- Konu Sahibi Elizanykta
-
Batu hocayı zaten tanıyorum.o merkeze ben sizr söyleyim asla gitmeyin zaman kaybı.hiçbir tetkik yok tedavi yok.kontrol et ilaçlsrı var tedavi etme yumurta çıksın 1 kalite de sonra tutmasın.hayatımda para tuzağı olarak gördüğüm ilk merkez.bstu hoca da orda.o orda olduğu sürece de gitmem o merkeze.hele mete bey zatn.kafadına göre tedavi.o merkezin öncr başarı oranını araştırın.şuan çok düşük oldugınu biliyorum.başarı oranlarına bakın trdavi yöntemlerinr.Gelecek Tüp brbek merkezinde ben diyim sizr hiç mi hiç vskit kaybetmeyin arkadaşlar.bence o merkezin embtiyolog da memorialden gelme 3 ayda 1 nci kalite 4 yumurta nssıl tutunmaz.tutunöadıusa tedavi et araştır.hiçbir şey yok.para tuzağı bir merkez gelecek tüp bebekArkadaşlar antalyada iseniz ve tüp bevek için foktor arayışındaysanız ve de özelden yaptıracaksanız size bir doktor ismi tavsiye edebilirim.batu aydınuraz.memorialde tüp bebek servisinin en yetkişi kişidiydi.şimdi gelecek tüp bebek merkezinde.dr hakkında sormak istediğiniz bişey varsa mesaj atın.fırsat buldukça yanıtlarım.
Ben mete beyi tanımıyorumda.batu bey o kadar ilgi ve alakadar olduki sanki 40 yıllık aile dostumuz gibiydi.1.denemem boş gebelik çıktı.2.denemem negatifti.şimdi 3.denemem .ilk 2 de 5 günlük transfer yspılmıştı.bu kez 2 tane 3 günlük ysotı (zannediyorum 5 lerde sorun olunca böyle tapmak istedi) 1 adette 2 gün sonra 5 günlük yaptı.daha ultradona girmedim.alanyada olduğum için telle görültük hocayla.3gün transferime göre 12.günde betahcg214 14.günde535 16.günde1170 çıktı. Şu an gebeyim ama boş gebelik tekrarlarmı korkusu üst düzeyde.ben ilgi alaka bakımından tavsiye ettim..bu kezde bi sorun olursa yıkarım orayı inşsllah olmaz.Batu beyi iyi tanırım.bana kalkıp o kadar yszıyorım bana gelecek tüp bebek diyorsunuz.ben anlamıyorıö ya 3 kez 11 ayda transfeeim oldu.negatif.batu hoca da orda oldugu sürece o merkese güvenmiyorum.asla da gitmem o merkeze.çalışanlar suratsız ilgisiz güleryüz yok.bana göre ucuza çalışıyorlsr insanlsrı yüzü bile gülmüyor ilhi alaka yok.bana göre iyi bir merkez de asla olamaz.o mete hoca zamanımı aldı bir sürü para harcadım.uazık o para ona yaramasın.zamanımı da çaldı götürdü.
Ben 6.gün de silik çizgi gördüm.ama asla üzülme. Bu şekilde görülür diye bi kaide yok.çok zor ama beklemelisin.negatif görmen gayet doğal.sakın üzülmeyin.Kizlar 5.gun embryosu icn transfer gunude dahil 7.gunde idrar testi icin erken mi ya tek czgi cikti moralm bozuldu braz
Batu bey iyi birisi olabilir,fakat çalıştığı gelecek tup bebek merkezi gayet yetersiz,her anlamda.orasi bitmistir benim icin,adam kazikliyorlar.Ayrıca bebek tutulsun diye hicbir destekleyici ilaç vermiyorlar,benim 2. Transferi mi batu yaptı,oda negatif çıktı,ne jel verdi ne igne sadece bir hap ve elevit vitamin.Sizin transferin üstün bir transfer daha mi yaptı anlamadım?? Birde transfer sonrasi hangi ilaçları verdi? Insallah hayırlısı olsun sizin için de ,tebrik ederim....Ben mete beyi tanımıyorumda.batu bey o kadar ilgi ve alakadar olduki sanki 40 yıllık aile dostumuz gibiydi.1.denemem boş gebelik çıktı.2.denemem negatifti.şimdi 3.denemem .ilk 2 de 5 günlük transfer yspılmıştı.bu kez 2 tane 3 günlük ysotı (zannediyorum 5 lerde sorun olunca böyle tapmak istedi) 1 adette 2 gün sonra 5 günlük yaptı.daha ultradona girmedim.alanyada olduğum için telle görültük hocayla.3gün transferime göre 12.günde betahcg214 14.günde535 16.günde1170 çıktı. Şu an gebeyim ama boş gebelik tekrarlarmı korkusu üst düzeyde.ben ilgi alaka bakımından tavsiye ettim..bu kezde bi sorun olursa yıkarım orayı inşsllah olmaz.
