• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Antalya'da Gelinlikçi

• Konu Sahibi Konu Sahibi x_y_z
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

x_y_z

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
118
3
116
Antalya
Arkadaşlar 2 ay sonra nikahım var.Antalya da bildiğiniz işini iyi yapan bir gelinlikçi arıyorum,önerilerinizi bekliyorum...

kışlahandaki gelinlikçilere bakabilirsin bir de valilik binasının arkasında var birsürü gelinlikçi şu sıralarda fiyatlar uygun

kışlahandaki gelinlikçilere bakabilirsin bir de valilik binasının arkasında var birsürü gelinlikçi şu sıralarda fiyatlar uygun
baktım kışlahana da içime sinmedi pek ben daha profesyonel bi yer arıyorum,yeni dikilecek o yüzden iyi işçilik olması gerek :(

canım erol modaya mutlaka bak derimm. bende bir hafta önce ordan aldım..fiyatlar uygun sayılır. yani pazarlık gücünüze bağlı artık;)) ama hepsi çok hoş gelinlikler var.. kışlahan falan çok alaturka.

ben hep yazıyorum ama ıstedıgın modelı parisinparis dikiyor ışıklarda 1100 tl facebookta grubu var bakmak ıstersen.bende celebı nuans vehbı erol kıslahan ısıklar heryerı gezdım en cok burası içimesindi.aklımdakını söyledım cizdiler şimdi dikiyorlar

canım erol modaya mutlaka bak derimm. bende bir hafta önce ordan aldım..fiyatlar uygun sayılır. yani pazarlık gücünüze bağlı artık;)) ama hepsi çok hoş gelinlikler var.. kışlahan falan çok alaturka.
Erol moda nerede cnm?bilmiyorum da yerini?

ben hep yazıyorum ama ıstedıgın modelı parisinparis dikiyor ışıklarda 1100 tl facebookta grubu var bakmak ıstersen.bende celebı nuans vehbı erol kıslahan ısıklar heryerı gezdım en cok burası içimesindi.aklımdakını söyledım cizdiler şimdi dikiyorlar

sağol cnm oraya da bakarım

Back