Antalyada Durumu iyi olmayan tanıdığınız var mi?

Kaymakamlıklarda sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı olur, oraya mutlaka sorun. Orası kimin gerçekten ihtiyacı var, kimin yok bilir. Muhtemelen tek başına çocuğu ile yaşayan gerçekten ihtiyaç sahibi bir kadın bulurlar size, orası olmazsa sosyal hizmet merkezine sorabilirsiniz. Özellikle sosyal ekonomik destek birminde çalışanlara, onlar da ekonpmik olarak zor durumdaki ailelere çocukları için bir miktar yardım yaptıkları için ev durumunu vs bilirler. Hala aile bakanlığında çalışıyor olsaydım kesin bulurdum size bir aile ama çalışmıyorum artık orada :/

Tamam canım Kaymakamlıktan bu sosyal merkezi sordururuz. Keşke çalışıyor olsaydin ya valla ne iyi olurdu. Antalya kaymakamlık dimi canım ordan yardımcı olurlar sanırım

Ablanız nerde yaşıyor canım?

Aminnn sağolasın.

Arkadaşlar satsam ucuza gider ne gerek var en güzeli veririm ihtiyaç sahiplerine kullansınlar ben gerçekten kullanamadım yepyeni duruyorlar. Herşey para değil sonuçta

Muhtarlığa veya belediyeye sorarız bakın bu hiç aklıma gelmemişti sahiden. Bana güzel fikir verdiniz cooook tsk ederim
Suan ant merkez siz neredesiniz

Toplum Destekli Polisler var onlarda bilir, sürekli muhtarlarla, site yöneticileri, apartman yöneticileri ve vatandaslarla görüşmeleri var.Babanıza Allah rahmet eylesin, Allah yaptığınız hayri kabul etsin

Toplum Destekli Polisler var onlarda bilir, sürekli muhtarlarla, site yöneticileri, apartman yöneticileri ve vatandaslarla görüşmeleri var.Babanıza Allah rahmet eylesin, Allah yaptığınız hayri kabul etsin

Sağol Amin arkadaşım Allah razı olsun
Tamam dediginiz yerlerede sorarım

Benim esinden yeni bosanmis bir ablam var ama kabul eder mi o da bilmiyorum. Ciddi anlam da ihtiyac sahibi.

Canım ablana sorar mısın rica etsem ?
Evet derse seninle kontağa geçelim sonra da ablanla whatsapdan ne dersin çünkü eşim yarın antalyaya geliyor eşyalar için

Tamam canım Kaymakamlıktan bu sosyal merkezi sordururuz. Keşke çalışıyor olsaydin ya valla ne iyi olurdu. Antalya kaymakamlık dimi canım ordan yardımcı olurlar sanırım

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı ayrı bir kurum ama kaymakamlığın içinde olur. İnternetten telefonunu bulabilirsin.

Keşke yakin olsaydiniz..bi tanidiğim var kırkik dökük bi evde kaliyor asgari ücret iki çocuk ev kira ve hiç eşyasi yok..genç kadin eşyaya heves ediyor sonucta bazen misafirliklere gidiyoruz falan imreniyor baskalarinin esyasina evinde sadece hali var buzdolabi camasir makinesi..koltuk..tv falan yok.

Nerdesiniz ki canım siz bu bayan arkadaş nerde ??

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı ayrı bir kurum ama kaymakamlığın içinde olur. İnternetten telefonunu bulabilirsin.

Canım biz kaymakamlığı aradık bizi belediyeye yönlendirdi konuştuk ve dediler ki biz gelip eve eşyalara bakıyoruz uygun ve temiz görürsek alıp ihtiyaç sahibine veriyoruz. Cuma gelip bakarız dediler.

BU doğrudur değil mi yani güvenilirdir sormak istedim canım?

Belediye ile irtibata geçin,annem mobilyalarını değiştirirken aradı belediyeyi,gelip alıp ihtiyaç sahibi birilerine ulaştırdılar.
Şimdi benimde taşınma durumum var,bende mobilyalarımı aynı şekilde bir ihtiyaç sahibine ulaştıracağım.

Selam.Canım bisey sorucam biz ulaştık konuştuk belediye ile şimdi bizede aynısını dediler gelip bakıcaz temiz ve uygunsa alıcaz ihtiyaç sahibine veririz dediler.
Annenizde bunu yapmış sormak istedim o yüzden güvenilir değil mi bu sistem verirler yani umarım ihtiyacı olana?

Canım biz kaymakamlığı aradık bizi belediyeye yönlendirdi konuştuk ve dediler ki biz gelip eve eşyalara bakıyoruz uygun ve temiz görürsek alıp ihtiyaç sahibine veriyoruz. Cuma gelip bakarız dediler.

BU doğrudur değil mi yani güvenilirdir sormak istedim canım?

Tabii tabii öyle olur zaten, gelir bakar sonra alırlar. Ama gelenlerin görevli kimliklerini de mutlaka görün. Öyle haybeye vermeyin yani eşyaları. Bir de eşyaların gideceği ihtiyaç sahipleri ile de iletişime geçmeyi isteyebilirsiniz. İçinize daha çok siner böylelikle.

Tabii tabii öyle olur zaten, gelir bakar sonra alırlar. Ama gelenlerin görevli kimliklerini de mutlaka görün. Öyle haybeye vermeyin yani eşyaları. Bir de eşyaların gideceği ihtiyaç sahipleri ile de iletişime geçmeyi isteyebilirsiniz. İçinize daha çok siner böylelikle.

Hay aklınla bin yaşa kardeşim
Ne guzel yol gösterdin bana Allah razı olsun. Bak bunları unutmayalım kimlikleri soralım. Konuştuğumuz hanım biz önce arastiricaz hangi ihtiyaç sahibine verelim diye dedi. Olmazsa deriz ihtiyaç sahibine verdiğiniz kişi ile irtibata geçelim bizde diye benimde içime siner. (Normalde dedigi ihtiyaç sahibinin numarasını veremeyiz. ) ama netlesmisse kime gideceği o zaman bizede verin deriz numarasını inşallah verirler ...

Back
X