Teşekkür ederşm.evet elinden gelwni ysptı.hem ayın 22 dinde 3.gün transferi oldum hemde 24ünde 1 adwt 5.gün transfer yaptı.şu an hibor gğnde 1 climara fırt vant 3 günde 2 kalçayada 1 er, crinone jel günde 1, ayrıca gün aşırı progesteron iğne verdi.transferden önce başlattı..ayrıca 6 günlüğüne her gün 1 adet ni hap vermişti.o bitti..eczacıya sordım bu ne diye.organ naklinde vücut dokuyu kabul etsin diye kullanılırmış..hatta eczacıda ne kadar mantıklı bi doktormuş demişyi..çok tüp bebek ilacı vrrdim bu hapı ilk defa yazan bi doktor görüyorum demiştiBatu bey iyi birisi olabilir,fakat çalıştığı gelecek tup bebek merkezi gayet yetersiz,her anlamda.orasi bitmistir benim icin,adam kazikliyorlar.Ayrıca bebek tutulsun diye hicbir destekleyici ilaç vermiyorlar,benim 2. Transferi mi batu yaptı,oda negatif çıktı,ne jel verdi ne igne sadece bir hap ve elevit vitamin.Sizin transferin üstün bir transfer daha mi yaptı anlamadım?? Birde transfer sonrasi hangi ilaçları verdi? Insallah hayırlısı olsun sizin için de ,tebrik ederim....
Bana verilmedi.batu hoca iyi ama ordan acaip soğudum.zaten gidilirse de vatu hoca için gidilir oraya.mete hoca bence bu konu da zayıf.yaklaşım olarak batu daha iyi ama batu da bana transfere girdi.yine olmadı mete hocanın yurtdısında semineri vardı.batu olmuş olsaydı belki bana başka ilaçlar kullandıracaktı.benim için bitti gelecel tüp bebek merkezi.zaten oraya gitmeden önce bende iyi bir prof da muayne olunması kanaati bende oluştu.detaylı bakılması taraftarıyım.amh ve fsh troidlere kan pıhtısına bakılması şekere bakılması taraftarıyımAma öncekibtransferlerşmdede bu ilaçları aynen kullandırmıştı.sadece o 6 günlük hapı ilk kez kullsndım.hatta öncekinde bant 2 güne birdi.bu kez 3 güne bir yaptı.
