Kızlar 2014 ağustos geliniydim. Gelinliğimi ışıklarda La Bella Gelinliğie diktirdim. Orada Gülesin Hanım var. Gelinlikleri çok kaliteli içleri korseli. Marka gelinlikçilerde 4000 den başlayan aynı gelinlikleri orada yarı fiyatına bulabilirsiniz. Üstelik diğer moda evlerinin aksine siz anlatın biz dikelim riskine de girmiyorlar. Mağazada hazır dikilmiş 30-40 civarı gelinlik var, onlardan beğenip seçebilirsiniz. Ben risk almamak için öyle yapmıştım ve beğendiğimin aynısını diktiler çünkü beğendiğimi de onlar dikmişti. En ufak bir kalite farkı olmadı. Fakat fazla yoğunlar. Önceden randevu alıp netleştirmeniz gerekli bir de ağırlığınızı koymanız gerekli. Çünkü tarz olarak biraz havalı ve bilmiş gelebilir size. Fakat gerçekten güzel iş çıkartıyorlar. Bu arada bu yazdıklarım reklam olarak algılanmasın, kendileriyle hiç bir bağım yok. Sadece ben ve aralıkta evlenecek oraya götürdüğüm bir arkadaşım da memnun kalınca size de tavsiye etmek istedim. Herkesin istediği gelinliği bulması dileğiyle...