• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Antalyada tecrubeli igneli epilasyon uzmani ariyorum

Junetheoffred

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2020
1
0
1
28
Merhaba arkadaslar. Forumda yeniyim, umarim burasi benim sorunuma bir çözüm getirir. Ne yazık ki asiri tuylenmeden muzdaribim. Tüm ust vücudumda ve yüzümde ince ama cok yoğun tuylenme var. Igneli epilasyon icin bir yere gidiyorum saglikli sonuç alamiyorum. Kullanılan cihazdan mi bilmiyorum ama alınanlar olduğu gibi geri geliyor ne bi azalma ne baska bi sey. Ustelik bütçemi de hayli zorluyor. Dakikası 4.5 tlden calisiyor hanimefendi. Artik psikolojim bozuldu. Lutfen burada yapan biri ya da gerçekten fayda gördüğünüz bir yer varsa yazar misiniz? Benim bölgem çok dolayısıyla yapan kişiye duzenli musteri olacagim.Lutfen sadece maddi kazanç gözüyle değil beni bu sorundan kurtarmak için biri benimle iletişime geçsin. Elektroliz cihaz kullanan, cunku sanirim bu daha etkiliymis ve alınan tuy koku yanıyor dolayısıyla tekrar çıkmıyormus, eli hizli, isinde tecrübeli ve buyuk bölgelerde çalışacağımız icin indirim yapabilecek, hizli sonuç veren birisi varsa bana ulaşabilir mi? Ya da beni yönlendirir misiniz? Kendimi hiç sevmiyorum artık, lutfen yardim edin.

Back