• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Antalya veya Manavgatta yaşayan arkadaşlar bir bakabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

miraleyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2017
829
562
53
Adetimi bekliyorum temennim İnşaAllah olmam
Eğer olursam doktorum rahim filmi için gelmemi istedi. Sonrasında aşılama takibi yaparız dedi. Ama iyi bir doktor ve iyi bir hastanede başlamak istiyorum bu tür uygulamalara. Güvenmek ve kendimi iyi hissetmek istiyorum.
6 ay önce devlet hastanesinde tüm hormon değerlerim normaldi. 1 ay önce özelde birtek Fsh değeri yüksek çıktı 12
Amh 0.65
Manavgatta yaşıyorum. Burada veya Antalya civarı önerebileceğiniz bir doktor var mı? Bayan doktor tercihim ama bay doktor önerileri de alabilirim
Yardımcı bilgiler verebilirseniz sevinirm

Adetimi bekliyorum temennim İnşaAllah olmam
Eğer olursam doktorum rahim filmi için gelmemi istedi. Sonrasında aşılama takibi yaparız dedi. Ama iyi bir doktor ve iyi bir hastanede başlamak istiyorum bu tür uygulamalara. Güvenmek ve kendimi iyi hissetmek istiyorum.
6 ay önce devlet hastanesinde tüm hormon değerlerim normaldi. 1 ay önce özelde birtek Fsh değeri yüksek çıktı 12
Amh 0.65
Manavgatta yaşıyorum. Burada veya Antalya civarı önerebileceğiniz bir doktor var mı? Bayan doktor tercihim ama bay doktor önerileri de alabilirim
Yardımcı bilgiler verebilirseniz sevinirm
Yıldız medstarı tek geçerim Antalyada. Doktor yorunlarina bakarak seçim yapip deneyebilirsiniz.

Back