- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.520
- 133
- Konu Sahibi Elizanykta
-
Mehmet öztürkmen e başladım transferim oldu bekleme aşamasındayımMerhabalar Memorial Mehmet bey öneririm Bnde orda tedavi gördüm
Güzel haberlerinizi alırız inşallahMehmet öztürkmen e başladım transferim oldu bekleme aşamasındayım
aldım çok şükür pozitifi gördük cumartesi kese görmeye gideceğiniz inşallahGüzel haberlerinizi alırız inşallah
Kucağınıza almayı nasip etsin rabbim. Bişey sorabilir mym ndn Mehmet bey de tedavi oldunuz tüp bebek doktoru başkası bakıyordu en sonaldım çok şükür pozitifi gördük cumartesi kese görmeye gideceğiniz inşallah
evt mehmet öztürmen de tedavi oldum. pazartesi kalp atışlarını da duyarsak rahatlayacağımKucağınıza almayı nasip etsin rabbim. Bişey sorabilir mym ndn Mehmet bey de tedavi oldunuz tüp bebek doktoru başkası bakıyordu en son
sonuç ne oldu cnmMehmet öztürkmen e başladım transferim oldu bekleme aşamasındayım
ankaraya göndermek istedi mi peki ?Ivf-Kemal bey galiba yaşı buyuk bayanlara uğraşmak istemiyor galiba. Başka hastaneyı tavsiye ediyor. Yumurta sayım iyi ve büyükligi iyidı. Başlamadan ilk görüşmede benı de kıbrısa yönlendirdi. Psikolojik ve moral olarak 0 ederek gönderiyor.
Çok şükür kese ve kalp atışlarını duyduk 8. Haftamdayımsonuç ne oldu cnm
Kıbrısa yöneldırdıankaraya göndermek istedi mi peki ?
Şakın Kıbrıs'a gitmek gibi bir hataya düşmeyin orda sağlık sektörü sıkıntılı Türkiye daha ilerde BN orda 4,5 yıl kaldım önerim Antalya'da memoria denemeyecekseniz Ankara'da gürgan tüp bebek yada başkent üniversitesi hastanesi önerim Kıbrıs kesinlikle önermiyorum benim arkadaşım san birinde hemşireKıbrısa yöneldırdı
Kıbrıs'a donasyon için yönlendirmiştirŞakın Kıbrıs'a gitmek gibi bir hataya düşmeyin orda sağlık sektörü sıkıntılı Türkiye daha ilerde BN orda 4,5 yıl kaldım önerim Antalya'da memoria denemeyecekseniz Ankara'da gürgan tüp bebek yada başkent üniversitesi hastanesi önerim Kıbrıs kesinlikle önermiyorum benim arkadaşım san birinde hemşire
Antalya memorial hastanesi Mehmet ÖZTÜRKMEN başladık
Doktorumuzdan çok memnunuz
İnşallah sonuç olarak da güzel olur
inşallah güzel olur Mehmet beyi duymuştum zaten antalyada cok fazla alternatif yok hep aynı isimler bahçeci keşke antalta olsaydı benim gittiğim normal kadın doğumcu 3 hastasını bahçeciye yonlendırmış 3 de olumlu olmuş çok iyi biryermiş
Valla her ne olursa olsun sağlık yönünden çok gerideler BN kendim hiç bişeye gitmezdim Türkiye'de binlerce merkez varkenKıbrıs'a donasyon için yönlendirmiştir
Türkiye de yasak olduğu için mecbur gidiyor bazıları zor bir karar tabiiValla her ne olursa olsun sağlık yönünden çok gerideler BN kendim hiç bişeye gitmezdim Türkiye'de binlerce merkez varken
Anladım o kadar detay bilmiyorum ama benim gitmeyeceğim bir yere başkası gitsin istemem ondan uyarmak istemiştimTürkiye de yasak olduğu için mecbur gidiyor bazıları zor bir karar tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?