• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya'da Diş hekimi Önerisi

sehercivitci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
6
0
1
41
Antalyada bildiğiniz başarılı bir diş hekimi arıyorum. Pedodontist yani çocuk diş doktoru bilen varsa o tavsiyeleri de alabilirim.

Antalya'da Diş Hekimi Kübra Şenvardar bir akrabamızın çocuğuyla çok ilgilendi. Dişçi koltuğuna oturtamadığımız çocuğun dişini çekti. Belki size de yardımcı olur.
Muayenehanesi Muratpaşa'da Tel : 0242 322 51 52 gsm : 0546 425 06 16
Umarım faydası olur.

Merhaba Antalya Perla Ağız Ve Diş Sağlığı Polikiliniği Dr. Zeynep Başak Yılmaz kendisinden çok memnunuz. Harikulade başarılı ve çocuklarla iletişimi süper. Kesinlikle tavsiye ediyorum. İletişim numarası 0242 323 22 88 ayrıca www.perlacocuk.com adresinden de ulaşabilirsiniz. Acil şifalar

Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği önerisini ciddiye alarak kendilerine Cevapları anında geliyor. Buda bir güven oluşturuyor. Ayrıca poliklinik hijyen ve teknik donanım açısından çok başarılı ben çok memnun kaldım. Çocuk bölümü için gitmiştim. Zeynep Başak Yılmaz Hanım ile görüştük. Diş doktoru korkusu da neymiş, kendisi o kadar sıcak samimi bir insan ki çocuklar ona dayanamıyor gerçekten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back