merhaba arkadaşlar nasip olursa yakında anne olacağım ve ilerde anne olmak isteyen ya da hamile olan arkadaşlara dr tavsiye etmek istiyorum. çünkü hamilelikte güvenin ne kadar önemli olduğunu anladım hamile kaldığımı ilk öğrendiğinde vitale hastanesindeki sinan beye gittik çok övmüşlerdi randevu saatimizden yaklaşık 2 buçuk saat sonra dr beyi görebildik ve o kadar hızlı ve aceleci bir şekilde muayene edip soracak soruuz var mı dedi bize. bu durum ilkkez başımıza gelmiş zaten şakınız hiçbişey bilmiyoruz donduk kaldık içerde maksimum 3 dk kaldık diyebilirim ilk ve son gidişimiz oldu. mine hanım antalyanın ilçesinde devlet hastanesi doktoruydu ben de o ilçede yaşıyorum sonra ona gittik bizimle bir ilgilendi herşeyi detaylı bir şekilde anlattı beni veeşimi öyle bir rahatlattı ki çıkışta burası özel hastane ve bu doktor özel hastane doktoru olmalı dedik. sağlık problemlerim oldu böbreğimle ilgili hastanede falan yattık iki kez hafta sonu ilçede kalmamsına rağmen hastası var diye terketmedi ilçeyi haftasonu sabah erkenden gelip ziyaret etti bizi bunu devlet hastanesinde hiç bir doktorun yapacağını sanmıyorum çok idialist bir doktor. şuan Antalya Anadolu hastanesinde çalışmaya başladı güven ve ilgi istyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum doğumdan sonra doğumla ilgili tecrübelerimi paylaşacağım sizlerle.
slm cnm ağustosda bende yapıcam doğum.merkezdeyim ben.yıldız andeva medstar da dr.ayhan yılmaz gidiyorum ben çokda memnunum ama şuana kadr verdiğim ücretle çocuğumun ihtiyaçlarını alırdım.her gittiğimde muayene dışında tahlil falan birşeyler çıkıyor.doğum yapıcam şimdi ama nerde yapsam diye düşünüyorum.iğnesiymiş cartı curtu derken birşeyler çıkar 1000 lirayı bulur gibi doğum.belkide daha fazla.ne kadar çok parayı verirsen o kadr çok ilgi görüyorsun da kararsız kaldım..
Kesinlikle katılıyorum 22 subasevgili eadem sanırım şaka yapıyor olmalısın mine erdoğan antalyada tanıdığım en bilgisiz doktorlardan biri, ama sevimli sempatik davranışları sizi aldatmış olabilir. yeniliklerden tıbbi gelişmelerden haberi bile yok, üstelik tanıdığım bir kaç aileye normal ilerleyen doğum sırasında "ay doğumunuz takıldı, çocuk strese girdi, kalp atışları düşüyor, acele sezaryen lazım" deyip hem hastanın gözünde kendini kahraman ilan ediyor, hem ssk yı dolandırıyor, gereksiz sezaryen nedeniyle pek çok hastası mağdur oluyor. tabi zavallı hastalar ay çocuğum ölüyordu mine hanım kurtardı gibi bir psikolojiye giriyor. anlıyorum sizi ama bu kadar kraldan kralcı olmamak lazım. sonuçta yaptığı meslek fazla yoruma açık değil, hastalar da gerçekleri bilmediği için onun gülen yüzüne kanıyor....
Kesinlikle katılıyorum dokuz ay gebelik boyunca mine hanima kontrole gittik doğumun son haftasına kadar normal doğum yaptiracagini söyledi ilk doğumu normal olduğu için.22 şubatta arkadaşımın doğumunu orda yaptırdık kız aynı gün hem normal doğum hemde Sezeryan yaptı girişte 1750 lira para aldilar bu kadar mı les gibi bir odaya yerleştirildi suni sancı ile 6 saat doğum yaptırmaya çalıştilar 5 ebe 1 doktor mine hanim.doğuma bende girdim resmen şok oldum kızı nerdeyse öldürüyorlardı pis bir odada neymiş doğumhane tadilattaymis apar topar sezeryana aldılar neyseki bebeğimiz sağlıklı bir şekilde kucağıma aldık ama anne ameliyattan çıkınca şokta hala daha kendine gelmedi doğumdan bu yana hiç uyuyamiyor kız.eşi ailesi hastaneyi birbirine kattı.hemen sikayetci olundu.herkez bi anda pervane oluverdi yeni odaya gecirdiler ilgi alaka .doktor ebeyi suçluyor ebe doktoru.mine hnma giden arkadaşlar dikkatli olun allah hiç kimseye yasatmasin antalyada onlarca iyi doktorlar var araştırın.
ilk hastaneye girişte 1750 lira istediler ödedikleri sonra odaya yönlendirdiler daha sonraki rezaletten dolayi para talep edemedi hastane.bir sürü kadın doğum doktoru var biraz araştır istersen hiç tavsiye etmem mine hanımı. Olimpos hastanesindekiler baya iyi serap hanim var halil beyde tranfer olmuş .ama mine hanımı hiç önermem arkadaşım resmen ölüyordu.şaka değilKafam çok karıştı gerçekten. Ücretleri ne kadar peki???
Neyden ölüyordu? Hani bi alakam yok ama merak ettimilk hastaneye girişte 1750 lira istediler ödedikleri sonra odaya yönlendirdiler daha sonraki rezaletten dolayi para talep edemedi hastane.bir sürü kadın doğum doktoru var biraz araştır istersen hiç tavsiye etmem mine hanımı. Olimpos hastanesindekiler baya iyi serap hanim var halil beyde tranfer olmuş .ama mine hanımı hiç önermem arkadaşım resmen ölüyordu.şaka değil
Kan kaybından 6 saat dogurtmaya çalıştılar eşi yetişti halisyunasyon görmeye başladı.ilk doğumu normal yapmış mine hanıma yönlendirmis komşusu kız yabancı maddi durumu iyi eşinin bilerek bile yaptığını düşündüm açıkcası daha fazla para almak içinNeyden ölüyordu? Hani bi alakam yok ama merak ettim
en iyisi devlet ya....kontroller için özel iyiKan kaybından 6 saat dogurtmaya çalıştılar eşi yetişti halisyunasyon görmeye başladı.ilk doğumu normal yapmış mine hanıma yönlendirmis komşusu kız yabancı maddi durumu iyi eşinin bilerek bile yaptığını düşündüm açıkcası daha fazla para almak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?