• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Antalya Şeyda Bayraktaroğlu

Şeyda Bayraktaroğlu Lazer Epilasyon Tecrübeniz Var mı?

• Var

OY: 0 0,0%
  • Yok

OY: 1 100,0%
  • Fikrim dahi yok

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

totorou

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
4
0
6
35
Merhaba arkadaşlar,
Antalya'da sanırım yeni açıldığını gözlemlediğim Dermatolog Doktor Şeyda Bayraktaroğlu hakkında bir konu açmak istedim.
Sanırım hiç konuşulmamış. Lazer epilasyon yaptıranınız var mı? Tecrübeleriniz neler merak ettim.
Gitmeyi düşünüyorum ama hiç konuşulmamış yeni olduğu için de emin olamıyorum tüm vücut 6 seans yaptıracağım...
Haberlerinizi bekliyoruuumm:KK36:

Benim gittiğim klinik bu. 4 seans buz lazer yaptırıyorum. Sonuçlarını çok da hissetmedim. Toplam 6 seans aldım. Ama yüz bölgesi inatçı olduğu için 12 seans felan yaptırmam gerekmiş. Siz hangi bölgenize düşünüyorsunuz?

Galıba orasıda ıpl soprano buz başlıklı kullanıyor ben baska bıryerde 6 seans ılk 3 seans dıode du sonra 3 ıpl sopranoydu azalıyor derken herseans jılet allah jılet ıncelen kıllarda kalınlasıyordu suan 2 ay gtmedim eskısı gibi cıkmaya basladı bende lazer sıparısı verdım kendım kullanıcam bu cıhazlar alexand falan olsa belkı etkısi daha fazla olr siz bitme garantısıne ınanmayın arkadaslar sürekli gidiyorsunuz 6 8 farketmıyor seanslar gittginiz sürece ıncelıp seyreltıyor ama 2 ay gitmeyın bakalım eskıye donmeye baslıyor bırde yuksek fıyatlar buna degmez eniyisi kendınız alın evde yapın o paraya aynı sey ıstednz zaman atısı kendınız yaparsınız kolaylık olur
Yaptirmaya basladiniz mi sonuclari bildirir misiniz ?
Benim gittiğim klinik bu. 4 seans buz lazer yaptırıyorum. Sonuçlarını çok da hissetmedim. Toplam 6 seans aldım. Ama yüz bölgesi inatçı olduğu için 12 seans felan yaptırmam gerekmiş. Siz hangi bölgenize düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Bazı yerler sankı pıyasadakı tek cıhaz kendılerinde varmıs gibi emın emın konusuyorlar cogu arkdsım var cevremde lazere gıden 3 4 tip pıyasada cıhaz var bazen aramızda ıstısare edıyoruz... emin konusuyorlar bu daha etkılı dıye bırsey farketmeyınce bıkac seans daha gerekıyor dıyorlar onların kullandıkları gecıcı sureyı uzatan kılların uyutulmasına yonelık cihaz yani bıtme garantısı yok! bnm cogu arkdsm azalma seyrelme bazı bolgelerde hıc cıkmama gibi memnun kaldıgı cıhaz alexsandr dı o cıhazında hamılelık hormonal durumunuz olmadgi surece etkısı oluyor artk güzellık merkezıne lazere baglı kalmaya gerek yok 800 bin liraya hatta daha uyguna lazerler var evde kullanabılcegnız arastırın alın elinizde bulunsun kendınız kullnın bıtme garantılı degılde kullanım rahatlıgı acısından... onerrım..

Galıba orasıda ıpl soprano buz başlıklı kullanıyor ben baska bıryerde 6 seans ılk 3 seans dıode du sonra 3 ıpl sopranoydu azalıyor derken herseans jılet allah jılet ıncelen kıllarda kalınlasıyordu suan 2 ay gtmedim eskısı gibi cıkmaya basladı bende lazer sıparısı verdım kendım kullanıcam bu cıhazlar alexand falan olsa belkı etkısi daha fazla olr siz bitme garantısıne ınanmayın arkadaslar sürekli gidiyorsunuz 6 8 farketmıyor seanslar gittginiz sürece ıncelıp seyreltıyor ama 2 ay gitmeyın bakalım eskıye donmeye baslıyor bırde yuksek fıyatlar buna degmez eniyisi kendınız alın evde yapın o paraya aynı sey ıstednz zaman atısı kendınız yaparsınız kolaylık olur
Sen bizzat bu klinikte mi yaptırdın? Nasıl IPL? Öyle ise IPL sadece uyutur kılları ve bırakınca çıkar. Eğer buda böyleyse olay çıkarırım. :sinirli: Ama benim bildiğim orjinal Soprano Ice kullanıyor burası.

