Tüp Bebek Merkezleri Antalya tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıranlar

Insllah yarn gene guzel haberi ver bize.bende bucak dan gelip gdiyorm burdan mi diye merak ettm cnm

Canlar bugunku kan testim de 1187 cikti cok.sukur artmis. 10.gun 432 12.gün 1187 cikti. Murat bey pazartesi kese muayenesine bekliyorum dedi.hayirlisiyla indallah onu da goruruz

Arkadşlar meraba bende antlya tüp bebekte tedavi oluyorum ben rapor çıkarmıştm tedavi için ama devlet sadece tedavinin 860 lirasını ödüyrmuş..aranızda raporlu olan var mı?

Kizlar hayrlisiyla dun tranferm yapildi bebisim benmle dua edin lutfenn 11i test gunum

Canim 5.gun embriyosydu beni. Doktorum hatta 9.gun baktir demisti ben baktirmadim 10.gune biraktim.amin insallah bundan sonrasida guzel gider .allahim sana da nasip etsin insallah ve isteyen butun herkese nasip etsin
Murat bey hangi hastane de? Ben memorial de yaptırdım Tonguç gündüz ama negatif maalesef tekrar gidicem doktor değişikliği yapıcam

Murat berkkanoglu
Memorial de çok ilgilenmişlerdi yumurta toplama işlemin de transfer de hepsin de ilgi çoktu ve hijyen de öyle kalabalık da değildi herşey sırasıyla hareket ediyorlardı. Ama doktorumuz çok suskun sessiz geldi hep netten araştırdık doktor değişimi yapalım dedik Murat beyden hastaneden memnun msnz

Cnm ben memnunum simdilk bi sknti yok memoriali bliyorm abimler ilk denemesni orda yaptrdi ama hastayi cok kasiyolar dediler tamm hijjen flan hastane iyiyms de onlar memnun kalmadi snucta olumsuz oldu.snra murat beye gttiler kizimiz 1buck yasinda smdi.insllah bende basladm bakalm hakkmzda hayrlisi

Gebe misin ?

Bu konu da antslya ivf çok başarılı sonıçlsr alıor.takibi vr versikleri ilaçlsr daha iyi tutunmasına sebep olıyor diyr duydum.mete bey gelecel tüp bebek.bu kadar mı ilgisiz suratsız sorulara kaba cevap veren bir meekrz olur.kafalarına göre sen bi kobaysın.kafslarına göre tedavi uyguluyor.3 defa negatif 14 ayda.önünden bile geçmem bir dsha.para tuzağı olan merkez.hiçbir sorunum yok.bana progestan ksç yüzyıldayız ya progestan hsp veriliyot.fitil daha iyi tutunsugunu yeni öğreniyorım.zaten ivf ve gelecek tüp bebek mrkzlerinn kullandıklsrı ilaçlsr bile fsrklı.ivf kemal brye gidicem.ya da murat bey sma kemal beyi terxih edicem.gelecek tüp bebekte zaman ksbetmeyin ebnce ora iyi bir labratuar değil.

Arkadaşlar antalyada iseniz ve tüp bevek için foktor arayışındaysanız ve de özelden yaptıracaksanız size bir doktor ismi tavsiye edebilirim.batu aydınuraz.memorialde tüp bebek servisinin en yetkişi kişidiydi.şimdi gelecek tüp bebek merkezinde.dr hakkında sormak istediğiniz bişey varsa mesaj atın.fırsat buldukça yanıtlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…