Slm Nurtursel, bir yer buldunuz mu bilmiyorum, mesajı bugün farkettim. O taraflardaki yuvaları pek bilmiyorum ama isim olarak Seçkinler, Kaptan Yuva, AmerikanKids, bir de yeni açılan Kidsaloud İngilizce Anaokulları var bildiğim. Benim kızım Kidsaloud Lara'ya gidiyor, memnun kaldım, ama burada yazdıklarım çok da uygun fiyatlı yerler değil, eğitim ağırlıklı yerler ve bütçeyi biraz zorluyorlar, çevrede eminim pekçok yer vardır, tercihiniz çocuğunuz için neyi istediğinize bağlı, benim kızımın gittiği yer tam gün İngilizce konuşulan bir kurum, arada Türkçe birkaç saat sınırlı ders var, tercihim dil öğrenmesi oldu. O da mutlu, ben de. Ama evde olsun, kendi oyuncaklarını kullansın, tek bir kişi ile iletişimi daha kuvvetli olur diyorsanız bakıcı tutmanız gerekebilir.
Özel bakıcı tutma meselesine gelince, iyi bir arkadaşa rastlarsanız yerinde bir tercih olabilir, ben çocuğumun başka çocuklarla birarada olmasını, iletişim ve sosyal becerilerini artırması için yuva tercih ettim, elbette dezavantajları da var, kalabalık ortam, hastalık kapma, yalnızlaşma gibi.
Özelden yazamadım mesaj yazabilmem için 100 tane mesajım olması gerekiyormuş benimki daha azmış :)))