- 9 Mart 2017
- 68
- 124
- 8
- 34
- Konu Sahibi Elizanykta
-
Canim doktorunu cok iyi arastir birebir gorus .Allahin izniyle zaman cabucak akip gider bi bakmisdin transferin olmus bitmis test gunu sayiyosunn.:) sabah inssllah kotu bir suprizle karsilasmazsam (adet olmak gibi ) Kan vermeye gidicem hayirli haberlerle donerim insallahBen " gelecek tüp merkezi " mete beyle başlıycam ama son anda kafam karıştı , murat beyi bende araştırıyım olmazsa bu hafta bir görüşmeye gideyim onunla , o zaman netleşir kafa karışıklığım .3 nisana da çok az kaldı hadi inşalahh herşey güzel geçsin ... bizimle paylaş , birbirimize umut olalım))
Canım naptın ? Kan tahlili yaptırdınmı ?Canim doktorunu cok iyi arastir birebir gorus .Allahin izniyle zaman cabucak akip gider bi bakmisdin transferin olmus bitmis test gunu sayiyosunn.:) sabah inssllah kotu bir suprizle karsilasmazsam (adet olmak gibi ) Kan vermeye gidicem hayirli haberlerle donerim insallah
Canm snucun ne oldu haber ver nolur cok merak ediyormCanim doktorunu cok iyi arastir birebir gorus .Allahin izniyle zaman cabucak akip gider bi bakmisdin transferin olmus bitmis test gunu sayiyosunn.:) sabah inssllah kotu bir suprizle karsilasmazsam (adet olmak gibi ) Kan vermeye gidicem hayirli haberlerle donerim insallah
Insallah cnm hepimz icn guzel olsn hersey.sende bi arastr bakalm doktor baya donanimli arastrmalarma gore.doktr da bahane aslnda allah nasip ettkten sonra bakalm nolcakBen " gelecek tüp merkezi " mete beyle başlıycam ama son anda kafam karıştı , murat beyi bende araştırıyım olmazsa bu hafta bir görüşmeye gideyim onunla , o zaman netleşir kafa karışıklığım .3 nisana da çok az kaldı hadi inşalahh herşey güzel geçsin ... bizimle paylaş , birbirimize umut olalım))
Çok doğru yazmışsın, Allah kucağımıza almayı nasip eder inşallah ..Insallah cnm hepimz icn guzel olsn hersey.sende bi arastr bakalm doktor baya donanimli arastrmalarma gore.doktr da bahane aslnda allah nasip ettkten sonra bakalm nolcak
Amin cnmm tatli telaslar arkdsmz naptiki ya cok merak ettm insllah sevncinden unutmustur biziÇok doğru yazmışsın, Allah kucağımıza almayı nasip eder inşallah ..
Allah'ım daim etsin inşallah kucaginıza almayi nasip etsin. çok sevindim. Benim içinde dua edin ne olur Allah banada nasip etsin ve tüm isteyenlereCanlarim ben bugun kan testimi yaptirdim
10. Gunum degerim 432 cikti.cok sukur allahima.pazartesi tekrar yaptir dedi doktorum.ve 1 hafta sonra da Rabbim insallah nasip ederse kese muayenesine gidecegim. Ben hastaneden bir iki saat uzak bir yerde yasiyorum hastaneden aradilar test sonucumu ogrenmek icin bildirdim.hemen arkasinan murat bey aradi doktorum hayirli olsun falan dedi yapmam gerekenleri soyledi ilaclara devam etmem gerektigini bu aksam proluton depo igne olmam gerektigini falan soyledi.cok ilgili bir doktor herkese tavsiye edebilirm arkadaslar.
Cok sevindimm yaaa umut oldun bana test ben 12.gun yapiliyo diye biliyodm erken olmasina ragmen degern cok guzel allahm sag salim kucaginada kavustursun hamilenin duasi gecermis bizede cok dua et nolur arkadasimCanlarim ben bugun kan testimi yaptirdim
10. Gunum degerim 432 cikti.cok sukur allahima.pazartesi tekrar yaptir dedi doktorum.ve 1 hafta sonra da Rabbim insallah nasip ederse kese muayenesine gidecegim. Ben hastaneden bir iki saat uzak bir yerde yasiyorum hastaneden aradilar test sonucumu ogrenmek icin bildirdim.hemen arkasinan murat bey aradi doktorum hayirli olsun falan dedi yapmam gerekenleri soyledi ilaclara devam etmem gerektigini bu aksam proluton depo igne olmam gerektigini falan soyledi.cok ilgili bir doktor herkese tavsiye edebilirm arkadaslar.
