• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Antalyada bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

benOzlemOzlem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2007
76
0
96
45
Antalya
ocak ayı itibariyle 14 aylık olacak bebeğime bakıcı arıyorum.
kreş olarak önerilerinizdedikkate alırım
bakıcının ve kreşin konuksevrde yada yakın mesafede olması tercih sebebidir.
yardımlarınızı bekliyorum ...:gitme:

merhaba özlem hanım.ben 47 yaşında deneyimli bebek bakıcısıyım.çocuk gelişimi ve 0-6 yaş anne eğitim programı sertifikalıyım.kızımı üniversiteye yolluyorum bende bebek bakmak istiyorum.sizin de dediğiniz gibi bende antalya konuksever yakınında selçuk ecza deposunun karsıssında oturuyorum.XXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba,25 yaşındayım,evli,şarampolde oturuyorum,şefkatli ve dikkatli biriyım, bebeğinize hami annelik yapacağıma inanıyorum bu işe talibim.bebeğinize sabahları evime teslim edip akşam alma konusunda probleminiz yoksa görüşmek isterim ,ayrıca bebek bakımı konusunda tecrubeliyim ve bu konuda bir çok yayın organları okudum.yüreğinde Allah korkusu taşıyan biriyim .görüşmek isterseniz ve sizin için uygunsa

merhaba özlem hanım.ben 47 yaşında deneyimli bebek bakıcısıyım.çocuk gelişimi ve 0-6 yaş anne eğitim programı sertifikalıyım.kızımı üniversiteye yolluyorum bende bebek bakmak istiyorum.sizin de dediğiniz gibi bende antalya konuksever yakınında selçuk ecza deposunun karsıssında oturuyorum.XXXXXXXXXXXXXXXXXX

Merhaba,

Konyaaltında oturuyorum,11 aylık bebeğim var.ilgilenen tecrübeleli bayanlar benimle iletişime geçebiliriz.Teşekkürler

Back