Gelinlik Modelleri Antalyada gelinlik diktirebileceğim gelinlikçi arıyorum lütfen yardımm

sosyolog07

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
559
25
18
Antalya
merhaba 15 hazıranda düğünüm var ve hala gelinliğim yok Antalyada önereceğiniz gelinlikçi var mı:18::18::18:

Antalyada ışıklarda Liana gelinlik var . Kardeşime ordan diktirmeyi düşünüyoruz mayısta düğünü. Korkma bizde de gelinlik yok hala. Bu baktıgımız yerde çalışanlar çok sıcak kanlı geldi ilgililer. Fiyatlarda uygun 1700 den başlıyor. .

merhaba 15 hazıranda düğünüm var ve hala gelinliğim yok Antalyada önereceğiniz gelinlikçi var mı:18::18::18:

canım benim düğünümde 19 haziranda ışıklarda gelinliğim gelinlik diye bi yer var ben orda yaptırıyorum 1800tl ya anlaştık ben çok araştırdım gezmediğim yer kalmadı en son orda karar kıldım bak bi istersen

sosyolog gel senle fuara gidelim benmde hala gelinliğim yok:26::26::26:
gerçi bnmki yaz sonu olucak gibi de:44::44:

Son düzenleme:

cok sagol canım en kısa sürede gidip bakayım dediğin yere

olur valla gidelim canım :)

bende dikim istiyrum.istanbuldaki dikim evleriyle ilgili çok tavsiye aldım.antalyada bi fikrm yok açıkcası ama buralardan güzel geliblik alan arkadaslarımda oldu.ama ben fuara bi gtmek istşyorum zaman bulabilirsem.buhun baslıyor sanırım 3 gün devam edicek .ya da gelicek ay bu tarihlerde cam piramitte tekrar yapılacak.bi gidip fikir sahibi olabilirsın.bakarsın diktirmene gerek kalmaz

arakadaşlar uzun zamandır yazan olmamış ben yazayım bari eğer gelinlik diktircekseniz kesinlikle tavsiye üzerine ve güvendiğiniz bir yere gidin. ben antlyadayım düğünüme 2 hfta kala başıma gelmeyen kalmadı. dedeman da nişantaşı haute couture diye bir yere diktiriyordum istediğimle hiç alakası olmayan hatta gelinlikle alakası olmayan birşey ortaya çıktı yeniden diki dedim yapmadılar üstelik kaporamı da geri vermedi gittim ışıklarda hazır gelinliklerden almak zorunda kaldım hem zamanım hem param gitti. lütfengüvenmeyin dikkatli olun.

Kızlar 2014 ağustos geliniydim. Gelinliğimi ışıklarda La Bella Gelinliğie diktirdim. Orada Gülesin Hanım var. Gelinlikleri çok kaliteli içleri korseli. Marka gelinlikçilerde 4000 den başlayan aynı gelinlikleri orada yarı fiyatına bulabilirsiniz. Üstelik diğer moda evlerinin aksine siz anlatın biz dikelim riskine de girmiyorlar. Mağazada hazır dikilmiş 30-40 civarı gelinlik var, onlardan beğenip seçebilirsiniz. Ben risk almamak için öyle yapmıştım ve beğendiğimin aynısını diktiler çünkü beğendiğimi de onlar dikmişti. En ufak bir kalite farkı olmadı. Fakat fazla yoğunlar. Önceden randevu alıp netleştirmeniz gerekli bir de ağırlığınızı koymanız gerekli. Çünkü tarz olarak biraz havalı ve bilmiş gelebilir size. Fakat gerçekten güzel iş çıkartıyorlar. Bu arada bu yazdıklarım reklam olarak algılanmasın, kendileriyle hiç bir bağım yok. Sadece ben ve aralıkta evlenecek oraya götürdüğüm bir arkadaşım da memnun kalınca size de tavsiye etmek istedim. Herkesin istediği gelinliği bulması dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…