antalyada falcı medyum

oky_anus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
7
1
34
yaklaşık bir yıldır antalya muratpaşadayım arkadaşımdan medyum önerisi isteyince bana keyif kafede(güllük postane üstünde) muzoyu önerdi. birkaç defa gittim baktırdım pahalıdır iyidir diye. ama ne yazık ki param hep boşuna gitti. muzonun baktığı falı arkadaşım da bana bakabiliyor kızlar. çok çok genel şeyler söylüyor. yok bir yerden para bekliyormuşum yok iyi bir haber alacakmışım filan. kaç defadır gidiyorum hep aynı şeyleri söylüyor. tamam genel bakıyorsun iyi de aldığı paraya göre bana hayatımı anlatması gerekir. muzoya gitmekten vazgeçtim, tanıdığım bildiğim herkese de onların dolandırıcı olduğunu filan söyledim. birkaç arkadaşım da muzoya gidip yüzüstü kaldı. çok iyi fal bakıyor olsa bile aldığı parayı karşılayamıyor insan, hem değmiyor fala. bir de emel varmış ona da baktırdım. muzodan hiç üste kalır yanı yok. kızlar benden söylemesi bunlara hiç yanaşmayın. verdiğiniz paraya değmez. yıldızname baktırdım 300 liraya. nasıl pişman oldum bir bilseniz . insanları kandırıyorlar yıldızname diye. daha sonra ruj kafede mertcana baktırdım çallıda cix kafede alexe baktırdım. bu ismini saydıklarımın hiçbirine yanaşmayın derim hepsi birbirini tanıyor zaten ve çok kötü kazıkçı dolandırıcılar. ablama anlattım bunları inanmamış bana gitmiş baktırmış. benim kadar pişman oldu kendi de. yok mu adam gibi medyum falcı önerebileceğiniz? fal piyasası çok tehlikeli çok. insanları avlıyorlar resmen.

canım bak ayşe hanımı dene başka yere de yazdım ben. yeri veya evi güllükteysen yakın hem. numarasını yazıyım
reklamlar....

Son düzenleyen: Moderatör:
dün gece ayşe hanım falıma baktı. çok çok ucuzdu ve o kadar ayrıntılı ve uzun süren bir fal görmedim. herşeyi didik didik edip herşeyi anlattı çok ayrıntılıydı. haftaya tekrar gidicem. numarasını aldım. çok sıcak bir kadın ve ucuza bakıyor. saatlerce oturuyorsun anlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…