Bende alanya da yaşıyorum memorial de tedavi olurken yumurta takibimi Anadolu hastanesin de Mahmut bey yaptı yumurta toplama ve transfer için Antalya memorial gitmiştim sizin nasıldı sürekli gidip geldiniz mi? Bir de iğneleri çok zor bulduk burda tüp bebek merkezi olmadı için zor dediler bir Kısmını Antalya'dan getirdik siz hangi eczaneden aldınız ?Teşekkür ederşm.evet elinden gelwni ysptı.hem ayın 22 dinde 3.gün transferi oldum hemde 24ünde 1 adwt 5.gün transfer yaptı.şu an hibor gğnde 1 climara fırt vant 3 günde 2 kalçayada 1 er, crinone jel günde 1, ayrıca gün aşırı progesteron iğne verdi.transferden önce başlattı..ayrıca 6 günlüğüne her gün 1 adet ni hap vermişti.o bitti..eczacıya sordım bu ne diye.organ naklinde vücut dokuyu kabul etsin diye kullanılırmış..hatta eczacıda ne kadar mantıklı bi doktormuş demişyi..çok tüp bebek ilacı vrrdim bu hapı ilk defa yazan bi doktor görüyorum demişti
Merhaba yazınızı gorunce yorum yapmak ıstedım bende orda tedavi gordm ama bu anlattklarnzın 1tanesini yasamadm ve cok sasrdm bir sorun bnde histeroskopi laparoskopi oldm laparoskopide bndede bi skntı cıkmadı ama tüpleri goreblmek ıcın en iyi yontem bu sanıyorm ben baska yerde oldm ve istemeyen doktor yok herlde detaylı tedaviye girince transfer sonucnz olmlu mu olmsz mu anlayamadm yani yumurta toplamada da kac yumurta topladlar ondn söz edıolr catlams catlamams bsy demıolar ya biraz fazla sorguladnız bilgilerinz karıstı bılemıyorm ama bn hc böyle bi skntk cekmedm ve cok ilgililer olmsz bsyleri hc gelmdi size boyle olms olmasına cok sasrdm olmamstr bi yanlslk vardr dye dusnyrmAntalya Tüp Bebek Merkezi’nin kapısından hiç girmemiş olmaydım keşke. Önce gereksiz yere laparoskopi histeroskopi istediler tamam yapalım dedik ameliyat CD’sini veriyoruz dediler güvendik. Ameliyattan çıktım histeroskopiye gerek görmedik bir şey yapmadık laporoskopiye de gerek yokmuş dediler boşu boşuna anestezi aldığıma mı yanayım ameliyat izlerime mi haftalarca karnım davul gibi dolaştığıma mı. Sonra CD’yi istedik kaydolmamış dediler, sonra hiçbir hastamıza vermiyoruz yalan söyledik en başta dediler. Tabii bu olaylardan sonra Murat Berkkanoğlu’na hiç güvenimiz kalmadı ama embriyoları dondurup transfer ettiğimiz için dış gebelik neredeyse hiç yaşanmıyor merkezimizde dedikleri için tüp bebek tedavisine başladık. Murat Bey histeroskopi yapmamış lazım geçen sefer size gerek görmedik dedik ama aslında biz servikal dilasyonu sağlayamadık yani içeri girip bakamadık opu işleminde histeroskopi de yaparız dedi. Yumurta rezervim çok iyi olmasına rağmen çatlatma iğnesinden 36 saat sonra opu işlemi yapacaklarına beni saat 8’den 11’e kadar ameliyathaneye alamadılar başka işlem olduğu için 9’da işlem yapılmalıydı. 11.15 gibi işelmgerçekleşti yumurtalarım çatlamış ve bana bunu söylemediler
Neden laparoskopi ve histeroskopi yaptılar diye sorgulamadım. Histeroskopi ihtiyacım var zaten rahmin hafif basık ama operasyon yapamamış olmalarına rağmen önce gerek görmedik açıklaması yapmaları tüp bebek öncesi gerçeği itiraf edip biz içeri girip bakamadık o gün demeleri ve CD veriyoruz diyip önce kaydolmamış sıkıntı olmuş diyip sonra zaten CD vermiyoruz demeleri. Buraya kadar neyi yanlış anlamış olabilirim? Tüp bebek tedavi sırasında ultrason kontrollerimde yumurta sayarken 30 civarı büyük yumurtam vardı ki zaten benim yumurtalıklarım polikistik yapıda 7 yumurtam kalmıştı. Burada neyi yanlış anlamış olabilirim?Merhaba yazınızı gorunce yorum yapmak ıstedım bende orda tedavi gordm ama bu anlattklarnzın 1tanesini yasamadm ve cok sasrdm bir sorun bnde histeroskopi laparoskopi oldm laparoskopide bndede bi skntı cıkmadı ama tüpleri goreblmek ıcın en iyi yontem bu sanıyorm ben baska yerde oldm ve istemeyen doktor yok herlde detaylı tedaviye girince transfer sonucnz olmlu mu olmsz mu anlayamadm yani yumurta toplamada da kac yumurta topladlar ondn söz edıolr catlams catlamams bsy demıolar ya biraz fazla sorguladnız bilgilerinz karıstı bılemıyorm ama bn hc böyle bi skntk cekmedm ve cok ilgililer olmsz bsyleri hc gelmdi size boyle olms olmasına cok sasrdm olmamstr bi yanlslk vardr dye dusnyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?