Aaaaaa .... çok şükürrr .. Allahım ...inan öyle bir sevindimki .... Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ... dualarım seninle ... inan şuam çok ama çok mutlu oldum ve de çok umutlu oldum kendim için de herkes içinde .. sıradakiCanlarim ben bugun kan testimi yaptirdim
Canim 5.gun embriyosydu beni. Doktorum hatta 9.gun baktir demisti ben baktirmadim 10.gune biraktim.amin insallah bundan sonrasida guzel gider .allahim sana da nasip etsin insallah ve isteyen butun herkese nasip etsinCok sevindimm yaaa umut oldun bana test ben 12.gun yapiliyo diye biliyodm erken olmasina ragmen degern cok guzel allahm sag salim kucaginada kavustursun hamilenin duasi gecermis bizede cok dua et nolur arkadasim
Cok sukur canim cok saol bu guzel dileklerin icin Allahim isteyen herkese nasip etsin .senin icin ve diger arkadaslarimiz icin de dua edicem. Git canim bi gorus aklina gelen her seyi sor kafana yatarsa devam et yatmazsa farkli doktorlari dene canim benmAaaaaa .... çok şükürrr .. Allahım ...inan öyle bir sevindimki .... Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ... dualarım seninle ... inan şuam çok ama çok mutlu oldum ve de çok umutlu oldum kendim için de herkes içinde .. sıradakiElizanykta ... :)))) buarada senin bu haberlerinden sonra hafta içi illaki murat beye gidecem bendeeeee
Allah'ım daim etsin inşallah kucaginıza almayi nasip etsin. çok sevindim. Benim içinde dua edin ne olur Allah banada nasip etsin ve tüm isteyenlere[/QUOTE
Cok saol canim.benim allahim insallah sana da nasip etsin insallah senin benim ve butun arkadaslarimizin hayirli haberleri gelir
Cok saol canim benim Allahim sana da nasip etsin insallah guzel hamilelikler gecirmemizi, hayirli evlatlara sahip.olmamizi nasip etsin allahimAllah'ım daim etsin inşallah kucaginıza almayi nasip etsin. çok sevindim. Benim içinde dua edin ne olur Allah banada nasip etsin ve tüm isteyenlere
Insllah cnm hepimzdende sirayla guzel haberler gelsn bnde cok mutlu oldmAaaaaa .... çok şükürrr .. Allahım ...inan öyle bir sevindimki .... Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ... dualarım seninle ... inan şuam çok ama çok mutlu oldum ve de çok umutlu oldum kendim için de herkes içinde .. sıradakiElizanykta ... :)))) buarada senin bu haberlerinden sonra hafta içi illaki murat beye gidecem bendeeeee
Bnmkide 5.gun embryosu ozman erken ogrenilir ya cok heycanliym arada gir de buraya bize akil wer yol ggoster nasil yaptn yattnmi surekli yemegni flan yapabldnmiCanim 5.gun embriyosydu beni. Doktorum hatta 9.gun baktir demisti ben baktirmadim 10.gune biraktim.amin insallah bundan sonrasida guzel gider .allahim sana da nasip etsin insallah ve isteyen butun herkese nasip etsin
Canim insallah yarin da bi kan testi yaptiricam bakalim artmis mi tabi bide kese muayenesi var insallah hepsi olumlu gider. Ben hic yatamadim canim transferden geldim 1 saat yok suruyodu esimle gittik donduk hemen işe döndüm.agir bir isim yok oturuyorum hep kendi isim zaten ama eve gidip de yaymadin yani. Cunku doktorum kendini moda sokma dedi biraz dinlen ama ole yatalak gibi yatma dedi.sadece kabiz olmamaya calis bir de agir kaldir a dedi.onun disinda atlama ziplama otobuse inme binme kosma vs.cinsel hayat serbest dedi. Tabi bilemiyorum her doktor farkli birsey soyluyor her bunyede farkli etki yapiyor yatip yatmamak.ama benim 10 gunun boyle gecti.Bnmkide 5.gun embryosu ozman erken ogrenilir ya cok heycanliym arada gir de buraya bize akil wer yol ggoster nasil yaptn yattnmi surekli yemegni flan yapabldnmi
Cok kastirmamis ozman neblm ben temzlj bile yapmayim diyorm artk korkumdan.insllah keseyide gorursun cnm saglkli sekilde ilerler hamilelgn.sen nerelisin benmde 1saat yol da ayni yerden cikarmiyz die dusundm bian:))Canim insallah yarin da bi kan testi yaptiricam bakalim artmis mi tabi bide kese muayenesi var insallah hepsi olumlu gider. Ben hic yatamadim canim transferden geldim 1 saat yok suruyodu esimle gittik donduk hemen işe döndüm.agir bir isim yok oturuyorum hep kendi isim zaten ama eve gidip de yaymadin yani. Cunku doktorum kendini moda sokma dedi biraz dinlen ama ole yatalak gibi yatma dedi.sadece kabiz olmamaya calis bir de agir kaldir a dedi.onun disinda atlama ziplama otobuse inme binme kosma vs.cinsel hayat serbest dedi. Tabi bilemiyorum her doktor farkli birsey soyluyor her bunyede farkli etki yapiyor yatip yatmamak.ama benim 10 gunun boyle gecti.
Insallah canim benim .evet cok kastirmadi saolsun ama her doktor farkli soyle boyle yapin diyemem kimseye ama bana iyi geldi hem kafami cok takmadim hem de son gunler harici hic stres yapmadim .manavgattn gidiyorm ben canm amtalyaya. Yarin tekrar kan vericem bakalim insallah degeriniz katlanmistir Allahin izniyleCok kastirmamis ozman neblm ben temzlj bile yapmayim diyorm artk korkumdan.insllah keseyide gorursun cnm saglkli sekilde ilerler hamilelgn.sen nerelisin benmde 1saat yol da ayni yerden cikarmiyz die dusundm bian:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?