Tüp Bebek Merkezleri Antalya tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıranlar

Merhabalar, biz Akdeniz Üniversitesi'nde Doç. Dr. Şafak Olgan'a yaptırdık. Uzun zamandır kendisine ulaşmak istiyorduk ama ulaşamamıştık. Üniversitede çalışmaya devam ediyormuş ve özel hasta da bakıyormuş artık. Beklediğimize değmiş. Çok bilgili ve mükemmel bir doktor. Dışarda 3 sefer denememe rağmen olmamıştı bizim. Tüp bebek ile sayesinde gebeliğim oldu sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alacağız inşallah. Bir arkadaşım söylemişti dr. beyi zaten orada gördük ki diğer hastalar da koridorda kendisini anlata anlata bitiremiyor. Kendisi bir süredir yokmuş. Artık hem tüp bebek merkezinde hem de özel hasta bakmaya başlamış. Antalya için şiddetle tavsiye ederim.

ankaraya göndermek istedi mi peki ?

merhaba bende ikinci deneme için ivf hastanesinde murat beyle başlayacağız kemal bey le görüştük ama cok fazla ilgilenmedi bekleyın olur dedı yaşımız 30 gençsiniz dedi ve ben tıp fakulştesinde şafak beyi duyduğum ıcın ona gittim ama maalesef basarısız sonuç aldım umarım murat bey uğurlu gelir

Kıbrısa yöneldırdı
Şakın Kıbrıs'a gitmek gibi bir hataya düşmeyin orda sağlık sektörü sıkıntılı Türkiye daha ilerde BN orda 4,5 yıl kaldım önerim Antalya'da memoria denemeyecekseniz Ankara'da gürgan tüp bebek yada başkent üniversitesi hastanesi önerim Kıbrıs kesinlikle önermiyorum benim arkadaşım san birinde hemşire

Antalya memorial hastanesi Mehmet ÖZTÜRKMEN başladık
Doktorumuzdan çok memnunuz
İnşallah sonuç olarak da güzel olur

Kıbrıs'a donasyon için yönlendirmiştir

Antalya memorial hastanesi Mehmet ÖZTÜRKMEN başladık
Doktorumuzdan çok memnunuz
İnşallah sonuç olarak da güzel olur

inşallah güzel olur Mehmet beyi duymuştum zaten antalyada cok fazla alternatif yok hep aynı isimler bahçeci keşke antalta olsaydı benim gittiğim normal kadın doğumcu 3 hastasını bahçeciye yonlendırmış 3 de olumlu olmuş çok iyi biryermiş

Batu bey ile Mehmet bey i duydum
Mehmet beyi beğendim iyi bir doktor
Bakalım inşallah sonuç da güzel olur

Bence de buradakiler daha iyi orası biraz ticarethaneye dönmüş Kıbrıs denince aklıma donasyon geliyor normal tüp bebek için gitmeye gerek yok bana güven vermiyor pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…