How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gelinlik Modelleri antalyada gelinlikci veya gelinlik diktirmek cok ACIL

kara85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
2
0
36
Almanya
merhaba kizlar,
acilen yardiminiza ihtiyacim var, mayista dügünüm olacak.
bu hafta ici antalyada gelinlik bakmaya gidecegim, antalyada gelinlik ve kinalik diktirbilcegim bir yer biliyormusunuz?
hazir da alabilirim, tavsiye edebilecginiz gelinlikciler var mi?
COK acil yardima ihtiyacim var, yurt disinda yasiyorum ve türkiyeye bir haftaligina gidiyorum ve antalyayi pek tanimiyorum.
yardiminiz icin size sonsuz tessekürler.

tarz olarak nasıl bişey istersin bilemiyorum ama ben antalya aysiradan sipariş verdim.ilk girdiğim yerdi ve çok beğendim bir çok yer gezdim ama geri aysiraya döndüm bakmanı tavsiye ederim çok ilgileniyorlar bide

merhaba kizlar,
acilen yardiminiza ihtiyacim var, mayista dügünüm olacak.
bu hafta ici antalyada gelinlik bakmaya gidecegim, antalyada gelinlik ve kinalik diktirbilcegim bir yer biliyormusunuz?
hazir da alabilirim, tavsiye edebilecginiz gelinlikciler var mi?
COK acil yardima ihtiyacim var, yurt disinda yasiyorum ve türkiyeye bir haftaligina gidiyorum ve antalyayi pek tanimiyorum.
yardiminiz icin size sonsuz tessekürler.

gelinliğe ödeyeceğin limit en fazla ne kadar ona göre bişi diyebilirim.sakın ucuz olduğunu düşünüp kapalı yoldaki ve onun arka tarafındaki gelinlikleri geçme mesela gayem moda evi,peri moda evi

merkezden canım hazırlıklar nasıl gidiyo

ok.yarın çeyiz için alışverişe gidicez.hazırlık hiçbişi yapmadık.nikah başvurusu yapılmadı gelinlik alınmadı.hiçbişi yok yani.senin gelinlik ne kadara mal oldu? kiralık mı satın mı?

ok.yarın çeyiz için alışverişe gidicez.hazırlık hiçbişi yapmadık.nikah başvurusu yapılmadı gelinlik alınmadı.hiçbişi yok yani.senin gelinlik ne kadara mal oldu? kiralık mı satın mı?

bizde nikah için bişey yapmadık.düğününüz burda mı olucak

cavapalriniz icin tessekür ederim, simdiye kadar aysiradan baska bir öneri gelmedi.
vallah kizlar bütcem en fazla 2000tl vermek istiyorum.

baska bildiginiz, temiz isciligi olan diken bir yer var mi?

paris in paris güzel dikiyor isteklerinizi de göz önüne alıyor kardeşimin gelinliğini oradan diktirmiştik...

Back