antalyada doğum yapacaklara tavsiye dr. mine erdoğan

benimde şu an araştırdığım bir doktor ama olumsuz yorumlar kafamı kaıştırdı

Size katılıyorum . Tatil için geldiğimde kontrol amaçlı gittim . 1 ay öncesinde düşük tehlikesi yaşadığım için. Radikal bir insanım adı altında pat pat olumsuz bir sürü şey sıraladı. Bebeğin ense kalınlığı var dedi. Tek olumlu cümle söylmedi. En son ihtimal bebek sağlıklı da olabilir dedi bu da çok düşük dedi. Ertesi gün ( o kadar iyi bir insana denk geldim ki minnetterım kendisine ) perinatolağa muayene oldum . daha muayene olmadan beni sakinleştirdi. Olabilir tekrar bakalım takip edelim dedi . her ense kalınlığı olan hasta olacak diye bir şey yok dedi bu bile umutlandırdı beni. Muayene olduktan sonra doktor hanım çok yanlış bir ölçüm yapmış dedi. Kesinlikle kızgınlığım yapuılan hataya değil. Üslubu ,duyarsızlığı beni çok kötü etkiledi. Muhakkak memnun olanlar vardır ama maalesef ben onlardan değilim.

Size distal artrogripozis teşhisi koyan doktorun bunun ne olduğunu tam olarak bilmediğini düşünüyorum çünkü eğer gerçekten bu teşhis doğru olsaydı ayak ve bacaklarının normal olması imkansızdı bu hikayede bir tuhaflık var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…