estur Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Nisan 2009 681 6 0 Antalya 27 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi estur #1 selam arkadaşlar antalya'da aöf edebiyat okuyan var mı ? yeni açılan bir bölüm , herşey yeni geçmiş yılların soruları yok ders videosu yok kendi çabamızla olacak herşey .. nasıl çalışıyorsunuz , dershaneye gidiyormusunuz?
selam arkadaşlar antalya'da aöf edebiyat okuyan var mı ? yeni açılan bir bölüm , herşey yeni geçmiş yılların soruları yok ders videosu yok kendi çabamızla olacak herşey .. nasıl çalışıyorsunuz , dershaneye gidiyormusunuz?
estur Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Nisan 2009 681 6 0 Antalya 4 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi estur #2 antalyadan kimse yok muuuuuuuuuuu ???
M myra07 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Mart 2010 1 0 86 Antalya 10 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi estur #3 edebiyat bölümü karacan dershanesini tavsiye ederim. osmanlıca hocası çok iyiymiş diye duydum.
estur Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Nisan 2009 681 6 0 Antalya 11 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi estur #4 teşekkür ederim bugünlerde osmanlıca hocası arıyorum cd dershanesinde bir hoca varmış onunla görüşeceğiz , karacana da sorarım çok sağol canım
teşekkür ederim bugünlerde osmanlıca hocası arıyorum cd dershanesinde bir hoca varmış onunla görüşeceğiz , karacana da sorarım çok sağol canım
estur Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Nisan 2009 681 6 0 Antalya 14 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi estur #5 karacanın osmanlıca hocası onur dershanesinede giriyormuş oraya başladım , tavsiye edrim