Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Antalya'da bakıcı arayanlar

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

aaysee07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
4
0
36
Antalya
Merhabalar. Ben 8 yıldır çocuk bakıyorum. Son baktığım çocuğunda annesi ve babası tıp fakültesinde doktor. Fakat tayin durumu olduğu için işi bırakmak zorunda kaldım. Referans verebilirim. çocukları çok seviyoruz kızımda çocuk gelişimi ünv..1 sınıfta .. Güven konusunda tanıştıktan sonra sıkıntınız olmasın . Tanımadığınız birine çocuğunuzu bırakmak elbette çok zor ama tecrübeli olduğum için çocuklarınıza güven ve sevgi ile bakarım:)

Özel mesajlara cevap gönderemiyorum mesaj sayım 100 olmadığı için nasıl iletişime geçebiliriz nurtursel hanım

Son düzenleme:
antalyada hangi semtte oturuyorsunuz. sabah 8 akşam 5 çalışıyorum. ne kadar ücret talep ediyorsunuz.
4 yaşındaki çocuk için ...

konuksever mahallesinde oturuyorum evimde bakarsam 550 sizin evinizde olursa 750 . Siz nerede oturuyorsunuz? Nerede çalışıyorsunuz?

başlık varken başlık açmak istemedim.bende bakmak istiyorum.3.5 yaşında kızım var.yaşlarına uygun beraber oynayabileceği arkadş arıyoruz.soğuksuda oturuyorum.polis eşiyim 27 yaşındayım.

bende çağlayan mah. oturuyorum ben kendi evimde bakmak istiyorum lojmanda oturuyorum sizce uygunsa evimde bakabilirim

Ben haftada 6 tam gün çalıştığımdan eve de ufak tefek yardımı olacak bir bakıcı arıyorum. Yine de cevabınız için teşekkür ederim.

Slm Nurtursel, bir yer buldunuz mu bilmiyorum, mesajı bugün farkettim. O taraflardaki yuvaları pek bilmiyorum ama isim olarak Seçkinler, Kaptan Yuva, AmerikanKids, bir de yeni açılan Kidsaloud İngilizce Anaokulları var bildiğim. Benim kızım Kidsaloud Lara'ya gidiyor, memnun kaldım, ama burada yazdıklarım çok da uygun fiyatlı yerler değil, eğitim ağırlıklı yerler ve bütçeyi biraz zorluyorlar, çevrede eminim pekçok yer vardır, tercihiniz çocuğunuz için neyi istediğinize bağlı, benim kızımın gittiği yer tam gün İngilizce konuşulan bir kurum, arada Türkçe birkaç saat sınırlı ders var, tercihim dil öğrenmesi oldu. O da mutlu, ben de. Ama evde olsun, kendi oyuncaklarını kullansın, tek bir kişi ile iletişimi daha kuvvetli olur diyorsanız bakıcı tutmanız gerekebilir.
Özel bakıcı tutma meselesine gelince, iyi bir arkadaşa rastlarsanız yerinde bir tercih olabilir, ben çocuğumun başka çocuklarla birarada olmasını, iletişim ve sosyal becerilerini artırması için yuva tercih ettim, elbette dezavantajları da var, kalabalık ortam, hastalık kapma, yalnızlaşma gibi.

Özelden yazamadım mesaj yazabilmem için 100 tane mesajım olması gerekiyormuş benimki daha azmış :)))

Son düzenleme:
Merhabalar. Ben 8 yıldır çocuk bakıyorum. Son baktığım çocuğunda annesi ve babası tıp fakültesinde doktor. Fakat tayin durumu olduğu için işi bırakmak zorunda kaldım. Referans verebilirim. çocukları çok seviyoruz kızımda çocuk gelişimi ünv..1 sınıfta .. Güven konusunda tanıştıktan sonra sıkıntınız olmasın . Tanımadığınız birine çocuğunuzu bırakmak elbette çok zor ama tecrübeli olduğum için çocuklarınıza güven ve sevgi ile bakarım:)

1,5 yaşındaki bebeğime bakıcı arıyorum ilgilenirseniz görüşmek isterim

İyi gunler bende kutukcu de oturuyorum iki tane cocugum var baktırmak istiyorum ilgilenir isiniz

Back