Tüp Bebek Merkezleri Antalya tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıranlar

Doktor degilm bilemiyorm ama siz baya zatn bilyomussunuz bu kadr biliyo olup devam etmeseydnz keske tutarsız geldi soyledklernz merkez benm degl sonucta ama ilgililer yumurta toplama günü saat kacta vurdnz iğneyi dye soruyolar ona göre harekt ediyolar ve daha garanti davranıyolar bunlar benm gÖzlemlerim geçms olsn

Genelleme yaparak konuşmayın merkez sizin değilse. Davranıyorlar, yapıyorlar demek yerine bana öyle yaptılar diyin. Çünkü ben sadece başımdan geçenleri anlattım. Ameliyatta yaşadığım şanssızlıktır sonuçta tüp bebekte isim yapmışlar o kadar ameliyatımı burda yaptırdım asıl işleri tüp bebek onda başarılıdırlardır diye devam etmiştim. İyi geceler

Hasan beyde tefavi gördum. Hep ilerlettı. Koruma hap verdı.14 gun acırı kanama gordum. Sonrada daha hap verdı , adet gecıkmedın oldu. Tam tamına 98 gun. O sırada kese goriyorum-görmiyorum bı sure kan test yaptılar. Sonra da kist oluşmuş. Stres ve vesaire...dortordan sondum ne boyle uzun protokol uyguladınız diyerek, oyle-boyle anladığım sıraya koymuş, cunku hasta cok. Keşke oyle ilaçlar vererek oyalarak bekletmeseydı. Benim sağllıgımla oynamasıydı. Tasviye etmem. Belki yalı genç bayanlar için daha yardımcı ola bilir. Yaşı büyük bayanlara kesinlikle- ıvf-da zaman ve sağlık kaybın yaşamayın demek istiyorum.

benim anlamadığım şu.bir çok doktora gittim.kürtaj oldum sonrası da bebek tutmdı 2 kez denedim ve ardından sinirlendim gittim rahim filmi çekildim.tüpleri göremiyoröar aşırı yapışıklık var.sonra kemal hocaya gitttim histereskopi yaptı açamadım tek ankaraya gitmen lazım dedi.ysni bu yapışıklığın tedavisi yok mu arjadaşlar ya da ne biliyim ilacı fslan neden durduk yere oöuştu.kürtaj olalı 1.5 sene oödu ve sonrasında 2 kez denemem oldu ve mete hocayı aradım gelecek tüp bebek merkezini o da ben öyle bişi görsem zaten trasfer yapmam ben görmedim.vücud yapar diyor.yani stres vs vs şeylere bağladı.yaşım 39 çok yoeuldum çoookkkk

Tüplerde yapışıklı olunca açılmıyor zaten açılsa bile yeniden yapışıyor. Tüpleri ya kesip çıkarıyorlar ya da rahimle bağlantısını kesip tüp bebek yapılıyor. Neden laparoskopiyle tüplerinizi bağlamıyorlar?

Pardon canım yapışıklık tüpte değil sanırım rahimde ben yanlış anlamışım

Ivf-Kemal bey galiba yaşı buyuk bayanlara uğraşmak istemiyor galiba. Başka hastaneyı tavsiye ediyor. Yumurta sayım iyi ve büyükligi iyidı. Başlamadan ilk görüşmede benı de kıbrısa yönlendirdi. Psikolojik ve moral olarak 0 ederek gönderiyor.

yani yapışıklığı açamadı ödeme yaptım 15 dk da çıktım.benim halledebileceğim birşey değil dddi ama elimsen geleni yaptım dedim.tanıdık tavsiyesi ile gittim çok iyi bir hocaya yönlendiri beni.araştırsım hoca bu dalda uzman zaten hepsinin de hocası.adam histereakopi ve laproakopi de uzman.ayın 24 nde gidicem.dua esin de açılsın.açılırsa 1 2 aya başlarız dedi kemal hoca.

İnşallah açılır canım. Hangi doktor yönlendirdiği?

Merhaba hanımlar bende bu ay memorial da Tonguç beye başlayacaktım ama öğrendim ki Anadolu hastanesinin tüp bebek merkezini satın almış ve kendi ekibini kuracakmış bunların yerine oturması en az 2-3 ayı bulur başka hastane araştırayım dedim yorumlarınızı okuyunca iyice kafam karıştı batu beyi seviyordum Ancak gelecek ivf hiç iyi değil bu nedenle gelecek dışında bir hastane ve doktor tavsiye eder misiniz

Bu arada 30 yaşındayım ancak erken menopoz durumum var 2. Tedavimden olmuş bir kızım var

Bu arada 30 yaşındayım ancak erken menopoz durumum var 2. Tedavimden olmuş bir kızım var
Allah bağışlasın kızınızı. Vitale nasıl? sizinle aynı problemi yaşayan bir arkadaşım Eylül ayında ilk denemesinde hamile kaldı. Ben başarısız olmam durumunda Antalya pek düşünmüyorum ama yine de bir araştırın

İlk tedavimi Vitale de oldum kesinlikle istemiyorum memorial Mehmet Bey Anadolu Tonguç bey ve antalya ivf arasında kaldım

kemal özgür derim aana çok yer gezdim.gelecekle hiç zaman harcama.izmirden hafta cuma cumatesi günleri şaban adakana muayne olursun o da yapıyor ama merkrzi izmir de o da kontrol edee.merkez oöarak en iyisi kemal beyin merkezi.ben çok yer gezsim.tonguç bey de iyidir.ama ben kemal beyi tercih ettim.

ankara da prof.doktor recai pabuçcuya.dua et 24 nde muayne esecek 23.nde istanbula gisicem hocaların hocasıymış.histereskopi ve laproskopi de uzman ayrıca tüp bebekte de
İnşallah her şey iyi olur sen de bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşursun

İnşallah her şey iyi olur sen de bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşursun
inşallah canım.çok yorulduk.oraya git buraya git o tahlil bu tahlil.üstüne üstlük bir de kürtaj sonrası yapışıklık.yani param zehir zıkkım olsun o medisu antalya hastanesinde prof.doktor mehmet emin soysal ile.sonrasında 2 defa tüp traanferi yapıp ben yapışıklık görmedim diyen antalya gelecek tüp bebek merkezi doktor mete beye.şimdi şehir dışında tedavimi yaptırmak zorundayım en iuiler ankara istanbul da.hayırlısı bakalım bavulumu hazırladım 24 nr az kaldı.inşallah şu yapışıklığımı açar.işte nedenleri ysnlış tedavi tüp bebek vb küetaj gibi.sizi tavsiyem kızlar önce kliniği araştırın.önce hijyene bakın yataklata bakın.wc lere girin klinik ile ilgili iyi bilgi alın.son teknoloji ile yapılmış olmasına dikkat edin.ayrıcs embriyolog ile tanışın.ben antalys bölgesin de ivf merkezibi bu konu da tek geçerim.neden gitmedim herkes çok kabalık uok şöyle böyle.insanları da dinlemeyin derim.dua edin bans 24 nden sonra yazıcam hocanın dediklerini.

İyi haberlerini bekliyoruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…