir mi burdaki hanımlar

Memorial Timur Uğurlu yıllardır doktorum, iyi bir cerrah. Tavsiye ederim

kontrole gideceğim. gerçekten bir çok doktor değiştirdim. çok ilgisiz doktorlara denk geldim umarım bu da öyle değildir.
Timur Uğurlu denk gelebileceğiniz en samimi, en tatlı doktorlardan biridir

`