Antalya’da tüp bebek sürecim Leep, Salpenjektomi

Canım sonucu nasıl inşallah hamilesindir bende Şafak hocanın hastasıyım bende 27 kasımda transfer yapıldı negatif malesef bugün tekrar başladık hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda

Amin canım amin çok şükür benim sonucum pozitif geldi. Neden tutmadığına dair bir şey söyledi mi? İnşallah bu sefer olur doğru zamanı vardır

O neydi kız her bir kelimeni okudum savaşın ağır ve çetrefilli geçmiş. Ama her bir engel seni başka bi felaketin elinden almış resmen. Rabbim sana da evladına da sağlık versin. Galibiyetin refah içinde geçsin.

teşekkür ederim güzel dileklerin için

Allah kucagına almayıda nasip etsin Bende şafak hocada tedavi görüyorum ilk denemem başarısız oldu şimdi ikinci transferimin 4 . günündeyim bakalım nolucak

Allah kucagına almayıda nasip etsin Bende şafak hocada tedavi görüyorum ilk denemem başarısız oldu şimdi ikinci transferimin 4 . günündeyim bakalım nolucak
Çok teşekkür ederim amin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız dualarım sizinle inşallah bu sefer sizin de yüzünüz güler ilk seferinde neden olmadığı belli mi peki, tedavide farklılık oldu mu bu sefer?

Sebep yoktu 4Aa kalitedeydi ilaçlıydı bu sefer doğal denedik bakalım nasip

Merak ettiğim husus tüp bebekte tüplerin tıkalı ya da açık olması fark ediyor mu ki ? neden ameliyat ile alındı ?

Merak ettiğim husus tüp bebekte tüplerin tıkalı ya da açık olması fark ediyor mu ki ? neden ameliyat ile alındı ?
Tüplerin tıkalı olması eğer hidrosalpenks sebepliyse evet tüp bebekte farkediyor. Bu embriyonun rahime tutunmasını engelleyen bir enfeksiyon. Her tüp tıkanıklığı hidrosalpenks olmayabiliyormuş. Bu kişiye bağlı. Rahim filmiyle anlaşılır

Anladım canım şaşırdım bi an . Rabbim çocuğunuzu bağışlasın maşallah sabrınıza ve azminize Rabbimm ol deyince ne olmazlar oluyor

Anladım canım şaşırdım bi an . Rabbim çocuğunuzu bağışlasın maşallah sabrınıza ve azminize Rabbimm ol deyince ne olmazlar oluyor
Öyle tabi çok teşekkür ederim en kısa zamanda size de nasip olsun inşallah sizin tüp bebek yapma sebebiniz nedir?

Benim de amh seviyem düşük 3 kere yumurta toplatma yaptim ama beşinci güne gitmiyor. 3. Gün 5 hücreli embriyom var transfer olacağım ama ihtimal yüzde on. Olmazsa şafak hocaua mi yoksa yaşam tüp Bebek Ayla hocaya mi gitmeliyim onu düşünüyorum çok üzgünüm yaşım 28..

Merhaba şu an hangi doktorda tedavi görüyorsunuz, 3 yumurta toplamayı da aynı doktor mu yaptı?

Çok geçmiş olsun. Hayırlı, sağlıklı bir şekilde yavruna kavuş işalllah. Bende çocuk isteğiyle gittiğimde hpv16 ve smear pozitif aldım ve yarın kolposkopi. Almanyadayım, işler burada biraz yavaş. Amh seviyem düşük çıktı, eşimde hareketlilikte sıkıntı çıktı. tüp bebek isterken bu hpv çıktı önüme. sanırım bana da leep önerilecek. türkiyede yaptıracağım öyle olursa. siz leep sonrası ne kadar süre sonra tüp bebek tedavisine devam ettiniz? yaşım da geçiyor benim 38 oldum. her şey aleyhime ilerliyor gibi ((( aşı olduğunuzda tüp bebek tedavisi var mıydı sizde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…