- 15 Ekim 2016
- 22.623
- 129.860
Sana evimin kapısı açık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana evimin kapısı açık
benimde imkanım varken hayatım boyu ailemle yerleşeceğim yer için pişman olmadan güzel bir karar vermek istiyorum:)Tabi kız Antalya. Dediğiniz gibi Konyaaltı liman mah havuzlu site ev bulabilirsiniz. Migros avm yakın . Unvanlı da olabilir. 5 yıl orda yaşadım. Güney'de en güzeli Antalya. İzmir merkezi çok betorname. Pahalı Bı şehir de degil. Suan imkanım olsa Antalya ya giderdim .
İzmir'i bilmiyorum açıkcası
Ama merkezden sıkılırsanız aracınız varsa 40 dakikada Kemer ya da Tekirova da denize girebilirsiniz
Antalya da Suriyel yok. Hiç almadilar. Herşeyi güzel Antalya'nın. Sahilde çıkıp yürüyüş yapabilir. Rahat rahat denize girilir. Yürüme mesafesi Deniz. Başka gitmek isteyen olursa öneririmAntalya'nın bazı bölgelerinde daha fazlalar
Yok bayılmazsınızsıcaktan bayılmam dimi:))
Benim yaşadığım bölgede yok
Tamam şimdi oldu canımŞanslisin namecim,göçle gelenlerin eğitim istatistiğini çıkartmak için gelmiştik geçen hafta,antalya'da ilk kademede eğitim alan cocuk sayisi 4600 dediler.
Sanirim zeytinköy,teomanpasa,kepez altı gibi yerlerde yogunlar
Bende seviyordum şimdi gelinde iZmirli bulun bakalımDünya'da yaşamak istediğim tek şehir İzmir. İzmirli'yim. İnsanları çok kibardır, güler yüzlüdür. Bol bol teşekkür etmeye ve özür dilemeye alışmanız lazım :) ulusal ve uluslararası daha çok ve daha ucuz direkt uçuş imkanı var. Büyük şehirin tüm imkanlarından faydalanıp aynı zamanda rahat bir şehirde yaşarsınız. İstanbul kadar olmasa da çok fazla imkan var. Biz deniz kenarında oturmasak bile bazı günler deniz kokusu bizim oraya kadar gelirdi. Şimdi gurbetteyim, uçaktan inince toprağı öpesim geliyor. Memleketim başka. Neden İzmir'de yaşayan insanlar fanatiklik derecesinde seviyor bu şehri sanıyorsunuz
Kim almadik dediyse sizi kandırmış:)Antalya da Suriyel yok. Hiç almadilar. Herşeyi güzel Antalya'nın. Sahilde çıkıp yürüyüş yapabilir. Rahat rahat denize girilir. Yürüme mesafesi Deniz. Başka gitmek isteyen olursa öneririm
Tamam şimdi oldu canım
O bölgelerde olması normal
Ama konu sahibi havuzlu ev iatediğinden mütevellit orayla işi olmaz zaten :)
Küstüm o zaman sana ne guzel suriyeli olmayan bi yerin hayalini kuruyordum hayallerimin katiliAynen aynen ben aslinda bibiye ithafen hani antalyada da varlar diyecektim de hemen yazamayinca yanlis anlasildi :))
İzmiri çok merak ediyorum, bu ay gideceğim bakalım. Dedemin anlattığına bakılırsa eskisi gibi tat alamadığını dile getiriyor. Antalyaya bu yıl kardeşim gitti, çok beğendiğini izmire göre sakin olduğunu kültür koktuğunu söyledi. Daha çok antalya ağırlıkta.Evet iki şehirden bir yeri seçmem gerekiyor avukatım
Onlar her yerdeler... Hanımefendi havuzllu villa falan arıyor. Sahilevleri'nde, şehir merkezinde sayfiye hayatı sürebilir. Yada şehir Güzelbahçe'ye doğru gelişiyor, oralar çok sakin. Karşıda da var, Çiğli'de falan havuzlu villalar. Suriyeli de yok oralarda. Siz Basmane taraflarındaysanız, oralar artık girilmez olmuş :/Bende seviyordum şimdi gelinde iZmirli bulun bakalım
bende öyle düşünüyorum da İzmir nedense herkes tarafından daha çok beğeniliyor gibi geldi ama benferah yaşamak istiyorum böyle apartmanlara gömülmek pek doğamda yokİzmiri çok merak ediyorum, bu ay gideceğim bakalım. Dedemin anlattığına bakılırsa eskisi gibi tat alamadığını dile getiriyor. Antalyaya bu yıl kardeşim gitti, çok beğendiğini izmire göre sakin olduğunu kültür koktuğunu söyledi. Daha çok antalya ağırlıkta.
Bir arkadaşımda izmir sonrası Antalya’ya geçmişti şunu demişti “İzmirin egenin apaçilerinden sonra burası mükemmel geldi” demişti.
Tabii seçim sizin.