Merhabalar. Ben ilk adet günümden beri pko olduğunu bilenlerdenim. Bütün çocukluğum kadın doğumlarda, tedavi olmadan bebek sahibi olamayacağımı duymakla geçti. Vitale-Sema hanım bütün sert tokatları yüzüme vuran biridir.. Evlenene kadar doğum kontrol hapları kullanarak adet gördüm, kullanmadığım zaman adet olmuyordum. Yumurta oluşuyor, ama çatlamıyor denildi. 11 ay önce evlendim. Şubatta korunmayı bıraktık Özel hastanede doktora gittim. Yaşımı, korunmadığım dönemi , sigara alkol vb kullanıp kullanmadığımı sormadan klomen ve çatlatma iğnesi verdi. Sonrasında durum negatifti. Hemen ardından başka bir tedaviye geçileceğini haftada bir iğne vurulmam gerektiğini ve ücretinin 400 lira olduğunu söyledi. Hem işi ticarete döktüğü için hem de bu durumu normalleştirip beni üzdüğü için çok sinirlenmiştim. Tedaviyi bırakıp başka doktor arayışına girdim. Kepez devlet hastanesinde Ali POTA’yı buldum. İnanın harika bi doktor. Yaşımın daha genç olduğunu (26) önemli olanın adetimin düzeni sokmak olduğunu ve bu sürede kendiliğimden hamile kalabileceğimi söyledi. Devlet hastanesi deyip korkarak gittiğim yer de beni hafifleten birini bulmak müthiş hissettirdi. Bir doktor arayışınız varsa lütfen Ali beyi de ziyaret edin. İncitmeden bütün sorularınıza cevap veriyor. Vajinal muayene için bile sizden müsade istiyor. Umarım tüm dertlerinize çare bulabilirsiniz. Ben hala tedavi sürecindeyim. Olumlu bi haber aldığımda sizi tekrar ziyaret edeceğim :) tüm dualarım kucağı boş kalan, çoktan anne olabilmiş yüreklere..