- 17 Ocak 2015
- 348
- 145
- 33
- 33
- Konu Sahibi Elizanykta
-
Insllah yarn gene guzel haberi ver bize.bende bucak dan gelip gdiyorm burdan mi diye merak ettm cnmInsallah canim benim .evet cok kastirmadi saolsun ama her doktor farkli soyle boyle yapin diyemem kimseye ama bana iyi geldi hem kafami cok takmadim hem de son gunler harici hic stres yapmadim .manavgattn gidiyorm ben canm amtalyaya. Yarin tekrar kan vericem bakalim insallah degeriniz katlanmistir Allahin izniyle
Sonucun nedir cnmCumartesi sabah yaptrmayi dusunuyorum canim 10.günde yani.tabi adet olmazsam .direk kanda baktiricam canm Allahm hayirlsni versin hepimze insallah.doktorun kim canim
Sonucu olumluydu cnm bgun 2katina cikmis mi ona baktrcakSonucun nedir cnm
Artis cok guzel cnm 2katini da gecmis ikiz mi yoksaa:) allahm bizede yasatsn bu mutlulugu insallahCanlar bugunku kan testim de 1187 cikti cok.sukur artmis. 10.gun 432 12.gün 1187 cikti. Murat bey pazartesi kese muayenesine bekliyorum dedi.hayirlisiyla indallah onu da goruruz
Yok canim tek embriyo konulmustu ikiz degil.cok sukur artis cok iyi bi de keseyi gorebilirsem dunyalar benim olucak .Allahim insallah sizlere de yasatsinArtis cok guzel cnm 2katini da gecmis ikiz mi yoksaa:) allahm bizede yasatsn bu mutlulugu insallah
Insllah cnmm kese habernide sabirszlkla bekliyormYok canim tek embriyo konulmustu ikiz degil.cok sukur artis cok iyi bi de keseyi gorebilirsem dunyalar benim olucak .Allahim insallah sizlere de yasatsin
Bnm raporlu degil cnm dha yenimi basladn tedaviyeArkadşlar meraba bende antlya tüp bebekte tedavi oluyorum ben rapor çıkarmıştm tedavi için ama devlet sadece tedavinin 860 lirasını ödüyrmuş..aranızda raporlu olan var mı?
Murat bey hangi hastane de? Ben memorial de yaptırdım Tonguç gündüz ama negatif maalesef tekrar gidicem doktor değişikliği yapıcamCanim 5.gun embriyosydu beni. Doktorum hatta 9.gun baktir demisti ben baktirmadim 10.gune biraktim.amin insallah bundan sonrasida guzel gider .allahim sana da nasip etsin insallah ve isteyen butun herkese nasip etsin
Antalya ıvf tup bebek merkezinde murat bey.vitalenin yan tarafinda benmde doktorum murat beyMurat bey hangi hastane de? Ben memorial de yaptırdım Tonguç gündüz ama negatif maalesef tekrar gidicem doktor değişikliği yapıcam
Soy ismi ne acaba ?Antalya ıvf tup bebek merkezinde murat bey.vitalenin yan tarafinda benmde doktorum murat bey
Murat berkkanogluSoy ismi ne acaba ?
Memorial de çok ilgilenmişlerdi yumurta toplama işlemin de transfer de hepsin de ilgi çoktu ve hijyen de öyle kalabalık da değildi herşey sırasıyla hareket ediyorlardı. Ama doktorumuz çok suskun sessiz geldi hep netten araştırdık doktor değişimi yapalım dedik Murat beyden hastaneden memnun msnzMurat berkkanoglu
Cnm ben memnunum simdilk bi sknti yok memoriali bliyorm abimler ilk denemesni orda yaptrdi ama hastayi cok kasiyolar dediler tamm hijjen flan hastane iyiyms de onlar memnun kalmadi snucta olumsuz oldu.snra murat beye gttiler kizimiz 1buck yasinda smdi.insllah bende basladm bakalm hakkmzda hayrlisiMemorial de çok ilgilenmişlerdi yumurta toplama işlemin de transfer de hepsin de ilgi çoktu ve hijyen de öyle kalabalık da değildi herşey sırasıyla hareket ediyorlardı. Ama doktorumuz çok suskun sessiz geldi hep netten araştırdık doktor değişimi yapalım dedik Murat beyden hastaneden memnun msnz
Gebe misin ?Arkadaşlar ben çok yeniyim bu konuda daha yeni öğrendimki tüp bebek yapılması gerek , bebek sahibi olabilmemiz için . Hemen araştırmaya başladım ve kararımı Mete beyde , gelecek tüp bebekte verdim . Görüşmemi sadece onunla yaptım,çok da güvendim . 5 nisanda tedaviye başlıyoruz . Ancak burda geçmiş formları okuyunda birkaç olumsuz yorum gördüm kafamı çok karıştıran , artık emin olamadım , başlamadan önce bir iki doktorla daha mı görüşseydim . Ne dersiniz bana ne önerirsiniz Antalyada , araştırma illaki yapmışsınızdır başlarken , tecrübelerini paylaşırsanız öyle sevinirimki , doktorlarınızdan memnunmusunuz ? Seçerken neye dikkat ettniz?
Bu konu da antslya ivf çok başarılı sonıçlsr alıor.takibi vr versikleri ilaçlsr daha iyi tutunmasına sebep olıyor diyr duydum.mete bey gelecel tüp bebek.bu kadar mı ilgisiz suratsız sorulara kaba cevap veren bir meekrz olur.kafalarına göre sen bi kobaysın.kafslarına göre tedavi uyguluyor.3 defa negatif 14 ayda.önünden bile geçmem bir dsha.para tuzağı olan merkez.hiçbir sorunum yok.bana progestan ksç yüzyıldayız ya progestan hsp veriliyot.fitil daha iyi tutunsugunu yeni öğreniyorım.zaten ivf ve gelecek tüp bebek mrkzlerinn kullandıklsrı ilaçlsr bile fsrklı.ivf kemal brye gidicem.ya da murat bey sma kemal beyi terxih edicem.gelecek tüp bebekte zaman ksbetmeyin ebnce ora iyi bir labratuar değil.Gebe misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?