- 16 Aralık 2010
- 70
- 2
- 86
- 39
- Konu Sahibi karaokesound
- #21
canım sen antalyada mı arıyorsun orkestrayı yoksa istanbuldamı tam anlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen antalyada mı arıyorsun orkestrayı yoksa istanbuldamı tam anlamadım
Antalya için canım. orkestrası güzel olan bir salon ya da yer cnm.
07.10.2012 de düğünüm İst. da olacak 26.09 yada 27.09 gibi da Antalya da kına + düğün aynı anda olacak Allah izin verirse
Hayırdır neden bu karara vardın cnm
Kır düğünü daha güzel tabikide. inş. olur ama 28.10 daki tarihi nasıl vericen başkasına.
tabi tarih kaydırmasıda yapabilirim adamla konusurum yani önceye yada sonrasına , kınayı orda yapayım dedim ama o kadar para veremem kına pahalı gelir orası ,internetten hesaplamıstım hafta içini 1800 lira falan tutuyor.
Çok pahalı cnm ya.
Valla Ostima yapıyormuş ama orkestrası berbat oranın öyle bildiğim çallı kavşağındaki var ama orasıda çok küçük.
Bizim köy nerde cnm?
bende düğünümü burda yaptım, klasik düğün salonları gibi yer altında basık biyer değil. konyaaltı caddesinde baki plajların karşısında, zemin kat ferah, şirin ve çok güzel biryer, bayan şarkıcı çıkıyor, orkestrası da çok iyiydi. biz çok memnun kaldık, tavsiye ederim.
sigara içenler, klimadan rahatsız olan yaşlılar için falan dış mekanda da masaları var, ve büyük bir cam bölmeyle ayrıldığı için, ayrı gibi durmuyor ordanda düğünü izleyip katılabiliyorlar.
Antalya Dn Salonu - Yldrm Dn Salonu - Akdeniz Dn
benim düğünüm de bizimköy07 kır düğünü mekanında olacak, burayla ilgili tecrübesi olan var mı?