- 6 Mart 2019
- 958
- 223
- 103
- 27
- Konu Sahibi Gulpembe07
Antalya'da anestezili rahim filmi için nereyi tavsiye edersiniz ? Anestezisiz göze alamıyorum çok sancılı bir dış gebelik yaşadım bide kötü anılara rahim filmini eklemek istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktorunuz nerde ise orda çektirin bence daha iyi olur diye düşünüyorum ben pazartesi günüAntalya'da anestezili rahim filmi için nereyi tavsiye edersiniz ? Anestezisiz göze alamıyorum çok sancılı bir dış gebelik yaşadım bide kötü anılara rahim filmini eklemek istemiyorum
Doktorum devlette ve orda anestezili yapmıyorlar maalesef o yüzden hem rahim filmimi cektircegim hemde daha çok gebelikte gidebilcem bir doktor arıyorum . Vitale anestezili mi olucaksiniz ?doktorunuz nerde ise orda çektirin bence daha iyi olur diye düşünüyorum ben pazartesi günü
vitalede çektircem kendi doktorum çekecek acil bir ameliyat vs çıkmaz ise
bugün doktorla görüşçem formda bir bayan lokal de yapıldığını söyledi ben anestezi almak istemiiyorum varsa lokal yoksada anestezisiz düşünüyorum. ben 4 doktor değiştirdim 13 ayda en son murat doruk a gittim çok memnun kaldım yaklaşımından anlatımındanDoktorum devlette ve orda anestezili yapmıyorlar maalesef o yüzden hem rahim filmimi cektircegim hemde daha çok gebelikte gidebilcem bir doktor arıyorum . Vitale anestezili mi olucaksiniz ?
Evet o doktoru çok duydum bir tanıdığımda ona gitti belki ilerde inşAllah giderim bende ona . Haber et canım genelde murat bey 5 dakikalik bir işlem diye normal şekilde yapıyormuşbugün doktorla görüşçem formda bir bayan lokal de yapıldığını söyledi ben anestezi almak istemiiyorum varsa lokal yoksada anestezisiz düşünüyorum. ben 4 doktor değiştirdim 13 ayda en son murat doruk a gittim çok memnun kaldım yaklaşımından anlatımından
Evet o doktoru çok duydum bir tanıdığımda ona gitti belki ilerde inşAllah giderim bende ona . Haber et canım genelde murat bey 5 dakikalik bir işlem diye normal şekilde yapıyormuş
Fiyat konusunda güncel fiyatlardan haberim yok sizin sayesinizde vitalenin fiyattını öğrenmiş oldum. Pazartesi geri dönüş yapar mısınız anestezisiz ağrılı mı oluyor nasıl diye rica etsemKonuştuk anestezisiz olacak kismet olursa pazartesi sabah ve ücret cok uygun 500 TL anestezisiz anestezili 850 TL
Fiyat konusunda güncel fiyatlardan haberim yok sizin sayesinizde vitalenin fiyattını öğrenmiş oldum. Pazartesi geri dönüş yapar mısınız anestezisiz ağrılı mı oluyor nasıl diye rica etsem
Rahim filmi çekindiniz mi hiç onda ?Medstar Funda Erdoğan Manav Kesinlikle tüm olumsuzlukları üstünüzden alır. Aşırı tatlı dilli ve işinin ehli bir doktor. Araştırın isterseniz.
Rahim filmi çekindiniz mi hiç onda ?
Haklısınız çok güzel yazmışsınız teşekkür ederimHayır ben Karadeniz'e yaşıyorum ama Antalya'da yeğenim gidiyor ve çok memnun. 4-5 doktor gördüm sorunumu bir türlü anlamamışlardı Funda hoca ilk seferde yardımcı oldu,hatta ilk defa bir doktor beni anladı dedi. Benimde aklıma geldi önereyim dedim. İsterseniz Instagramdan kendisine bakın.
Bence bu tarz şeyler doktor ve hastanın uyumuyla rahat olan şeyler. Ben Siirtte çektirmiştim ordaki doktorumda çok pozitif bir insandı, doğal olarak film çekimim çok rahat olmuştu. Sağolsun beni anestezi yapmadan çektirmeye ikna edip, hiç ağrısız, sızısız güle oynaya çektirmişti.
Kadın hastalıkları doktorları yarı psikolog gibi olmalı diye düşünüyorum. Yani ben öyle doktorları tercih ediyorum genellikle. Enerjisini aktarmalı bende o enerjiyle rahatlamalıyım.
Haklısınız çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim
geçmiş olsun ve geri dönüş için teşekkür ederim bu arada sonuc olarak nasıl çıktı ?Merhaba bugün çektirdim rahim filmimi 30 sn siddetli aci hissettim aci esigim yuksek oldugu halde aci eşiği dusuk biri muhakkak anestezili yaptirmali bence
Teşekkür ederim canim sonuçlar temiz ama doktorum aşılama yapalim dedi onumuzdeki ay bilemedik rahim temizken yaptiralim mi yoksa kendimiz mi deneyelimgeçmiş olsun ve geri dönüş için teşekkür ederim bu arada sonuc olarak nasıl çıktı ?
Ne zamandır deniyordunuz canım ? Yani eşinde sorun yoksa veya sende bence bir süre doğal deneyin olmadı aşilama yaptırırsiniz. Aşılama benim bildiğim ekstra ücret demek ..Teşekkür ederim canim sonuçlar temiz ama doktorum aşılama yapalim dedi onumuzdeki ay bilemedik rahim temizken yaptiralim mi yoksa kendimiz mi deneyelim
13 aydır deniyoruz ikimizde de bir sorun yok bende cok büyük rakamlar zannediyordum 950 Tl vitalede ilac haric bizim yasimizda var sanirim o yuzden direk asilama dedi doktor cok yogundu tekrar gidip bir konuscam bakalimNe zamandır deniyordunuz canım ? Yani eşinde sorun yoksa veya sende bence bir süre doğal deneyin olmadı aşilama yaptırırsiniz. Aşılama benim bildiğim ekstra ücret demek ..
Olabilir doktorlar daha iyi bilir yoğun olması kötü olmuş tekrar gidip detaylıca konuşsun bence13 aydır deniyoruz ikimizde de bir sorun yok bende cok büyük rakamlar zannediyordum 950 Tl vitalede ilac haric bizim yasimizda var sanirim o yuzden direk asilama dedi doktor cok yogundu tekrar gidip bir konuscam bakalim