Sen bizzat bu klinikte mi yaptırdın? Nasıl IPL? Öyle ise IPL sadece uyutur kılları ve bırakınca çıkar. Eğer buda böyleyse olay çıkarırım. :sinirli: Ama benim bildiğim orjinal Soprano Ice kullanıyor burası.
Hayır burada yaptırmadım fakat daha once gıttığim yerde soprano kullanıyor aynı cıhaz bu tarz cıhazlar dıode olarak soylenıyor ama uzak dogu vs gıbı bırsuru cesıdı var buna dıkkat edın cogu ıpl nin diger varyasyonlari gıbı buz baslık vs ütüleme vs gibi bır suru seyı var ıpl degılse daha ıydır ama ben dıode ütüleme de 3 seans soprano ıce 4 seans aldm 2 ay gıtmedm seyreldı ama buyuk fark olmadı ne nıtekım benm tecrubem bu yonde sız orada alexandr varsa bence onu deneyin siz nekadar ücret verdınız ?

Son düzenleme:
Hayır burada yaptırmadım fakat daha once gıttığim yerde soprano kullanıyor aynı cıhaz bu tarz cıhazlar dıode olarak soylenıyor ama uzak dogu vs gıbı bırsuru cesıdı var buna dıkkat edın cogu ıpl nin diger varyasyonlari gıbı buz baslık vs ütüleme vs gibi bır suru seyı var ıpl degılse daha ıydır ama ben dıode ütüleme de 3 seans soprano ıce 4 seans aldm 2 ay gıtmedm seyreldı ama buyuk fark olmadı ne nıtekım benm tecrubem bu yonde sız orada alexandr varsa bence onu deneyin siz nekadar ücret verdınız ?
Ben de bu çin maı meselesinden korktuğum için bu makinayı satan buzlazer ile görüştüm. Onlar orjinal makina kimde varsa liste yapmışlar. Bu gittiğim yerde onlardan biriydi. Yani çin malı olacağını zannetmiyorum. Bunu yapanlar genelde güzellik merkezleri. Zaten alex yada nd-yağ'da istersen girebilirsin dediler, seçimi bana bıraktılar. Şimdi deneyeceğim bunu bacak ve koltuk altında, yeterli sonuç alamazsam alex'e giricem, sonra tekrar buna giricem. Benim koltuk altı+ tüm bacak 1.300 ama bu kampanya fiyatıydı ve kampanya bitti. Yeni fiyatları bilmiyorum.

Alternatıflerın varsa cok iyi 4 seans pek bir degısım olmadıysa 6 yada 8de pek fark olmaz onun için alex devam etmeni tavsıye ederım zaten klinikteki dokt seanslarnda bu sekılde yonlendrmesı takıp etmesı gerekıyor iyi gelen cıhaz kendını belli edıyor cnm umarım istediğin gibi olur

Alternatıflerın varsa cok iyi 4 seans pek bir degısım olmadıysa 6 yada 8de pek fark olmaz onun için alex devam etmeni tavsıye ederım zaten klinikteki dokt seanslarnda bu sekılde yonlendrmesı takıp etmesı gerekıyor iyi gelen cıhaz kendını belli edıyor cnm umarım istediğin gibi olur
Sağol canım yardımın için. Evet bu dediğini yapıcam. Sonuçta para veriyoruz boşa kürek çekmeyelim.

Canım yüz için gittin değilimi.Sonuç aldın mı bende Antalya da araştırma yapıyorum nereye gitsem diye.hangi cihazı uyguladılar

Canım yüz için gittin değilimi.Sonuç aldın mı bende Antalya da araştırma yapıyorum nereye gitsem diye.hangi cihazı uyguladılar
Evet canım. 9. seansım bitti. Bir hafta sonra 10. seansıma gideceğim. Aslında cidi bir azalma var. çıkan kıllar çok cansız ve tüy şeklinde çıkıyor. Ama bıyık bölgesi benim hala bazı kıllar jilet istiyor. Yani onları jiletlemeden çıkamıyorum. Özellikle bıyık ve burun deliğimin birleştiği nokta. Oralara da fazla girmiyorlar nedense ama çık belirgin ve rahatsız edici. Ama buna da şükür diyorum çünkü göze görülür bir fark var.

Back